Hair Growth & Repair Shampoo


Fordeler med produktet

 •    Sulfatfri shampoo mot hårtap
 •    Rik på aktive, veganske mikro-proteiner
 •    Resultater på kun 21 dager*
 •    Kan brukes i fargebehandlet hår
 •    Produsert i Skandinavia
 •    Sertifisert økologisk
 •    Sertifisert vegansk
 •    Uten silikon, parabener & sulfater
 •    97,1 % naturlige ingredienser
Produsert i Skandinavia
Sertifisert økologisk
Sertifisert vegansk
Fri for parabener, silikon, sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo

Slik virker det:

Sunt hår starter først og fremst i dusjen! Hair Growth & Repair Shampoo er designet for å motvirke tørt og skadet hår hos kvinner, ved å forhindre splittede tupper og skape de beste forholdene for sunn hårvekst.

Denne shampoo har tre tilnærminger for å gi deg sunt hår:

 • Det renser hår og hodebunn skånsomt, uten bruk av skadelige ingredienser som sulfater, parabener, uttørkende alkohol, silikon og mineraloljer.
 • Koffein fra kaffebønneolje bidrar til å styrke sirkulasjonen og sørge for at hårsekkene får de næringsstoffene de trenger.
 • Det balanserer hårets fuktighetsnivå og forhindrer splittede tupper ved hjelp av mikroproteiner fra Protectagen™ og fuktighetsboosteren Aquaxyl™.

Denne sulfatfri shampoo mot hårtap er utviklet ved hjelp av en rekke naturlige, økologiske ingredienser, som bidrar til å styrke hårets helse hver gang du bruker den. Siden den er uten harde kjemikalier, er denne shampooen også egnet for sensitiv hodebunn. Alle ingrediensene er valgt for deres renhet og evne til å forbedre hårets sunnhet. Inneholder blant annet:

 • Protectagen™ (Hydrolyzed Rice Protein) - En unik risekstrakt med mikro-proteiner, som gjenoppbygger proteinene i hårrøttene samt reparerer og styrker håret innenfra, forbedrer hårets struktur og minimerer splitte tupper
 • Kaffebønneolje - Det er vitenskapelig bevist at denne forfriskende ingrediensen bidrar til å forlenge den aktive vekstfasen i håret og i tillegg fremmer sunn hårvekst. Koffein i kaffebønneolje har også vist seg å være i stand til å hemme androgen, hormonet som forårsaker androgent hårtap.
 • Aquaxyl™ - Denne ingrediensen, som ekstraheres fra sukker, gir håret og hodebunnen en dyptvirkende fuktighetsgivende effekt. Aquaxyl™ forhindrer vanntap ved fordampning og hjelper håret å opprettholde riktig fuktighetsnivå i +8 timer.
 • Økologisk Aloe Vera - Proppet av antioksidanter, vitaminer og mineraler som nærer hodebunnen og håret fra rot til spiss og gjenoppretter hodebunnens naturlige pH-verdi.
 • Økologisk Mangoekstrakt - Virker fuktighetsgivende, fargebeskyttende og antioksidantisk, beskytter mot UV-stråler og stimulerer hårcellenes regenerering samt produksjonen av kollagen.
 • Glyserin - Vårt plantebaserte glyserin har fuktighetsgivende egenskaper, noe som får det til å kapsle fuktigheten i håret og gi det en langtidsvirkende, fuktighetsgivende effekt.
 • Multebærekstrakt - De aktive karbohydratene og innholdet av vitaminene A, C, E og ellaginsyre i multebær har en fuktighetsgivende og beroligende effekt på en irritert hodebunn. Samtidig er multebærekstrakt ekstremt antioksidant og beskyttende.
hairlust shampoo

Er Hair Growth & Repair Shampoo noe for meg?

Siden denne sulfatfri shampoo mot hårtap er utviklet for fint, tynt, skadet eller tørt hår, er den spesielt egnet for kvinner som opplever hårtap eller splittede tupper.

Hair Growth & Repair Shampoo passer for alle som har en sensitiv hodebunn, da den ikke inneholder sulfater eller andre ingredienser som kan forårsake opphopning av produktrester i hodebunnen og forårsake kløe og irritasjon.

Kan jeg bruke Hair Growth & Repair Shampoo uten balsam?

Vi anbefaler alltid at man avslutter med balsam etter hårvask med shampoo, spesielt hvis man har langt hår. Balsam virker nemlig forseglende på skjøre hårstrå etter vask, innkapsler fuktighet og næring, og etterlater håret bedre beskyttet.

Når kan jeg forvente å se resultater?

I følge flere studier er koffein i stand til å forbedre hårveksten på seks måneder. Protectagen™, som kan redusere antall splittede ender, fungerer på bare 21 dager*.

*Disse studier er foretatt av BASF. For mer informasjon om undersøkelsene kan du besøke www.personal-care.basf.com eller www.carecreations.basf.com.

Lukter produktet av noe?

Ja. Denne sulfatfri shampoo for tørt hår har en levende, lett duft med duftnotater av ferskenblomster og brasilianske appelsiner. Duften er ekstrahert fra 100% naturlige aromatiske planteekstrakter!

Hvordan kan jeg optimere resultatet?

Hvis du ønsker å få mest mulig ut av denne shampoo mot hårtap anbefaler vi at du bruger Hair Growth & Repair Shampoo sammen med en balsam som er spesielt utviklet for fint og tynt hår eller skadet hår, som f.eks. Hair Growth & Repair Conditioner. Hvis du trenger en mer intensiv fuktighetsbehandling, kan du supplere med: