Eyebrow Enhancing Serum


Fordeler med HairLust Eyebrow Enhancing Serum

  •    Aktiverer øyenbrynenes naturlige vekst
  •    Opprettholder sterke og sunne øyenbryn
  •    Kan forlenge hårets vekstsyklus
  •    Fri for prostaglandiner og mineraloljer
  •    Synlige resultater etter bare 8-12 uker
  •    Tilfører fukt og næring til øyenbryn
  •    Dermatologisk testet
  •    Ingen bivirkninger
  •    Kraftfull formel
Nordisk produkt
Dermatologisk testet
Ingen hormoner
Fri for parabener & sulfater
hairlust eyebrow enhancing serum

Få voluminøse & flotte øyenbryn på få uker

Uansett om du har kommet til å nappe øyenbrynene for mye, eller dersom du naturlig har tynne og fine øyenbryn, vil et godt øyenbrynserum hjelpe deg med å få den fyldigheten du ønsker.

HairLust Eyebrow Enhancing Serum består av et innovativt kompleks basert på kraftige og næringsrike ingredienser, inkludert biotin, l-arginin, hyaluronsyre og biotinoyl tripeptide. Det aktive komplekset stimulerer øyenbrynenes naturlige vekstsyklus, samtidig som det gir styrke og smidighet til hårene.

Utviklingen bak HairLust øyenbryn serum har resultert i en naturlig, men kraftig formel bestående av aktive og nærende ingredienser. Kombinasjonen av biotin (vitamin B7), hyaluronsyre, biotinoyl tripeptid-1 og ren arganolje, som er blant de viktigste bestanddeler i serumet og har vist gode resultater både for stimulering av hårvekst og forlengelse av brynenes vekstsyklus.

hairlust øjenvippeserum

Hvordan virker det?

Det finnes utallige øyenbrynskremer og -serumer på markedet som lover fyldige øyenbryn på bare noen uker. Mange av disse produktene inneholder hormonforstyrrende ingredienser, som ofte kommer med en rekke bivirkninger. I tillegg til risikoen for irritasjon i og ved øyet, vil den hurtige effekten også være midlertidig og straks avta så snart du slutter å bruke produktet.

HairLust Eyebrow Enhancing Serum består av en rekke kraftige peptider, vitaminer og fett som gir styrke og fylde uten bruk av hormonforstyrrende ingredienser. Dette øyenbrynsserumet inneholder heller ikke parabener eller sulfater. Derfor kan du være sikker på å gi øyenbrynene dine intensiv pleie uten risiko for farlige bivirkninger, samt et langvarig resultat.

Les mer i denne guiden til alt du bør vite om øyenbrynsserum.

De aktive ingredienser i HairLust Eyebrow Enhancing Serum:

Biotin er et vannløselig vitamin (vitamin B7), og er en del av de kjente B-kompleks vitaminer. Biotin hjelper med å stimulere til en sunn hårvekst og gir styrke til trette hårsekker. Biotin er en av de mest anerkjente vitaminer på markedet for å opprettholde sunne øyenvipper og god hårvekst.

L-arginin er en aminosyre som hjelper kroppen til å danne kreatin. L-arginin omdannes i kroppen til stoffet nitrogenoksid, som bidrar til å stimulere kroppens signalstoff. Nitrogenoksyd forbedrer blodtilførselen til hårsekkene, og hjelper dermed hårsekkene med å absorbere næringsstoffer raskere og mer effektivt.

Hyaluronsyre stimulerer kollagenproduksjon og gir effektivt fuktighet. Hyaluronsyre kan binde fuktighet til brynene, og dermed forbedre øyenbrynenes utseende og smidighet.

Biotinoyl tripeptid er et aktivt peptid som brukes til å øke veksten i hårsekkene. Biotinoyl tripeptid er i stand til å stimulere de to proteinene, type IV kollagen og laminin 5, som påvirker hårcelleskader. Den kraftige kombinasjonen av panthenol hjelper øyenbrynsserumet til å trenge lett inn i hårrøttene og gir dem intensiv fuktighet og pleie. Det aktive komplekset understøtter også reproduksjon av overhudcellene i hårene.

Arganolje inneholder en mengde vitaminer, næringsstoffer og fettsyrer som virker både nærende og helbredende på hårene. Den høye mengden av vitamin E gjenoppliver hårcellene og stimulerer dem til å vokse sunt.

Fri for:

HairLust Eyebrow Enhancing Serum inneholder ikke parabener, sulfater eller hormonforstyrrende ingredienser.

Før- og etterbilder:

Hairlust eyebrow enhancing serum før efter billede

 

Resultatene varierer fra person til person, men mange kunder gir tilbakemelding om resultat etter 8-12 ukers bruk.