Historien bak HairLust


I starten av 2017 opplevde Sofie Tidemand og Rasmus Serup på første hånd, hvor mye tynt hår og håravfall kan påvirke folks selvtillit. Spesielt hos kvinner, hvor hårtap ofte er et problem som ikke har blitt snakket på samme måte som hos menn.
Begge var kommet godt inn i 20-årene, og kunne derfor se tydelige tegn på hvor stort problem hårtap kan være, både for dem selv, men også for folk rundt dem.

Sofie hadde typisk tynt og skjørt, skandinavisk hår, som siden tenårene hadde vært svært preget av splitte tupper og tørre, slitte lokker. Dette startet spesielt da hun som tenåring fikk extensions, og etter dette aldri fikk håret helt tilbake til dets naturlige, sunne utgangspunkt, på grunn av stressende arbeidsperioder og for lite tid i hverdagen til å kunne få i seg riktig kost, optimal søvn og tilstrekkelig med mosjon.
Som mange menn i 20-årene begynte Rasmus sine venner å plage hverandre med deres begynnende hårtap og viker, og mange begynte så smått å gå med lue eller hatt, selv om det ikke var kaldt ute. Plutselig ble det utrolig populært å gå med lue, slik at man kunne gjemme de høye tinningene.
De kunne begge relatere til problemet og tabuet rundt hårtap. Men i stedet for å ignorere problemet og akseptere den dårlige selvtilliten og dra luen ekstra langt ned om ørene, bestemte de seg for å gjøre noe med problemet. Hårtap skulle ikke lenger være tabu, men noe man faktisk kunne forebygge og turde å snakke høyt om.
Med tidligere erfaring fra markedet for kosttilskudd, kunne begge se den voksende trenden i indre pleie av kroppen og et større fokus på indre skjønnhet. Derfor begynte reisen med å nøye undersøke potensialet for et kosttilskudd til håret, som viste seg å være utrolig stort. De var altså ikke alene med behovet for et naturlig kosttilskudd til indre hårpleie.
Herfra gikk det plutselig fort oppover for Sofie og Rasmus. I dag jobber hele teamet bak HairLust hver dag for å hjelpe både kvinner og menn til sunnere, lengre og tykkere hår og for å skape dialog og åpenhet rundt temaet hårtap. Vi ønsker ikke bare å adressere temaet og tydeliggjøre det å faktisk miste hår, noe som kan virke følsomt og negativt for noen - vi ønsker også å aktivt gjøre en forskjell med innovative, rene produkter som faktisk fungerer.

Startet av skeptikere - utviklet til skeptikere

Naturlige kosttilskudd og hårpleieprodukter mot hårtap? Vi var selv skeptiske før vi startet HairLust, men noen ganger er faktisk ikke ting for gode til å være sanne! Vi lar anmeldelsene snakke for seg selv og responsen fra våre kunder kan ikke tolkes feil. De fleste opplever fantastiske resultater på både hårvekst og hårets helse og kvalitet etter bruk av produktene våre.
Med tiden har skjønnhetsredaktører, kunder og andre skeptikere anerkjent og berømmet HairLust for å bryte det tradisjonelt konservative markedet og produsere produkter som faktisk virker.

 

Vi har lært at veien til et vakkert og sunt hår krever både indre og ytre pleie av håret, derfor har vi utviklet naturlige kosttilskudd og hårpleieprodukter, som er rike på næringsstoffer, som alle jobber sammen for å gi optimale resultater. Våre produkter er delt inn i kosttilskudd for håret, ytre hårpleieprodukter og hårtilbehør, som bidrar til en optimal hårpleie ved å dekke både indre og ytre hårpleie. Alle produkter er nøye utviklet og ingrediensene dosert og sammensatt for å skape de best mulige synergieffekter. På denne måten komplementerer både indre og ytre pleie av håret hverandre effektivt.