Komplett guide til våre ingredienser


Når alle ingrediensene skrives som umulige latinske betegnelser, kan det være vanskelig å finne ut hvilke ingredienser som kan gjøre skade og hvilke som gjør nytte. Vi mener at det skal være enkelt å forstå hva ingrediensene gjør, og hvor de kommer fra. Derfor har vi laget en enkel og  oversiktlig guide over samtlige ingredienser i våre produkter.

Start fra A, og lær om ingrediensene i kosttilskuddet ditt eller shampooen din, hårkur eller vippeserum. Ingrediensene er slett ikke så farlige som de høres ut.

A

Alkohol

Naturlig avledet alkohol, med mykgjørende egenskaper.

Aloe Barbadensis Leaf Juice

Økologisk Aloe Vera. Høyt innhold av enzymer, mineraler, aminosyrer, næringsstoffer og vitaminer, som bidrar til å opprettholde hodebunnens naturlige pH-nivå og vedlikeholder normalt hår.

Aqua

Vann. Brukes i hårpleieprodukter og kosmetikk til å blande de forskjellige ingrediensene sammen og virker både rensende, mykgjørende og nærende på hår og hud.

Argania Spinosa Kernel Oil

Arganolje. Inneholder store mengder av nyttige næringsstoffer, vitaminer og fettsyrer. Innholdet av bla. vitamin E vedlikeholder normalt hår, og antioksidanter stimulerer blodsirkulasjonen og påvirker hårcellene til å produsere nytt og sunt hår

Arginine

En essensiell aminosyre, som er en viktig byggesten i kroppens proteiner. Håret er hovedsakelig bygd opp av proteiner og har bruk for aminosyrer for å vokse.

Avena Sativa Kernel Extract

Økologisk havrekjerneekstrakt. Er rik på beta glukan, bidrar til cellefornyelse og er svært fuktgivende for både hud og hår.

Avena Sativa Kernel Flour:

En formel som heter Colloidal Oatmeal. Havremel fra hele havrekjerner, som har en ekstremt fuktighetsgivende, antioksidant og betennelsesdempende effekt samt styrker hudens barriere.

B

Bambus Vulgaris

Bambusekstrakt, utvunnet fra bladene til bambusplanten. Har et høyt innhold av silisiumdioksyd, faktisk så mye som 50%, og er derfor anerkjent for sine gode egenskaper for håret. Brukes i vår Hair Growth Formula Gummies for både kvinner og menn som en kilde til silisiumdioksyd.

Beta-Cyklodextrin

Brukes som overflatebehandlingsmiddel i Hair Growth Formula Tablets

Biotin

Et vannløselig vitamin, også kalt B7 eller vitamin H. Inngår bla. i stoffskiftereaksjoner og er essensielt i kroppens omdanning av f.eks. aminosyrer, som hårsekkene behøver, for at håret og f.eks. øyenvippene kan vokse.

Biotinoyl Tripeptide-1

Peptide, som hjelper med å blokkere overproduksjon av DHT og kan virke stimulerende på hårvekst samt hjelpe med å øke antall hårsekker som er i vekstfasen.

Butyrospermum Parkii Butter

Sheasmør. Har enestående helende, fuktbevarende og beskyttende egenskaper, og et høyt innhold av cinnamider, som gir en naturlig beskyttelse mot solens stråler.

C

C12-15 Pareth-12

Overflateaktivt emulgeringsmiddel, som gjør det mulig å blande olje og vann.

C15-19 Alkane

Et løsningsmiddel som brukes til å oppløse de andre ingrediensene, f.eks. oljer i produktet for å danne en homogen blanding

Caffeine

Koffein. Virker stimulerende på hårstrå og kan hjelpe med å utvikle hårets vekstsyklus, og er anerkjent for sin evne til å blokkere overproduksjon av DHT.

