Protein Reconstructor Hair Mask


Fordeler med HairLust Protein Reconstructor Hair Mask:

  •    Sertifisert økologisk og vegansk
  •    Fri for parabener, sulfater & ftalater
  •    Silikonfri hårmaske
  •    Produsert i Norden
  •    Oppbygger hårets indre struktur
  •    Høyt innhold av proteiner og lipider
  •    Velegnet til meget skadet hår
  •    Bidrar til sterkt hår innenfra
  •    Bidrar til å gjenvinne fuktbalansen
Produsert i Norden
Sertifisert økologisk
Sertifisert vegansk
Fri for parabener, sulfater & ftalater

Dyptgående behandling med aktive proteiner

Akkurat som kroppen har behov for proteiner for å vokse og fungere optimalt, har også håret behov for protein for å bevare sin sunne struktur og funksjon. Proteiner regulerer de fysiologiske prosessene i kroppen, som vekst, utvikling og stoffskifte.

Håret består av proteinfibre, som over tid kan bli skadet på grunn av dårlige hårpleierutiner, manglende pleie eller eksponering av varme eller kalde værforhold. HairLust Protein Reconstructor Hair Mask består av aktive ingredienser som gjærprotein og planteprotein, som gir håret ekstra tilførsel av gode proteiner som et skadet hår har bruk for, for å gjenoppbygge skjellag og fibre som forbedrer hårets evne til å motstå slitasje

HairLust Protein Reconstructor Hair Mask kombinerer proteinholdige ingredienser sammen med nærende økologiske plantefettstoffer, som arbeider synergisk for å reparere de svake og fine hårstråene. Behandlingen trenger dypt inn i håret og arbeider med å reparere skadene i hårets struktur, og ved gjentatte behandlinger etterlates håret beskyttet.

hairlust hair mask hårmaske

Opplev en 2-i-1-effekt

HairLust Protein Reconstructor Hair Mask er en effektiv dyptgående behandling, utviklet til et meget skadet og utsatt hår. Behandlingen har en 2-i-1-effekt, som supplerer håret med aktive proteiner, som styrker håret innenfra, mens de økologiske planteekstrakter fukter, pleier og gjør lokkene mer motstandsdyktige mot slitasje utenfra.

Vi anbefaler å anvende HairLust Protein Reconstructor Hair Mask 1-3 ganger i måneden, alt etter behov. HairLust Protein Reconstructor Hair Mask kan med fordel suppleres med en fuktgivende kur i mellom behandlingene.

Har du spørsmål til hva en proteinkur til håret kan gjøre for deg, så har vår skjønnhetsjournalist, Hanne Nyborg, samlet alle sine beste tips i denne guiden til hvordan du får mest ut av din protein hårkur.