Hair Growth Formula Capsules Men


Fordeler med HairLust Hair Growth Formula Capsules Men

 •   Velegnet for veganere
 •   Bidrar til normal energiomsetning
 •   Vedlikeholder et normalt hår
 •   Inneholder 5000 mcg biotin
 •   Høyt innhold av B-kompleks, selen & sink
 •   Pleier håret fra innsiden
 •   Nøye utvalgte ingredienser
 •   Har ingen bivirkninger
 •   Utviklet for menn
Nordisk brand
Vegansk
Kraftig formula
Allergivennlig
hairlust for men

HairLust Hair Growth Formula Capsules Men

HairLust inneholder anerkjente næringsstoffer som bidrar til opprettholde et sterkt og sunt hår. Som alle andre celler i kroppen trenger hårsekkene de riktig næringsstoffene i riktig mengde for å fungere korrekt.

Den kraftige sammensetningen av mineraler, vitaminer, proteiner og aminosyrer blir alle dosert og sammensatt for å fungere synergisk sammen, slik at det enkelte næringsstoffet absorberes bedre i kroppen.

hairlust for men

Nøye utviklet formula til menn

Tidlige symptomer på tynt hår og håravfall forekommer oftest hos menn i alderen 20-45 år, og kan skyldes flere grunner. Det er viktig å reagere på de tidlige symptomene for å oppnå de beste resultatene med HairLust. Vi anbefaler HairLust Hair Growth Formula Capsules Men:

 • Dersom du har opplevd stress som har resultert i tynnere hår og dårligere hårvekst.
 • Dersom du vil gi håret ditt den beste næringen slik at du vil få et vakkert og kraftig hår.
 • Dersom du angrer på et hårklipp hos frisøren og håret ditt har blitt for kort.
 • Dersom du har opplevd hårtap på grunn av overdreven styling, feil hårpleie eller dårlige hårprodukter.
 • Dersom du har opplevd hormonelle endringer.
 • Dersom du opplever tynt hår og begynnende hårtap av andre grunner.

Ingredienser:

HairLust vitaminer for hår inneholder 22 forskjellige essensielle næringsstoffer, blant annet l-metionin, l-valin, l-isoleucin, sink, folsyre, biotin og selen.

L-metionin, 1-valin, 1-isoleucin er alle aminosyrer. Betydningen av disse aminosyrene er kjent for å være viktige byggeklosser av keratin i håret, som er hårets egen byggestein. Aminosyrene opprettholder optimal hårcelleproduksjon og dermed hårets sunnhet.

Biotin er en av de mest kjente og anerkjente vitaminer som bidrar til sunn hårvekst. Biotin er ikke bare bra for håret, men også vedlikehold av hårets generelle helse. Biotin er vanligvis kjent for å være den viktigste ingrediensen i kosttilskudd for håret, og det er ikke uten grunn. Biotin er støttet for effekten på håret i mange kliniske studier, og HairLust Hair Growth Formula Capsules Men inneholder derfor 5000 mcg biotin per daglig dose.

B vitaminer, også kjent som B-kompleks, er alle gode vitaminer for håret. HairLust hår piller inneholder både B1, B2, B6, B9 og B12, som bidrar til et sunt stoffskifte og sørger for at kroppen produserer hormoner som er nødvendige for riktig vevsvekst og cellevekst. En ubalanse i kroppens stoffskiftehormoner kan fremme produksjonen av DHT. DHT er hovedgrunnen til hårtap, og at hårfolliklene ikke er i stand til å produsere hår gjennom en vanlig vekstfase.

Sink er et viktig mineral for mange kroppsfunksjoner. Sink kan bidra til å holde hormonnivåene stabile, noe som bidrar til normal metabolisme av makronæringsstoffer, slik at kroppen absorberer andre næringsstoffer bedre. HairLust Hair Growth Formula for menn inneholder en balansert dose sink.

Kobber bidrar til normal pigmentering av håret. Kobber bidrar også til å holde håret ung, og mangel av kobber kan føre til at håret mister sin farge, samt å forårsake forandringer i bindevevet.

Selen er kroppens sterkeste antioksidant og et viktig næringsstoff for vedlikehold av sunt hår, hud og negler. Selenet beskytter cellene mot oksidativt stress og for å opprettholde immunsystemfunksjonen som kan motvirke hårtap hos menn. Andre fordeler med selen er at det bidrar til en normal skjoldbruskkjertelfunksjon som kan bremse tidlig hårtap hos menn.

Naturlig:

HairLust Hair Growth Formula Capsules Men er vegansk og fri for tilsetningsstoffer, konserveringsmidler, smaker, søtningsmidler, stivelse, gjær, laktose og gelatin. HairLust bruker kun naturlige ingredienser og det er finnes ingen bivirkninger forbundet med produktet. Våre ingredienser er plukket fra nøye utvalgte kilder over hele verden, og produktet er produsert i Tyskland under Good Manufacturing Practices (GMP) og ISO 9001 sertifisert for å sikre kvalitet og sikkerhet.

I tillegg er samspillet mellom vitaminer, mineraler og aminosyrer sammensatt slik at de hver og en forsterker hverandre og forbedrer absorpsjonen når de tas sammen. Dette betyr at du kan være sikker på at effekten er enda bedre enn hvis hver ingrediens tas individuelt.

FØR- OG ETTERBILDER

hairlust hair growth formula men før efter billede hairlust hair formula men før efter billede

 

Resultater varierer fra person til person.