Calciumcarbonat

Kalsium er kroppens viktigste mineral og spiller en viktig rolle i mange av kroppens funksjoner, hvor alt fra knokler og tenner, til celledannelse, hårvekst og kroppens fremstilling av enzymer og hormoner har bruk for kalsium.

Calcium-D-pantothenat

Vitamin B5, også kalt Pantotensyre. Et vannløselig vitamin, som er viktig for forbrenningen av fett, proteiner og karbohydrater, samt dannelsen av nye celler og dermed også hårvekst og hårets helse.

Caprylyl/Capryl Glukosid

Et mildt, overflateaktivt stoff med skummende egenskaper utvunnet av naturlige fettsyrer og glukose.

Caprylic/Capric Triglyceride

Emulgeringsmiddel laget av kokosnøttolje og glyserin. Hjelper å hindre fuktighetstap.

Carnauba

Vegetabilsk beleggningsmiddel utvunnet fra bladene til det brasilianske palmetreet Copernica Cerifera, også kalt "Livets tre". Brukes til fremstilling av Hair Growth Formula Gummies for at vingummiene ikke klistrer seg sammen.

Cetearyl Alcohol

En fettsyrealkohol, som er en blanding av cetyl- og stearyl-alkohol. Utvinnes naturlig fra f.eks. kokos og brukes som en fuktighetsgivende, stabiliserende ingrediens.

Cholecalciferol

Vitamin D3, et fettløselig vitamin, som er utrolig viktig for mange av kroppens funksjoner, blant annet oppbygging av knokler, immunforsvarets funksjon og sunn hårvekst.

Cholin

Et vitaminlignende næringsstoff, som er nært beslektet med B-vitaminer og bla. viktig for kroppens omsetting av fettstoffer.

Citric Acid

Sitronsyre. Mild fruktsyre, som fungerer som antioksidant og kan hjelpe med å regulere Ph-verdien når den brukes i hårpleieprodukter. Brukes også som naturlig surhetsregulerende middel i Hair Growth Formula Gummies.

Cocamidopropyl Betaine

Mildt rensende og skummende ingrediens fra kokosnøtt.

Cocos Nucifera Oil:

Økologisk kokosolje. En ytterst nærende olje, som trenger dypere inn i håret enn mange andre oljer. Den er rik på vitamin E, vitamin K og sunne fettsyrer og har antimikrobielle egenskaper. Kokosolje virker styrkende på håret, nærer og fukter tørre hårlokker og bidrar til å gjenopprette hårets fuktighetsbalanse samt fremme hårets normale vekstsyklus

Cuprisulfat

Kobbersulfat. Kobber inngår i mange enzymer, som bla. er viktige for dannelsen av adrenalin, bindevev, jernomdannelse i de røde blodlegemer eller for å beskytte kroppen mot frie radikaler.

Cyanocobalamin

Vitamin B12, et vannløselig vitamin, som er viktig for mange funksjoner i kroppen som f.eks. nervesystemet, dannelsen av røde blodlegemer, omdannelse av karbohydrater samt celledeling og dermed også vekst og vedlikehold av hår, hud og negler. B12 er et vitamin som folk ofte opplever mangel på, da kroppen har vanskelig for å ta det opp i tilstrekkelig grad gjennom kosten.

D

D-alpha-tocopherylacetat

D-alpha-tocopherylacetat

Naturlig vitamin E-acetat. Et fettløselig vitamin, med antioksidante egenskaper, som hjelper med å vedlikeholde sunn hårvekst ved å beskytte hodebunn og hårsekker mot frie radikaler.

Daucus Carota Purpura

Naturlig fargestoff fra lilla gulrot-konsentrat, brukes i Hair Growth Formula Gummies til kvinner.

D-biotin

Biotin, også kalt Vitamin B7 er et vannløselig vitamin, som er viktig for omdanning av fett, aminosyrer og karbohydrater. Det inngår i mange viktige stoffskiftereaksjoner i kroppen og er essensielt for å vedlikeholde et sunt hår. D-biotin er den rene utgaven av biotin og brukes ofte i kosttilskudd.

