• GRATIS LEVERING VED KJØP OVER 499,-

  • KUNDESERVICE ER ÅPEN 10-16 PÅ HVERDAGER

Ingredienser i HairLust


Ingrediensene nedenfor er bare en liten del av hva HairLust-produktene består av. Våre produkter er sammensatt av forskjellige essensielle vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som komplementerer hverandre effektivt. Hver ingrediens er dosert i en nøye bestemt mengde for å gi optimal effekt og er formulert i samarbeid med ledende kjemikere, farmakere og ernæringsfysiologer i England og Danmark. Det som gjør HairLust-produktene unike, er vårt fokus på å skape synergieffekter blant alle ingrediensene i våre hårtilskudd og hårpleieprodukter. Alle ingrediensene doseres nøye og er spesielt formulert for at hver ingrediens skal kunne fungere best. Basert på kliniske studier har vi utviklet våre produkter slik at våre ingredienser fungerer bedre sammen enn alene, noe som gjør at håret får best mulig utbytte av våre ingredienser. Et godt eksempel er at flere studier viser at Biotin fungerer mye bedre på å opprettholde sunt hår og hårvekst når det kombineres med vitamin D, Sink og Selen i riktig mengde. Med mange års erfaring og kompetanse innen emnet har vi hatt synergier som dette sentrum under utviklingen av våre produkter. Våre ingredienser er plukket fra nøye utvalgte kilder over hele verden, og produsert under god produksjonspraksis for å sikre kvalitet og sikkerhet.

Du finner listen over alle ingrediensene for hvert produkt under de enkelte produktsidene i kategorien ingrediens. Nedenfor er ingrediensene som er spesielle i våre produkter.

BIOTIN

Når det gjelder å konsumere vitaminer for å opprettholde sunt hår, er B-vitaminer spesielt kjent. Biotin er også kjent som vitamin B7, og flere studier viser at Biotin alene er det viktigste næringsstoffet for sunt hår. Biotin finnes i flere matvarer som gulrøtter, tunfisk, sopp, bananer og solsikkefrø, men i lave konsentrasjoner. Biotin eller vitamin B7, er et vannløselig vitamin og er viktig for syntese av fettsyrer, glukose og noen aminosyrer som valin og metionin, som våre hårtilskudd inneholder. Alle kosttilskuddene til håret inneholder 5000 mcg biotin per daglig inntak.

ÅKERSNELLEEKSTRAKT

Åkersnelleekstrakt er en av de plantene i verden som er rikeste på silika. Åkersnellen er et levende fossil som er anerkjent i flere studier og forsøk innenfor sine egenskaper for håret. Mange opplever at ekstrakten kan forbedre hårets helse og hårvekst. Derfor inneholde HairLust Hair Vitamins en høy konsentrasjon av dette essensielle næringsstoffet.

AMINOSYRER

Betydningen av disse aminosyrene er kjent for å være viktige byggeklosser av keratin i håret, som er hårets hovedbestanddelen. Aminosyrene opprettholder optimal hårcelleproduksjon og dermed styrker hårets helse. Den viktigste måten dette skjer på et at aminosyrene hjelper til med å sikre at keratin blir produsert. Keratin er et fibrøst strukturelt protein kjent for å opprettholde et sunt hår.

SINK

Det er viktig å fåi seg nok av mineralet sink for å opprettholde et sunt hår og en god hårvekst. Sink kan bidra til å holde hormonnivåene stabile, noe som er en av de største synderne for hårtynning og periodisk hårtap. Sink er et essensielt mineral som er involvert i en rekke cellulære reproduktive aktiviteter, inkludert normal immunfunksjon, cellefordeling, vevvekst og sårheling, protein og DNA-syntese. Fordi hårvekst avhenger av normal cellulær reproduksjon og proteinoppbygging, kan mangel på sink føre til hårtap og hårtynning.

B-VITAMINER

HairLust inneholder nesten alle B-vitaminer. Flere av HairLust-produktene inneholder både B5, B6, B9 og B12. Vitamin B6 bidrar til å støtte kroppens produksjon av kollagen som kan opprettholde et sunt hår og sunn hud. I tillegg er B-vitaminer kjent for å øke celleproduksjonen og blodsirkulasjonen i hodebunnen.

NATURLIG

HairLust er fri for tilsetningsstoffer, konserveringsmidler, smaker, søtningsmidler, stivelse, gjær, laktose og gelatin - men rik på næringsstoffer slik at du kan få det håret du drømmer om.