• GRATIS LEVERING VED KJØP OVER 499,-

  • KUNDESERVICE ER ÅPEN 10-16 PÅ HVERDAGER

HairLust Conditioner


HairLust Conditioner


Fordeler med hairlust conditioner:

  •    Uten bruk av parabener og sulfater
  •    Gjenoppretter fuktighetsbalansen i håret
  •    Nærende for slitt, tørt og skadet hår
  •    Rik på antioksidanter og gode fettsyrer
  •    Bidrar til sunt og sterkt hår
  •    Lindrer irritert & kløende hodebunn
  •    Pleier håret utenfra & inn
  •    Lett å bruke
  •    Særlig effektiv sammen med vår sjampo
Skandinavisk produkt
Naturlige ingredienser
Fri for parabener & sulfater
Gjenoppretter fuktighetsbalansen
hairlust conditioner balsam

Hair Growth & Repair Conditioner

HairLust Conditioner er utviklet for å bekjempe de negative bivirkningene ved mangel på vitaminer og mineraler, ødelagt hår, dårlige hårpleierutiner og hårstyling som: hårforlengelse, hårfarging, rettetang og føning samt stress, graviditet og genetikk.

Ordet balsam, oversatt fra det engelske ordet "conditioner", betyr å forbedre tilstanden til noe. Det er nettopp det HairLust Hair Growth & Repair conditioner gjør. Den vanligste misforståelsen om sjampo og balsam er at du bare trenger den ene eller den andre, men håret ditt trenger begge. Mens sjampo brukes til å rense og fjerne talg, smuss og døde hudceller fra håret og hodebunnen, inneholder en god balsam derimot ingredienser formulert for å beskytte håret og gjøre det enda mer sunt og vakkert. Spesielt etter hårvask er det våte håret svært sårbart. HairLust Hair Growth & Repair Conditioner brukes på det våte håret og legger en effektiv beskyttende hinne utenpå hårstråene. HairLust Conditioner anbefales å bruke i kombinasjon med HairLust Shampoo for best mulig resultat. For å fremme resultatene fra våre hårpleieprodukter, anbefaler vi at du kombinerer med et av våre kosttilskudd for håret.

hairlust conditioner balsam

Avokadoolje & Vindruekerneolje

Den herlige drueekstrakten er full av vitamin C, kalsium og kalium. Oljen anvendes for dens antiinflammatoriske og rensende egenskaper i hodebunnen og håret. Den essensielle oljen bidrar til å holde hodebunnen balansert og sunn, slik at hårrøttene får de beste forholdene for å vokse seg lange og sunne. Denne næringsrike oljen trenger inn i håret og forbedrer hårets fuktighetsbalanse og etterlater det beskyttet, elastisk og sunt.

Avokado er en frukt der de helsemessige fordelene blir stadig mer anerkjent. Avokadoolje tjener som en intens fuktighetskrem for et tørt og krusete hår. Avokadoolje har et høyt innhold av vitamin B, vitamin E og proteiner som er essensielle for å opprettholde en sunn hårvekst. Vitamin E bidrar til å beskytte og stimulere blodsirkulasjonen i hodebunnen, mens vitamin B bidrar til å opprettholde en sunn hårvekst.