Scalp Follicle Treatment & Volumizer


Fordeler med Scalp Follicle Treatment & Volumizer

 •     Fukter & pleier tørr & kløende hodebunn
 •     Understøtter hårsekkenes funksjon
 •     Tilfører ekstra volum til flatt hår
 •     Utviklet til tynt og fint hår
 •     Fremmer en sunn hodebunn
 •     Stimulerer blodsirkulasjonen
 •     Produsert i Danmark
 •     Sertifisert økologisk & vegansk
 •     Velegnet til både kvinner & menn
Produsert i Norden
Sertifisert økologisk
Sertifisert vegansk
Fri for parabener, sulfater & ftalater
Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Slik virker produktet

Scalp Follicle Treatment & Volumizer har to formål: Først og fremst er det en pleiende behandling til hodebunnen, som gjenoppbygger og styrker hårsekkene i dybden. Økologisk mynteolje setter i gang blodsirkulasjonen og gjør det lettere for essensiell hårvekst-boostende næring å nå frem til hårsekkene. En unik sammensetning av aktive mikro-proteiner og økologiske planteekstrakter og oljer i produktet både styrker, fukter og gjenoppbygger hår og hodebunn, og skaper dermed det best mulige fundament for sunn hårvekst. Utover dette gir den også ekstra volum til håret. Tenk på den som en volumspray, som faktisk gir håret mer naturlig volum, mens hodebunnen styrkes og stimuleres.

Alle ingredienser er valgt for deres evne til å forbedre hårets kvalitet. Inneholder blant annet:

 • Gluadin® Kera-P LM (Hydrolyzed Vegetable Protein): Aktive mikro-proteiner, som trenger dypt inn i hodebunnen, styrker og gjenoppbygger proteinene i hårsekkene innenfra og forlenger hårets vekstsyklus. Minimerer splitte tupper og knekt hår med opptil 20% mens hårets generelle kvalitet forbedres med opptil 60%* (Studier av BASF Care Creations).
 • Protectagen™ (Hydrolyzed Rice Protein): En unik risekstrakt med mikro-proteiner, som gjenoppbygger proteinene i hårrøttene samt reparerer og styrker håret innenfra, forbedrer hårets struktur og minimerer splitte tupper.
 • Økologisk Aloe Vera: Proppet av enzymer, næringsstoffer og vitaminer, som hjelper med å opprettholde det naturlige pH-nivået i hodebunnen og understøtter sunn hårvekst.
 • Økologisk Grønn Mynteolje: Avbalanserer oljenivået i hodebunnen, og skaper en kjølende og oppkvikkende effekt, som jobber med å stimulere blodsirkulasjonen.
 • Økologisk Multebærekstrakt: De aktive karbohydrater og innholdet av vitamin A, C, E samt ellaginsyre i multebær har fuktgivende og beroligende effekt på en irritert hodebunn. Samtidig virker multebærekstrakt som en antioksidant og er beskyttende på hår og hud.
 • Økologisk Olivenoljeekstrakt: Blokkerer overproduksjon av DHT, mens den tilfører håret fuktighet, vitaminer og antioksidanter
  hair & scalp detox scrub

  Ofte stilte spørsmål

  Hva er Scalp Follicle Treatment & Volumizer?

  Scalp Follicle Treatment & Volumizer er en gjenoppbyggende behandling til en irritert eller utfordret hodebunn, som også gir øyeblikkelig volum til hårrøttene. Ved å forbedre hodebunnens kvalitet og hårsekkenes funksjon, fremmer denne behandlingen effektivt sunn hårvekst.

  Er Scalp Follicle Treatment & Volumizer noe for meg?

  Alle kan ha godt av en velfuktet hodebunn i balanse, og denne leave-in behandlingen kan derfor være nyttig for de fleste som ønsker å skape et godt fundament for hårets vekst og kvalitet. Vi anbefaler dog spesielt denne behandlingen til folk med fint eller tynt hår.

  Hvor ofte skal jeg bruke Scalp Follicle Treatment & Volumizer?

  Vi anbefaler at man bruker denne leave-in sprayen regelmessig én gang i uken for å gi hodebunnen ekstra pleie og vedlikeholde hodebunnens kvalitet best mulig.

  *Disse studier er foretatt av BASF. For mer informasjon om undersøkelsene kan du besøke www.personal-care.basf.com eller www.carecreations.basf.com.

  Hvordan bruker jeg produktet?

  Rist godt før bruk. Mens håret fortsatt er fuktig, spray 5-10 ganger direkte på røttene med Scalp Follicle Treatment & Volumizer. Masser forsiktig med fingertuppene i hodebunnen for å fordele dem jevnt. La håret lufttørke, eller bruk hårføner med en rundbørste for ekstra volum.

  Dette produktet øker hårvolumet ved røttene, i tillegg behandler den hodebunnen med økologisk mynteolje og proteiner. Ved regelmessig bruk, kan Scalp Follicle Treatment & Volumizer bidra til å naturlig forbedre hårveksten.