Dicaprylyl Ether

En olje utvunnet fra kokosolje. Brukes som fuktighetsgiver.

Dikalsiumfosfat

Brukes som fyllstoff i Hair Growth Formula Tablets.

Dihydrogenated Palmoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate

Et ammoniumsalt utvunnet av palmeolje. Fungerer som et emulgeringsmiddel som virker antistatisk og hjelper med å bli kvitt floker i håret

Dimethicone

En silikonbasert ‘polymer’ med hydrerende og fuktbevarende egenskaper. Virker mykgjørende uten å etterlate håret fett. Denne typen silikon kan vaskes ut med shampoo

Dimethiconol

En silikonolje som virker mykgjørende og fuktighetsgivende uten å etterlate håret fett. Motvirker effektivt flokete og krusete hår, og gir håret glans. Denne typen silikon er oppløselig i vann og er derfor enkel å vaske ut av håret etter bruk. Dermed etterlater den ikke silikonrester på hårstråene

Disodium Cocoyl Glutamate

Overflateaktivt stoff fremstilt av kokosolje og fermentert sukker. Et svært skånsomt rengjørende og skummende middel.

Disodium Phosphate

Vannløselig salt, som brukes som pH-regulerende tilsetningsstoff.

Distearoylethyl Dimonium Chloride

Biologisk nedbrytbart mykgjørende middel av vegetabilsk opprinnelse, fjerner statisk elektrisitet og etterlater håret mykt.

DL-alpha-tocopherylacetat

Vitamin E-acetat. Et fettløselig vitamin, med antioksidante egenskaper, som hjelper med å vedlikeholde sunn hårvekst ved å beskytte hodebunn og hårsekker mot frie radikaler.

E

Ethylhexylglycerin

Et naturlig konserveringsmiddel utvunnet av glyserin. Fungerer også godt som overflateaktivt, pleiende og mykgjørende middel for huden.

Euterpe Oleracea Fruit Oil

Økologisk acaí-olje. Har unike revitaliserende egenskaper. Inneholder omega 3-6-9, vitamin C og E, mineraler (bla. jern og kalium) og en unik konsentrasjon av antioksidanter.

Euterpe Oleracea Fruit Extract:

Økologisk acaí-ekstrakt. Har unike revitaliserende egenskaper. Inneholder omega 3-6-9, vitamin C og E, mineraler (bla. jern og kalium) og en unik konsentrasjon av antioksidanter. 

F

Fettsyrer

Brukes som overflatebehandlingsmiddel i Hair Growth Formula Tablets

Fragaria

Naturlig aroma fra jordbær, brukes i Hair Growth Formula Gummies.

G

Glukose

Naturlig fyllmiddel/søtningsmiddel i Hair Growth Formula Gummies

Glycerin

Vegetabilsk fuktighetsbevarende middel.

Glycine

Glysin, en alminnelig aminosyre, som finnes i de fleste proteiner. Proteinet kollagen, som er essensielt for håret, består av en tredjedel glysin.

Glycyrrhiza Glabra Root Extract:

Lakridsrodsekstrakt, virker beroligende på en irriteret hud og hovedbund

Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride

Vannløselig geleringsmiddel basert på gummi, som utvinnes fra frøene fra Guarplanten (Cyampopis tetragonolobus). Guargummi gir "balsameffekt" til hårprodukter, motvirker statisk elektrisitet og gjør håret enklere å gre ut etter vask.

H

Helianthus Annuus Seed Oil

Økologisk solsikkeolje. En lett vegetabilsk olje med høyt innhold av gode umettede fettsyrer som linolsyre og oljesyre.

Hydrogenated Ethylhexyl Olivate

Fettsyrer utvunnet fra olivenolje. Hjelper håret med å holde på fuktighet og motvirker at det tørker ut.

Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables

Mykgjørende og fuktighetsgivende middel fra olivenolje.

