• GRATIS LEVERING VED KJØP OVER 399,-

  • KUNDESERVICE ER ÅPEN 10-16 PÅ HVERDAGER

  • INGEN TOLL OG SKJULTE AVGIFTER

Ingredienser i HairLust


Ingrediensene nedenfor er bare en liten del av hva HairLusts kosttilskudd består av. Våre produkter er sammensatt av forskjellige essensielle vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som komplementerer hverandre effektivt. Hver ingrediens er dosert i en nøye bestemt mengde for å gi optimal effekt og er formulert i samarbeid med ledende kjemikere, farmasøyter og ernæringsfysiologer i England og Danmark. Det som gjør HairLust unike, er vårt fokus på å skape synergieffekter blant alle ingrediensene i våre hårtilskudd og hårpleieprodukter. Alle ingrediensene doseres nøye og er spesielt formulert for at hver ingrediens skal kunne fungere best. Basert på kliniske studier har vi utviklet våre produkter slik at våre ingredienser fungerer bedre sammen enn alene, noe som gjør at håret får best mulig utbytte av våre ingredienser. Våre ingredienser er plukket fra nøye utvalgte kilder over hele verden, og produsert under god produksjonspraksis for å sikre kvalitet og sikkerhet.

Du finner listen over alle ingrediensene for hvert produkt under de enkelte produktsidene i kategorien ingrediens. Nedenfor er ingrediensene som er spesielt brukt i våre produkter.

Biotin

Når det kommer til det å ta vitaminer for å opprettholde et sunt hår, er B-vitaminer spesielt kjent. Biotin er også kjent som vitamin B7. Biotin finnes i flere matvarer som for eksempel gulrøtter, tunfisk, sopp, bananer og solsikkefrø, men i lave konsentrasjoner. Biotin, eller vitamin B7, er et vannløselig vitamin og er viktig for syntese av fettsyrer, glukose og enkelte aminosyrer som valin og metionin, som vårt kosttilskudd for hår inneholder. Alle våre kosttilskudd til hår inneholder 5000 mcg biotin per daglig inntak.

Folsyre

Folsyre arbeider svært godt sammen med biotin og bidrar til å balansere kroppens metabolske aktivitet, bloddannelse og blodstrøm. En balansert blodstrøm er nødvendig for å sirkulere oksygen og næringsstoffer til svake hårsekker. Folsyre bidrar også til kroppens omdannelse av energi og aminosyresyntese.

B-vitaminer

HairLust inneholder mange typer B-vitaminer. Flere av HairLust' kosttilskudd inneholder både B5, B6, B9 og B12. Vitamin B6 bidrar til normal sirkulasjon av protein og glykogen. Glykogen er kroppens viktigste energikilde for proteinsyntese, en funksjon som er viktig for at hårets vekstprosess skal fungere korrekt. Vitamin B6 virker svært godt sammen med sink og bidrar til å regulere hormon aktiviteten, DHT, som er stoffet som oftest forårsaker håravfall og tynt hår.

Sink

Sink er et mineral med mange fordeler for hår og hud. En av sinkens viktigste fordeler for håret, er at sink hjelper med å opprettholde et normalt nivå av det mannlige hormonet i blodet, energiproduksjonen og kroppens proteindannelse. Fordi hårsyklusen er avhengig av normal cellulær reproduksjon og proteinoppbygging, kan mangel på sink føre til hårtap og hårtynning. HairLust bruker en balansert dose sink, noe som betyr at det skaper enda bedre absorbsjon av visse andre vitaminer i produktet.

Selen

Selen bidrar til å opprettholde et normalt hår og er en viktig antioksidant for kroppen, ved å støtte immunsystemets normale funksjon og beskytte cellene mot oksidativt stress. Selen kan til og med bidra til å opprettholde en sunn skjoldbruskkjertel som også kan forårsake hårtap hos både kvinner og menn.

Kjerringrokke

Kjerringrokke er en plante som er svært rik på silika. Kjerringrokke er et levende fossil som er anerkjent i flere studier og forsøk innenfor sine egenskaper for håret. Mange påviser at kjerringrokkeekstrakt kan forbedre hårets helse og hårvekst. Derfor inneholder HairLust Hair Vitamins en høy konsentrasjon av dette essensielle næringsstoffet.

Aminosyrer

Betydningen av disse aminosyrene er kjent for å være viktige byggeklosser av keratin i håret, som er hårets egen byggestein. Aminosyrene opprettholder optimal hårcelleproduksjon og opprettholder dermed hårets styrke og sunnhet. Den viktigste måten som aminosyrene hjelper til med dette på, er å sikre at keratin blir produsert. Keratin er et fibrøst strukturelt protein kjent for å opprettholde sunt hår.

NATURLIG

HairLust er fri for tilsetningsstoffer, konserveringsmidler, smaker, søtningsmidler, stivelse, gjær, laktose og gelatin - men rik på næringsstoffer slik at du kan få det håret du drømmer om.