Om HairLust


Startet av skeptikere – utviklet for skeptikere

HairLust™ startet med et enkelt mål; å gjøre det mulig for hvem som helst å få et langt, sunt og vakkert hår - uavhengig av hårtype eller hårfarge. Viktigst av alt skulle det være en enkel og rimelig løsning. Det skandinaviske merket ble startet i slutten av 2016 av to dansker med mange års erfaring med kosttilskudd og hårpleieprodukter, der de begge hadde klare visjoner om å gi det nordiske markedet et nytt pust. HairLust™ oppsummerer den nye generasjonen kosttilskudd og hårpleieprodukter med sin skarpe og vakre visuelle identitet, som best kan bli beskrevet med et moderne og presentabelt, men profesjonelt utseende. HairLust™ tar fatt på den tradisjonelle tabuinnstillingen for kosttilskudd hos spesielt unge mennesker ved å snu opp-ned på ideen om kosttilskudd. HairLust™ har blitt anerkjent og rost av skjønnhetsredaktører, ernæringseksperter og andre skeptikere for både effekten på håret og dets uttrykk.

HairLust™ utvikler og produserer kosttilskudd som fokuserer spesielt på menn og kvinners ernæringsmessige behov i Norden. Vi har nøye utviklet kosttilskudd og hårpleieprodukter for å møte de tilsvarende behovene til de typiske industri-, livsstils-, klima- og hårpleierutinene i Norden. HairLust™ har et differensiert og klart fokus på kun hår, i motsetning til andre hår-, hud- og negleprodukter, og viser en klar harmoni og kjærlighet for hårvekst og hårhelse.

Basert på flere kliniske studier i England har vi formulert de beste former for aktive ingredienser for å gi menn og kvinner lengre og vakrere hår. Vi lærte at veien til et vakkert og sunt hår krever både indre og ytre pleie av hår. Derfor har vi utviklet et naturlig og effektivt kosttilskudd, samt hårpleieprodukter rik på essensielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og næringsstoffer. Våre produkter er delt inn i to serier, og tilbyr en 360 graders hårpleie ved å dekke både hårtilskudd og hårpleieprodukter som sikrer optimal indre og ytre pleie av håret, slik at de utfyller hverandre effektivt. Alle produkter er nøye utviklet og ingredienser er dosert til en viss mengde og spesielt formulert til hver ingrediens, slik at de best mulig skal skape en synergieffekt. Vi har nøye håndplukket våre ingredienser fra utvalgte kilder rundt om i verden.