Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner


Fordeler med HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner:

  •    Sertifisert økologisk og vegansk
  •    Fri for parabener og ftalater
  •    Silikon- & SLS-fri
  •    Produsert i Norden
  •    Beskytter og pleier håret fra rot til spiss
  •    Dypt fuktgivende shampoo
  •    Velegnet til skadet eller tørt hår
  •    Bidrar til et sunt & sterkt hår
  •    Lekker kombinasjon á 2 x 250 ml.
Produsert i Norden
Sertifisert økologisk
Sertifisert vegansk
Fri for parabener, silikon, SL-sulfater
hairlust conditioner balsam

Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo og Conditioner er designet for å bekjempe negative bivirkninger fra mangel på næringsstoffer, dårlige hårpleieprodukter, harde hårpleierutiner og skadelige hårstyling; som hårextensions, hårfarging, rettetang og hårføner samt stress, graviditet og genetikk.

Med essensielle proteiner og fettsyrer samt innovative planteekstrakter gjenvinner HairLust Shampoo & Conditioner hårets glans og fuktbalanse. Innhold av bla. risprotein, planteprotein og hveteprotein gir dessuten styrke til håret og hjelper det å vokse. Kombinasjonen av økologisk aloe vera, økologisk blåbærekstrakt, økologisk kakaosmør og økologisk mangosmør leverer effektiv næring til både hår og hodebunn.

Har du problemer med at håret blir tørt og trist? Les mer i vår guide til shampoo for tørt hår her, hvor Christine Jensen, vår dygtige skjønnhetsjournalist gir sine beste tips, triks og produktanbefalinger til deg som gjerne vil unngå tørt hår.

 

hairlust conditioner balsam

Bedre sammen enn alene

HairLust Shampoo & Conditioner er velegnet til alle hårtyper, men er spesielt gunstig for kvinner som opplever tørt og pistrete hår, samt problemer med at håret knekker og splittes. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo anbefales å bruke i kominasjon med HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for best resultat.

Vi anbefaler alltid at man bruker balsam etter hårvask med shampoo, da balsam virker forseglende på hårstråene og effektivt innkapsler den gode næringen fra produktene, mens håret beskyttes og klargjøres til dagen. Derfor er en shampoo og balsam altid bedre sammen enn hver for seg.

Er du nysgerrig på hvorfor vi har valgt å få vår shampoo og balsam sertifisert økologiske, så finner du her vår artikkel om hvorfor det alltid er en god idé å gå etter en økologisk shampoo og balsam. Vår skjønnhetsjournalist, Hanne Nyborg, forklarer i dybden hvorfor naturlig hårpleie ofte er et bedre valg.

For å fremme resultatene fra hårpleieprodukter anbefaler vi å kombinere med et av vores kosttilskudd til håret.