Hydrolyzed Rice Protein

Protein utvunnet av ris, kan hjelpe håret med å gro.

Hydrolyzed Vegetable Protein

Protein utvunnet av planter, kan hjelpe håret med å gro.

Hydrolyzed Yeast Protein

En unik formel kalt Dynagen™. Mikroproteiner ekstrahert fra gjær, som gjenoppbygger og øker viktige proteiner som kollagen og keratin i hårsekkene og resulterer i et synlig sunnere og sterkere hår

Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer

Emulgerings-, gelerings- og fortykningsmiddel, som hjelper med å minske tap av fuktighet i huden.

Hydroxypropylmethylcellulose

Stabilisator og fortykningsmiddel, som fremstilles av cellulose, som finnes naturlig i plantefibre. Brukes som overflatebehandlingsmiddel i Hair Growth Formula Tablets.

I

Inositol

Vitamin B8, er et vannløselig vitamin og en form for biotin. Biotin er essensielt for mange av kroppens funksjoner, bla. normal vedlikeholdelse av hår, hud, negle og slimhinner.

K

Kaliumjodid

Også kalt kalium jod er et mineralsk salt, som er viktig for mange av kroppens funksjoner, og bidrar til å forhindre overproduksjon av hormoner som DHT i skjoldbruskkjertelen.

Kaliumsorbat

Finnes naturlig i f.eks. jordbær, rognebær, kirsebær og tomater, og fungerer som et konserveringsmiddel.

Klorofyll

Er et grønt pigment, som gir plantene deres grønne farge og medvirker i fotosyntesen. Brukes som naturlig fargestoff i Hair Growth Formula Gummies til menn.

L

Lauryl Glucoside

Mild tenside, som er en forbindelse mellom naturlig glutaminsyre og naturlig kokosfettsyre. Dette bruges som overflateaktive stoffer i såper for å senke overflatespenningen i vann og sikre en raskere kontakt mellom såpe og skitt. Slik optimerer tensider effekten av såpen.

Limonene

Et naturlig forekommende duftstoff, som finnes i skallet på sitrusfrukter og dufter lett og friskt av sitrus. Kan også fremstilles syntetisk. 

L-ascorbinsyre

Vitamin C, et vannløselig vitamin, som finnes i sitrusfrukter og er nødvendig for kroppens produksjon av kollagen. Det er også viktig for kroppens opptak av f.eks. jern og folsyre.

L-glutamin

En alminnelig aminosyre, som bla. regulerer transporten av nitrogen til og fra muskelvevet.

L-isoleucin

En essensiell aminosyre, som kroppen selv ikke kan danne, men skal ha gjennom kosten hver dag.

L-lysine Hydrochlorid

L-Lysin, en essensiell aminosyre, som spiller en viktig rolle for kroppens produksjon av proteinet kollagen, som gir stabilitet og styrke til mange former for vev i kroppen, som hår, hud, brusk og negler.

L-methionin

En essensiell aminosyre, som finnes i de fleste proteiner.

L-selenomethionin

Lett absorberbar kilde til selen, som er viktig for vedlikehold av immunsystemet, hormonsystemet, skjoldbruskkjertelen, hår og negler, samt mange andre prosesser i kroppen.

L-valin

En essensiell aminosyre, som skal tilføres gjennom kosten hver dag. Den er viktig for kroppens normale vekst, reparasjon av vev og regulering av blodsukkeret.

M

Magnesiumkarbonat

Brukes som overflatebehandlingsmiddel i Hair Growth Formula Tablets

Magnesiumsalter av fettsyrer

Brukes som overflatebehandlingsmiddel i Hair Growth Formula Tablets

Malt sirup

Naturlig fyllemiddel/søtningsmiddel i Hair Growth Formula Gummies.

