• GRATIS LEVERING VED KJØP OVER 499,-

  • KUNDESERVICE ER ÅPEN 10-16 PÅ HVERDAGER

Vilkår og betingelser


Adresse:

HairLust ApS
Kompagnistræde 16, 2
1208 København K.

Følgende vilkår og betingelser gjelder for alle leveranser fra www.thehairlust.no. Ved å bruke www.thehairlust.no, bekrefter du at du har lest, forstått og uten begrensning eller reservasjon, godtar å være bundet av disse vilkårene. Vilkårene gjelder i fravær av andre skriftlige avtaler mellom kjøperen og HairLust ApS.

Ditt samtykke til å overholde og være bundet av disse vilkårene for bruk, anses å tre i kraft umiddelbart etter ditt først kjøp gjennom www.thehairlust.no. Hvis du ikke godtar å handle under disse brukerbetingelsene, ber vi deg om å slutte å bruke nettstedet umiddelbart. Denne avtalen gjelder for deg - brukeren av dette nettstedet og HairLust med VAT: 919454946 og Orgnr: 38076582

Levering og risiko

1) Levering av varer fra www.Thehairlust.no anses å ha skjedd når kunden har mottatt varene. HairLust ApS vil via e-post varsle deg når du kan forvente at varene dine vil bli sendt. Denne meldingen vil inneholde en estimert leveringsdato. Vi bruker Post Nord og DHL til nasjonale kunder, GLS og Coolrunner til internasjonale kunder som fraktselskaper. Oppgitt leveringsdato er veiledende og kan derfor fravikes.

2) Dersom varer bestilles fra utenfor Danmark, kan det påløpe importavgifter og skatter så snart varene har nådd bestemmelsesstedet. HairLust ApS er ikke ansvarlig for disse utgiftene, og vi forplikter oss ikke til å beregne eller opplyse om disse overslagsprisene i denne forbindelse. Hvis du kjøper varer utenfor EU, anbefales det at du kontakter de lokale tollmyndighetene i det landet du bor i, for mer informasjon om priser og prosedyrer.

3) Risikoen for varer bestilt på www.Thehairlust.no overgår til kjøperen når avbestillingsretten er utløpt, 14 dager etter mottak. Hvis produktet har blitt skadet eller forverret etter at kjøperen har mottatt det, vil han/hun beholde sin rett til å trekke tilbake hvis skaden eller forverringen ikke skyldes uaktsomhet eller mangel på omsorg fra hans/hennes side. Husk å lagre originalemballasje, da varen ved evt. reklamasjon skal returneres i originalemballasjen.

4) Hvis et produkt returneres til oss på grunn av en feil i adressen du oppgav, kontakter vi deg og vi vil returnere pakken til den reviderte adressen hvis du ønsker at varen skal returneres. Dette betyr at du må betale for porto, fordi feilen oppstod på grunn av en feil fra din side.

5) Hvis et produkt returneres til oss av hvilken som helst grunn, hvor kvitteringen ikke er blitt utlevert (kunden ikke er tilstede, kunden ikke er tilgjengelig eller varen er avvist) og vårt fraktselskap har forsøkt å levere varen, vil du bli belastet det totale beløpet som kan oppstå ved levering og andre utgifter som kan oppstå på grunn av retur av varen til oss.

6) Når en kunde har oppgitt sin betalingsinformasjon, vil pengene KUN bli reservert. Først når varen sendes, trekker vi fra det reserverte beløpet.

Fortrydelsesret

7) HairLust ApS gir deg 14 dager kanselleringsrett fra dagen du mottar varen. Hvis du angrer på kjøpet, må HairLust ApS bli varslet innen 14 dager fra dagen du mottok produktet. Du må returnere varen i samme tilstand og kvantitet som den ble mottatt. Dette gjelder også emballasjen og etiketten som er på varen. Du må selv betale for omkostningene ved returnering av varen. Du kan angre et kjøp ved å returnere varen til den angitte adressen du mottar fra kundeservice. Hvis du angrer på kjøpet, vil du selvfølgelig få det beløpet du har betalt tilbake. Vi trenger et gyldig bestillingsnummer for retur og beløpet vil bli overført til kortet du har betalt med, når vi har returnert varen og sjekket at den oppfyller avbestillingsreglene.

