Protein Reconstructor Hair Mask


Fordeler med produktet

 •    Egnet til skadet/kjemisk behandlet hår
 •    Rik på aktive gjær- og mikroproteiner
 •    Bidrar til å forlenge hårets livssyklus
 •    Kan anvendes i fargebehandlet hår
 •    Produsert i Danmark
 •    Sertifisert økologisk
 •    Sertifisert vegansk
 •    Fri for parabener, sulfater & ftalater
 •    Silikonfri protein hårkur
Produsert i Norden
Sertifisert økologisk
Sertifisert vegansk
Fri for parabener, sulfater & ftalater
hairlust protein reconstructor hair mask

Hvordan virker det?

Akkurat som kroppen har behov for proteiner for å vokse og fungere optimalt, har håret også behov for proteiner for å bevare en sunn struktur og hårvekst. Proteiner regulerer de fysiologiske prosessene i kroppen, som vekst, utvikling og stoffskifte, og påføres de i håret virker de dypt gjenoppbyggende på både hår og hårsekker. Alle våre ingredienser er valgt for deres egenskaper og evne til å forbedre hårets kvalitet:

 • Gluadin® Kera-P LM: (Hydrolyzed Vegetable Protein) Aktive, antioksidantiske mikroproteiner, som styrker og gjenoppbygger proteinene i håret fra innsiden. Minimerer splitte tupper og knekt hår med opptil 20% mens hårets generelle kvalitet forbedres med opptil 60%* (Studier av BASF Care Creations)
 • Økologisk Aloe Vera: Proppet med antioksidanter, vitaminer og mineraler, som nærer hodebunnen og håret fra rot til spiss og gjenoppretter hodebunnens naturlige pH-verdi
 • Dynagen™: (Glycerin, Hydrolyzed Yeast Protein) Gjenoppbygger og øker nøkkelproteiner som kollagen og keratin i hårsekkene og resulterer i et sunnere utseende og et sterkere hår. Undersøkelser viser en reduksjon i hårtap på kun tre uker, og en signifikant forbedring av fylde og glans etter 90 dager* (Studier av Ashland)
 • Økologisk multebærekstrakt: De aktive karbohydrater i multebær har fuktighetsgivende og beroligende effekt på tørt hår. Takket være antioksidantiske egenskaper fra vitamin A, C, E og ellaginsyre, kan multebær motvirke skadelige effekter fra sol og redusere skader forårsaket av UV-stråler
hairlust hair mask

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor bør jeg bruke en proteinmaske?

Håret består hovedsakelig av proteinfibre, som over tid kan bli skadet på grunn av dårlige hårpleierutiner, manglende pleie, kjemiske hårbehandlinger eller eksponering for skiftende værforhold. HairLust Protein Reconstructor Mask er en effektiv dyptgående protein hårkur, utviklet til å gjenoppbygge proteinene i håret og forebygge tørt og glansløst hår.

Hva er forskjellen på Protein Reconstructor Mask vs. Hair Growth & Protection Mask?

Protein Reconstructor Mask er en ekstra dyptgående protein hårkur med aktive mikroproteiner fra planter og gjær, som trenger dypt inn i hårets kjerne og gjenoppbygger skadet hår innenfra. Den er dermed en dypere gjenoppbyggende behandling enn Hair Growth & Protection Mask, som er mer egnet til å gi håret ukentlig fukt og pleie. Derfor skal protein hårkur ikke brukes like ofte, men kun 1-3 ganger i måneden. Proteinmasken er velegnet til kjemisk skadet, ødelagt og frizzy hår, mens Hair Growth & Protection Mask er velegnet til normalt og tørt hår som har bruk for ekstra pleie og næring i hverdagen.

*Disse studier er foretatt av BASF og Ashland. For mer informasjon om undersøkelsene kan du besøke www.personal-care.basf.com, www.carecreations.basf.com, www.ashland.com.

Hvor ofte skal jeg bruke den, og hvordan?

Vi anbefaler å bruke HairLust Protein Reconstructor Mask 1-3 ganger i måneden, alt etter behov. Bruk HairLust Protein Reconstructor Mask i nyvasket hår og massér behandlingen inn i håret. La hårmasken virke i minst 5-10 minutter og avslutt med balsam. For ekstra tørt og skadet hår: behandle håret med en fuktighetsgivende hårmaske mellom proteinbehandlingene dine, for eksempel Hair Growth & Protection Mask.