Mangifera Indica Fruit Extract

Økologisk mangoekstrakt. Virker fuktighetsgivende og pleiende på hår og hodebunn

Maris Sal

Mineralholdig salt fra Dødehavet. Virker rensende og helende på irritert eller tørr hodebunn

Mentha Viridis Leaf Oil

Økologisk mynteolje. Rik på A og C vitamin, omega 3-fettsyrer og mineraler. Stimulerer blodtilførselen til hodebunnen og hårsekkene, hvilket kan hjelpe med å motvirke hårtavfall. Har effektive antiseptiske egenskaper, som lindrer kløe og forebygger flass

Mikrokrystallinsk Cellulose

Brukes som fyllstoff i Hair Growth Formula Tablets.

N

Natriumbenzoat

Natriumsalt av benzosyre, som finnes i bla. tyttebær & tranebær. Hemmer veksten av f.eks. gjærsopp og anvendes som konserveringsmiddel

Natriumcitrat

Et naturlig salt fra sitronsyre, som ofte brukes som surhetsregulerende middel eller konserveringsmiddel i matvarer

Natrium Cocoyl Glutamat

Aktive sukkertensider framstilt av vegetabilske oljer med mildt rensende og skummende effekt

Natriumklorid

Salt. Virker rensende og bidrar til å fjerne flass og sopp i hodebunnen

Natriumkokosulfat

Overflateaktivt stoff fra kokos med skummende egenskaper

Natriumselenit

Lett absorberende kilde til selen, som er essensiell for vedlikehold av immunforsvaret, hormonsystemet, skjoldbruskkjertelen og hår og negle, og mange andre prosesser i kroppen

Niacin

Vitamin B3, også kalt nikotinsyre, et vannløselig vitamin, som bla. bidrar til normal energiomsetningen, normal hårvekst og nervesystemets normale funksjon

O

Olea Europaea Fruit Oil

Økologisk olivenolje. Tilfører fuktighet, vitaminer og antioksidanter til håret, beskytter mot frie radikaler og tidlig aldring av hår og hårsekker, og blokkerer mot overproduksjon av DHT

Olea Europaea Leaf Extract

Økologisk olivenoljeekstrakt. Tilfører fuktighet, vitaminer og antioksidanter til håret, beskytter mot frie radikaler og tidlig aldring av hår og hårsekker, og blokkerer mot overproduksjon av DHT

P

Panthenol

Provitamin B5, som ved kontakt med huden omdannes til vitamin B5, som kan hjelpe med å stimulere hårveksten. B vitaminer hjelper med å fremme sunn blodsirkulasjon og transportere oksygen og næringsstoffer til hårsekkene

PEG-4 Rapeseedamide:

Vegetabilske fettsyrer fra rapsolie

Pektin

En plantefiber, som brukes som naturlig bindemiddel/geleringsmiddel/stivelsesmiddel i Hair Growth Formula Gummies

Phenoxyethanol

Naturlig forekommende konserveringsmiddel, som er både sikkert og effektivt å anvende

Poaceae Bambusa Arundinacea Wild

Bambusekstrakt, utvunnet fra bladene til bambusplanten. Har et høyt innhold av silika, faktisk så mye som 50%, og er derfor anerkjent for sine gode egenskaper for håret. Brukes i vår Hair Growth Formula Tablets som en kilde til silika.

Polyglyceryl-6 Distearate

Emulgeringsmiddel som gjør det mulig å blande olje og vann

Polyglyceryl-4 Kaprat

Emulgeringsmiddel som gjør det mulig å blande olje og vann

Polyglyceryl-6 Kaprylat

Overflateaktivt stoff fra vegetabilsk olje, som hjelper med å gjenopprette hudens fuktbalanse

Polyvinylpyrrolidon

Brukes som overflatebehandlingsmiddel i Hair Growth Formula Tablets.

