Scalp Rehab Box


Fordeler med produktet

  •    Med rensende og kjølende effekt
  •    For tørr, kløende eller fet hodebunn
  •    Fjerner overflødig smuss og talg
  •    Renser i dybden uten å fjerne fuktighet
  •    Laget i Skandinavia
  •    Sertifisert økologisk
  •    Sertifisert vegansk
  •    Uten silikon, mineraloljer og sulfater
  •    Støtter sunn hårvekst
Laget i Skandinavia
Sertifisert økologisk
Sertifisert vegansk
Uten parabener, silikon & sulfater
Hair & Scalp Detox Scrub

Hva inneholder Scalp Rehab Box?

Hair & Scalp Detox Scrub, 200 ml.

Ser håret ditt fett ut selv om du akkurat har vasket det? Da kan det trenge en dyp rensebehandling, og det er akkurat her Hair & Scalp Detox Scrub kommer inn i bildet! Denne forfriskende hodebunnsskrubb fjerner produktrester og talg skånsomt, som kan tette hårsekkene og føre til at håret klumper seg sammen og ser flatt eller fettete ut. Den virker altså som en sjampo mot fett hår. De veganske mikroproteinene gir nytt liv til håret og styrker det, mens de botaniske ingrediensene fra bl.a. havrekjerneekstrakt har en pleiende effekt på hår og hodebunn. I tillegg hjelper økologisk aloe vera, rosmarinolje og blåbær og açaíbær-ekstrakt med å lindre og pleie hodebunnen.

Scalp Massage Brush

Oppnå best mulig resultat med Hair & Scalp Detox Scrub ved hjelp av vår Scalp Massage Brush! Denne hodebunnbørsten har noen myke og fleksible pigger i silikon som masserer og eksfolierer hodebunnen skånsomt. Bruk den når du vasker håret og ønsker å oppnå en dyp rensing og økt stimulering av blodsirkulasjonen til hodebunnen, eller hvis du vil gi deg selv en avslappende og avstressende hodebunnsmassasje! Du kan også bruke den når du trenger å slappe av og skjemme bort deg selv!

Scalp Follicle Treatment & Volumizer, 150 ml.

Denne kuren for hodebunnen virker på tre måter. Først og fremst beroliger det hodebunnen med fuktighet og pleie for å lindre irritasjon. Deretter gir det lett volum til håret ved å løfte hårrøttene. Sist, men ikke minst, inneholder den hårvekststimulerende mikroproteiner, som arbeider for å forlenge hårets anagene fase*. De økologiske ingrediensene fra aloe vera og multebærekstrakt har en beroligende og fuktighetsgivende effekt på hodebunnen. Økologisk mynteolje øker blodsirkulasjonen i hodebunnen og skaper en avkjølende og oppkvikkende effekt. De veganske mikroproteinene styrker håret, forhindrer at det knekker, og hjelper til med å stimulere vekst ved å forlenge hårets vekstfase. I tillegg har vi også tilsatt økologisk olivenoljeekstrakt for dets betennelsesdempende fordeler.

hair & scalp detox scrub

Passer produktene for alle?

Scalp Rehab Box passer for alle hårtyper og hodebunnsproblemer, og kan derfor brukes av alle, menn og kvinner i alle aldre. Alle kan dra nytte av en godt fuktet hodebunn i balanse. Dette settet er spesielt anbefalt for folk som bruker mange stylingprodukter, personer med hardt kalkholdig vann hjemme og folk som lider av fett hår eller kløende, tørr hodebunn.

Hvor ofte skal jeg bruke produktene?

Du kan bruke Hair & Scalp Detox Scrub hver gang du kjenner at produktrester, sebum eller olje har bygget seg opp i hodebunnen. Hvis du er i tvil, kan du prøve å skrubbe hodebunnen en gang i uken og se hvordan det passer deg og hodebunnen.

Vi anbefaler at du bruker Hair & Scalp Detox Scrub sammen med Scalp Massage Brush for å booste eksfolieringen og rensingen av hodebunnen.

Scalp Follicle Treatment & Volumizer bør brukes regelmessig, 1-3 ganger i uken, for å gi hodebunnen ekstra pleie og forebygging.

*Disse studiene er utført av Ashland. For mer informasjon om undersøkelsene, besøk www.ashland.com.