8) Du vil miste tilbakekallingsretten hvis du bryter seglet på varer som av helse eller hygieniske grunner ikke er egnet for retur.

9) Hvis du bruker tilbakekallingsretten, refunderer vi alle betalinger mottatt fra deg med leveransekostnader uten unødig forsinkelse og under alle omstendigheter innen 14 dager fra datoen for varsel om din beslutning om å trekke denne avtalen.

10) Hvis du angrer på kjøpet, må varen sendes til adressen vår: Pakkecenter Nord, ATT: HairLust ApS, Aalborgvej 15, 9700 Brønderslev.

Reklamasjon

11) Eventuelle feil eller mangler i produkter/varer levert av HairLust ApS må påberopes innen 2 måneder etter at du har oppdaget feilen. Det er din plikt å spesifisere og vise feilen eller mangelen. Dersom du oppdager en feil, vennligst henvis deg til HairLust ApS. I prinsippet kan du bare klage på feil som vises innen 2 år etter at du har mottatt varen. For produkter med begrenset holdbarhet er klagen din begrenset av holdbarheten bestemt av HairLust ApS. Som forbruker kan du velge å bytte varen. Unntaket til denne regelen er om utveksling er umulig eller vil medføre store kostnader for HairLust ApS. Hvis kravet ditt er berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fraktkostnader.

Betaling

12) Hos www.Thehairlust.no kan du betale med: Paypal og følgende betalingskort: VISA, MasterCard og Eurocard.

Klagemuligheder

13) Dersom du ønsker å klage på kjøpet ditt, vennligst henvend deg til info@thehairlust.no. Hvis vi ikke finner en løsning, kan du sende inn din klage til Konkurransetilsynet, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også bruke EU-kommisjonens online klageportal, som hovedsakelig vil være relevant hvis du er bosatt utenfor Danmark. Du finner klageportalen her www.forbrugereuropa.dk.

Nøyaktig informasjon

14) HairLust ApS garanterer ikke at alle produktene vil være tilgjengelige. Inventarvarsler er ikke tilgjengelige på vårt nettsted, så dersom et produkt viser seg å være utsolgt, vil du bli kontaktet av vår kundeservice for å finne en løsning.

15) All informasjon om prising på nettstedet er korrekt så snart det er blitt opplyst på siden. HairLust ApS forbeholder seg retten til å endre priser og justere eller fjerne tilbud fra tid til annen. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere og endre alle priser etter eget skjønn.

16) Prisen for varen er oppgitt i norske kroner. Alle priser på nettsiden inkluderer moms. Beløpet trekkes fra din konto når varen har blitt sendt.

17) Vår ansvarsfraskrivelse forteller oss at ingen del av dette nettstedet er ment å være rådgivende, og du bør ikke være avhengig av innholdet på våres nettsider i henhold til enhver avgjørelse eller handling du gjør.

18) I det omfang loven tillater det, aksepterer HairLust ApS ikke ansvar for noe som helst direkte eller indirekte tap eller skade som anses å være forutsigbart. Dette inkluderer enhver indirekte, betydningsfull, spesifikk, eksemplarisk feil som oppstår ved bruk av nettstedet, samt all informasjon på nettstedet. Brukere bør være oppmerksomme på at de benytter innholdet på nettstedet på egen risiko.

Personale datapolitik

19) Vår personopplysningsforskrift sier at; for at du skal inngå avtale med oss, vil vi trenge følgende opplysninger: Navn, Adresse, Tlf. og e-postadresse.Den dataansvarlige kan kontaktes via vår kundeservice.

Handelsvilkårene er sist oppdatert 7. august 2018.