Potassium Sorbate

Vannløselig konserveringsmiddel som brukes som et sikkert alternativ til parabener

Propanediol

Fuktighetsgivende organisk materiale

Propylene Glycol

Et viskositetsnedsettende middel med fuktighetsbevarende egenskaper

Propylheptyl Caprylate

Et biologisk nedbrytbart mykgjørende middel i oljeform

Prunus Amygdalus Dulcis Oil:

Økologisk søt mandelolje. Gir glans til håret og virker som et emulgeringsmiddel, som gjør det mulig å blande olje og vann

Prunus Armeniaca Kernel Oil

Aprikoskjerneolje. Har et høyt innhold av beskyttende fettsyrer, som gjenoppbygger hud- og hårbarrieren og forebygger fukttap, så håret blir mykt og smidig

Prunus Armeniaca Seed Powder

Aprikoskjernepulver. Utgjør kornene i vår Hair & Scalp Detox Scrub og gir en dyptrensende, stimulerende og eksfolierende effekt på hodebunnen.

Pteroylmonoglutaminsyre

Folsyre eller folinsyre, tilhører gruppen av b-vitaminer og er nødvendig for celledannelse, omdanning av aminosyrer og produksjonen av røde blodlegemer og mangel på folsyre kan bla. resultere i håravfall

Punica Granatum Fruit Extract

Økologisk granatepleekstrakt. Høyt innhold av antioksidanter. Virker beskyttende på hår og hodebunn og har UVA- & UVB-blokkerende egenskaper. Utover det virker granateple pH-regulerende på hud og hodebunn

Pyridoxinhydrochlorid

Vitamin B6, et vannløselig vitamin, som har stor betydning for kroppens vekst og vedlikeholdelse. Vitamin B6 bidrar bla. til en normal enegiomsetning og til en normal omsetting av protein og glykogen. Glykogen er kroppens viktigste energikilde til proteinsyntese, en funksjon som er viktig for at hårets vekstprosess fungerer korrekt. Vitamin B6 arbeider godt sammen med sink, og bidrar dermed også til å regulere hormonaktiviteten i kroppen

R

Retinylacetat

Vitamin A, et fettløselig vitamin, som er viktig for optimal celledannelse og som hjelper med å produsere oljer, som hjelper hodebunnen med å ikke tørke ut

Riboflavin

Vitamin B2, et vannløselig vitamin, som bla. er essensielt for cellernes dannelse av energi

Rubus Chamaemorus Fruit Extract

Multebærekstrakt. Multebær er rike på C-vitamin og kan virke beroligende på følsom og irritert hodebunn

Rubus Idaeus

Naturlig aroma fra bringebær, brukes i Hair Growth Formula Gummies Men

S

Siliciumdioxid

Silisium, et mineral, som styrker bindevev, hud, hår, negler og slimhinner og medvirker til å sikre psykisk og fysisk velvære

Simmondsia Chinensis Seed Oil:

Økologisk jojobaolje. Jojobaolje er en flytende voks utvunnet fra nøttene til jojoba-planten, som mykner, fukter og gir glans til håret. Den er rik på antioksidanter, fettsyrer og vitamin A, D og E og har en effektiv fuktighetsgivende effekt på håret, samt naturlig beskyttelse mot UV-stråler.

Sodium Benzoate

Naturlig konserveringsmiddel, som finnes i blåbær, plommer, kanel og epler

Sodium Gluconate

Vegetabilsk geleringsmiddel fremstilt ved fermentering av glukose

Sodium Hyaluronate

Hyaluronsyre. Effektivt naturlig bindemiddel for fuktighet, som finnes naturlig i huden og motvirker tap av elastisitet samt tap av fuktighet og dehydrering i hudcellene

Sodium/Natrium Hydroxide

Virker pH-regulerende. En meget sikker ingrediens å bruke i hårprodukter i små mengder

Sodium Sulfate

Mildt såpestoff med skummende og rengjørende egenskaper, som er mildere for hår og hodebunn og derfor et bedre alternativ enn de skadelige Sodium Lauryl & Laureth sulfatene, også kalt SL-sulfater, som kan virke uttørkende på hodebunnen

