• GRATIS LEVERING VED KJØP OVER 499,-

  • KUNDESERVICE ER ÅPEN 10-16 PÅ HVERDAGER

Vilkår og betingelser


1) Ditt samtykke til å overholde og være avgrenset av disse betingelser og vilkår regnes for å tre i kraft straks etter første gang du gjør bruk av nettsiden. Hvis du ikke godkjenner at agere under disse Betingelser og vilkår skal du slutte med å bruke nettsiden øyeblikkelig. Denne avtalen gjør seg gjeldende for deg - brukeren av denne nettside og HairLust Group.

2) Vær oppmerksom på at vi sender varene fra vårt lager i Danmark, og at ekstra toll og merverdiavgift (toll, mva.) kan bli lagt på pakken når du tar den inn i landet, og utleggsprovisjon til transport firma. Sendinger fra HairLust med en totalverdi inkludert frakt på under kr 350,- er toll- og avgiftsfrie. Det betyr at du verken skal betale merverdiavgift eller toll.

HairLust Group er ikke ansvarlig for disse utgiftene, og vi påtar oss ikke å regne ut eller opplyse om overslagspriser i denne forbindelse. Hvis du kjøper varer internasjonalt, er du anbefalt å kontakte dine lokale tollmyndigheder i det land du er bosatt i for mer informasjon om priser og prosedyrer. Du kan lese mer om toll-og mva. kostnader her: https://www.toll.no/no/netthandel

3) HairLust Group garanterer ikke at alle varer vil være tilgjengelige. Lagerangivelser er ikke tilgjengelige på nettsiden, så hvis en vare viser seg å være utsolgt vil du bli kontaktet av vår kundeservice, for å finne en løsning.

4) All informasjon om prisfastsettelse på hjemmesiden er korrekt så snart det har blitt opplyst på siden. HairLust Group forbeholder seg retten til å endre prisene og modifisere eller fjerne tilbud fra tid til annen, der det er nødvendig. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere og endre alle priser etter eget skjønn.

5) Prisen for varen er oppgitt i Norske kroner. Alle priser på nettsiden inkluderer moms. Beløbet heves først fra din konto når varen sendes.

6) Hos HairLust.no kan du betale med: PayPal, ViaBill og følgende betalingskort: VISA, MasterCard, Eurocard.

7) HairLust vil via e-mail meddele deg om når du kan forvente at dine vare(r) blir sendt. Denne meddelelsen vil inneholde et anslått leveringstidspunkt, samt enhver grunn til at din bestilling skulle bli forsinket. Vi benytter Post Nord som fraktselskap.

8) Hvis en vare returneres til oss på grunn av en feil i adressen du har opgitt, kontakter vi deg, og sender pakken igjen til den oppdaterte adressen, så lenge du ønsker varen sendt om igjen. Dette betyr at du skal betale for porto, siden feilen oppsto på grunn av en feil fra din side.

9) Hvis en vare blir returnert til oss på grunn av en hvilken som helst årsak, hvor kvitteringen ikke har blitt utlevert (kunden er ikke til stede, kunden er umulig å nå eller varen blir avvist), og vårt fraktselskap har prøvd å levere varen, vil du bli avkrevd det samlede beløp som kan dukke opp i forbindelse med gjenlevering og andre udgifter som kan forekomme på grunn av at varen ble returnert til oss.

10) Du har som forbruker 14 dagers kanselleringsrett når du handler hos oss. Angrefristen løper ut 14 dager etter den dag som du har mottatt din vare. Du skal innen 14 dage fra mottak gi oss beskjed om at du ønsker å kansellere ditt kjøp. Beskjeden skal bli gitt ved å kontakte vår kundeservice eller ved å benytte standardskjema for kansellering.

11) Du skal sende din bestilling i retur til oss uten unødvendig forsinkelse, og senest 14 dager etter at du har gitt oss beskjed om at du ønsker å angre på ditt kjøp. Du skal dekke de direkte utgifter i forbindelse med å sende varen i retur. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet varen blir levert. Manglende originalemballasje kan komme til å utgjøre et verditap, så for å være sikker på å kunne få alle pengene i retur anbefales det at varen returneres i sin originale emballasje.

12) Du mister din kanselleringsrett hvis du bryter forseglingen på varer som av sunnhetsbeskyttelses- eller hygienemessige årsaker ikke er egnet til å bli returnert.

13) Hvis du angrer ditt kjøp får du det beløpet du har dbetalt inn til oss tilbake ved bankoverførsel. I tilfelle av et verditap som du heftes for, fratrekkes dette kjøpebeløbet.

14) Hvis du benytter din angrerett refunderer vi alle betalinger mottatt fra deg med unntak av leveringsomkostninger, uten unødvendig forsinkelse og under alle omstendigheter senest 14 dager fra den dato hvor vi har mottatt beskjed om din beslutning om å kansellere denne avtale.

15) Hvis du kansellerer kjøpet skal varen sendes til: HairLust Group, Peter Bangs Vej 177B, 2. th. 2500 Valby, Denmark.

16) Vår ansvarsfraskrivelse forteller at ingen del av denne nettside er ment å være rådgivende, og man bør ikke stille denne nettsides indhold ansvarlig for i hvilken som helst beslutning eller handling.

17) I det omfang som er tillatt av loven aksepterer HairLust ikke ansvaret for noe som helst direkte eller indirekte tap eller skadeverk som anses for å være forutsigelig eller påregnelig. Dette inkluderer enhver indirekte, betydningsfull, spesifikk, eksemplarisk feil som stammer fra bruk av nettsiden, samt hvilken som helst informasjon, som eksisterer foreliggende. Brukere skal være oppmerksomme på at de bruker nettsidens innhold på egen risiko.

18) Våre vilkår på persondata forteller at vi for at du kan inngå avtale med oss, trenger følgende opplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-postadresse. Den dataansvarlige kan kontaktes gjennom vår kundeservice.

19) Hvis du vil klage over ditt kjøp skal du rette henvendelsen til vår kundeservice.

20) Når en kunde har indtastet sine betalingsoplysninger, bliver pengene kke trukket med det samme, men blot reserveret. Det er først, når varen er sendt af sted, at vi trækker det reserverede beløb.

 

Handelsbetingelsene er senest opdatert 9.9.2017