Hair Growth & Repair Conditioner


Fordeler med produktet

 •    Velegnet til tørt, tynt og skadet hår
 •    Rik på aktive, veganske mikro-proteiner
 •    Forebygger slitt hår med opptil 20%
 •    Kan brukes i fargetbehandlet hår
 •    Produsert i Norden
 •    Sertifisert økologisk
 •    Sertifisert vegansk
 •    Fri for parabener, sulfater & ftalater
 •    Silikonfri balsam
Produsert i Norden
Sertifisert økologisk
Sertifisert vegansk
Fri for parabener, silikon & sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo

Slik virker Hair Growth & Repair Conditioner

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner er utviklet for å pleie, gjenoppbygge og beskytte tørt og skadet hår etter vask med shampoo. De aktive ingrediensene trenger dypt inn og styrker håret innenfra, mens de forsegler hårstråene utenfra, slik at håret er bedre beskyttet og mindre skjørt etter vask.

Hva inneholder Hair Growth & Repair Conditioner?

 • Gluadin® Kera-P LM: (Hydrolyzed Vegetable Protein) Aktive mikro-proteiner som styrker og gjenoppbygger hår og hårrøtter innenfra og forlenger hårets livssyklus. Studier viser en minimering av splitte tupper og knekt hår med opptil 20% mens hårets generelle kvalitet forbedres med opptil 60%* (Studier av BASF Care Creations)
 • Økologisk Theobroma Kakaosmør: Har gode fuktbevarende egenskaper og er full av sunne fettsyrer og naturlige antioksidanter
 • Protectagen™: (Hydrolyzed Rice Protein) Et vegansk risekstrakt med mikro-proteiner som oppbygger proteinene i hårrøttene og minsker proteintap i håret. Forbedrer hårets struktur og minimerer splitte tupper
 • Økologisk Olivenolje: Fukter og pleier håret med b.a. sunne fettstoffer, vitamin A og E
 • Økologisk Granatepleolje: Rik på fruktenzymer og punicicsyre, en omega 5-fettsyre, som virker stimulerende på kollagenproduksjonen i hår og hud, samt forebyggende på inflammasjon og fukttap
hairlust conditioner

Ofte stilte spørsmål

Er Hair Growth & Repair Conditioner noe for meg?

Hvis du har mellomlangt eller langt hår, er dette produktet for deg! Ordet balsam, som er oversatt fra det engelske ordet “conditioner” betyr; å forbedre tilstanden av noge. Det er nettopp det HairLust Hair Growth & Repair Conditioner gjør. Den mest vanlige misforståelsen om shampoo og balsam er at du kun behøver den ene eller den annen, men håret ditt har faktisk bruk for begge deler. Mens shampooen anvendes for å rense og fjerne sebum, skitt og døde hudceller fra hår og hodebunn, inneholder en god balsam ingredienser som er sammensatt for å beskytte håret og gjøre det enda sunnere og flottere, og er nødvendig for å unngå at håret knekker eller blir tørt.

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner anvendes 2-3 ganger i uken avhengig av behov. Vi anbefaler at man alltid bruker balsam når man har brukt shampoo, da balsam forsegler og beskytter hårstråene etter vask med shampoo.

Må jeg bruke balsam hvis jeg bruker hårkur?

En hårkur skal brukes som en intensiv behandling et par ganger i uken eller i måneden, mens en balsam er til daglige pleie og behandling av håret. Hvis håret ditt er kjemisk behandlet, fargebehandlet, tørt, slitt eller glansløst er det en god idé å bruke begge deler, slik at du får full effekt av begge pleieprodukter. Tips: Bruk alltid hårkur før balsam, da balsam forsegler hårstråene.

Hvor ofte skal jeg bruke den, og hvordan?

Bruk HairLust Hair Growth & Repair Conditioner 2-3 ganger ukentlig etter behov, og gjerne hver gang du har vasket håret med shampoo, spesielt hvis du har langt eller mellomlangt hår. Vi anbefaler at man bruker balsam som det siste trinnet i dusjen, og alltid etter shampoo og eventuell hårkur. Balsam virker nemlig forseglende og beskyttende på skjørt og vått hår etter vask. Klem gerne overflødig vann ut av håret før balsamen påføres, så vannet ikke tynner ut produktet. La produktet virke i 2-3 minutter, før håret skylles grundig.

TIPS: Skyll håret etterpå med kaldt vann etter at balsamen er skyllet ut, da et lille kaldt gys virker ekstra forseglende på håret, etter porene har vært åpne under det varme vannet. Dette vil etterlate håret bedre beskyttet og ikke fullt så skjørt etter vask.