Sorbic Acid

Naturlig konserveringsmiddel fra rognebær

Sorbitan Isostearate

En fettsyre, som kan brukes til å fjerne overflødig olje og skitt fra hudens overflate, og som gjør det mulig å blande ingredienser som vann og olje

Spinatpulver

Brukes i vår Hair Growth Formula Gummies for menn som et naturlig fargestoff, og gir dem dermed den fine grønne fargen

Stivelse

Brukes som overflatebehandlingsmiddel i Hair Growth Formula Tablets

Sucrose Stearate

Et sukkerkompleks bestående av sukrose og stearinsyre. Sukrose er det du kjenner som sukker, og finnes naturlig i de fleste frukter og grønnsaker. Stearinsyre er en mettet fettsyre som finnes i både vegetabilsk og animalsk fett, og som utvinnes fra f.eks. kokosnøttolje, palmekjerneolje, sheasmør eller kakaosmør. Sukrose Stearate har en ekstremt mykgjørende og fuktighetsgivende effekt på håret

T

Talkum

Brukes som overflatebehandlingsmiddel i Hair Growth Formula Tablets

Theobroma Cacao Seed Butter*

Økologisk kakaosmør utvunnet fra frøene fra kakaoplanten Theobroma. Har gode fuktbevarende egenskaper og er full av sunne fettsyrer og naturlige antioksidanter

Thiaminhydrochlorid

Vitamin B1, også kalt tiamin, et vannløselig vitamin, som bla. er essensielt for omdanning av mat til energi

Titandioxid

Naturlig forekommende mineral, som brukes som hvitt fargepigment

Tocopheryl

Vitamin E. Tokopherol er en form for vitamin E som utvinnes fra vegetabilsk olje. Har en naturlig mykgjørende, antioksidant og betennelsesdempende effekt på hud og hår, og hjelper til med å bekjempe frie radikaler og beskytter både hår og hodebunn mot oksidativt stress som f.eks. skader fra UV-stråler

Tverrbundet Natriumkarboksymetylcellulose

Brukes som overflatebehandlingsmiddel i Hair Growth Formula Tablets

U

Urea

Karbamid. Virker pleiende og styrkende på huden

V

Vaccinium Myrtillus Aroma

Naturlig aroma fra blåbær, brukes i Hair Growth Formula Gummies Men

Vaccinium Myrtillus Fruit Extract

Økologisk blåbærekstrakt. Har antioksidante egenskaper, som effektivt bekjemper frie radikaler og øker blodsirkulasjonen, mens det virker lindrende på en irritert hodebunn

Vitamin D

Et fettløselig vitamin, som er utrolig viktig for mange av kroppens funksjoner, blant annet oppbygging av knokler, funksjonen av immunforsvaret og sunn hårvekst

Vitamin D2

Et fettløselig vitamin som finnes i planter, spesielt sjampinjong, og er utrolig viktig for spesielt oppbygging av knokler, funksjonen av immunforsvaret og sunn hårvekst

X

Xanthan Gum

Naturlig gelerings- og fortykningsmiddel fremstilt ved fermentering av enkle sukkerarter som glukose og sukrose

Z

Zinc Pca

Pleiende og mykgjørende ingrediens utvunnet fra sink, som motvirker aldring av huden ved å effektivt blokkere enzymer, som kan virke skadende på det sunne kollagenet i huden

Zinkcitrat

Sink, et mineral som er viktig for immunforsvarets normale funksjon og bidrar til normalt vedlikehold av hår, hud, negler, syn. Utover dette bidrar sink til å beskytte cellene mot oksidativt stress og til en normal fruktbarhet

Zinkoxid

En kilde til sink, som er et mineral som er viktig for immunforsvarets normale funksjon og bidrar til normalt vedlikehold av hår, hud, negler, syn. Utover dette bidrar sink til å beskytte cellene mot oksidativt stress og til en normal fruktbarhet