Hair Growth & Repair Shampoo


Fordeler med HairLust Hair Growth & Repair Shampoo:

  •    Sertifisert økologisk og vegansk
  •    Fri for parabener & ftalater
  •    Fri for silikon og SLS-sulfater
  •    Produsert i Norden
  •    Beskytter og pleier håret fra rot til spiss
  •   Dypt fuktgivende shampoo
  •    Velegnet til skadet hår
  •    Bidrar til et sunt og sterkt hår
  •    Særlig effektiv med HairLust Conditioner
Produsert i Norden
Sertifisert økologisk
Sertifisert vegansk
Fri for parabener, silikon, SL-sulfater
hairlust shampoo conditioner

Hair Growth & Repair Shampoo

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo arbeider for å bekjempe negative bivirkninger av mangel på næringsstoffer, dårlige hårpleieprodukter, harde hårpleierutiner og skadelig hårstyling ved bruk av f.eks. hårextentions, hårfarging, rettetang og slagtørker, samt stress, graviditet eller genetikk. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo er produsert i Norden, og spesielt utviklet til hårtyper som har problemer med tørre og skadde hårlokker. Dens høye proteininnhold fra bl.a. risprotein, planteprotein og hveteprotein gir styrke til håret og hjelper håret med å gro.

De aktive ingrediensene i HairLust Hair Growth & Repair Shampoo arbeider med å gjenvinne hårets styrke og vitalitet fra rot til spiss. Produktet reparerer og forebygger skade på håret, slik at hårlokkene kan vokse seg lange og kraftige uten å knekke. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo inneholder økologisk plantesmør, som balanserer og renser hodebunnen helt uten å tynge eller gi fett hår. For å fremme resultatene fra hårpleieproduktene anbefaler vi å kombinere med et av våres kosttilskudd til håret.

Les og lær mer om shampoo mot hårtap, hvordan det virker og hvilke ingredienser du skal se etter i vår artikkel om emnet her, skrevet av vår dyktige skjønnhetsjournalist, Christine Jensen.

hairlust shampoo

Sertifisert økologisk og vegansk

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo inneholder bla. økologisk aloe vera, økologisk blåbærekstrakt og økologisk mangosmør, som reparerer skadet hår skånsomt. Økologisk aloe vera fjerner skitt og døde hudceller skånsomt fra hår og hodebunn. Dens antioksidanter, vitaminer og mineraler nærer hodebunnen og håret fra rot til spiss. Shampooens innhold av blåbærekstrakt, som er rik på proanthocyanidiner, arbeider med å forbedre og øke hårets elastisitet. Mengden av mangosmør gir håret smidighet og komfort samtidig som det nærer hodebunnen.

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo er både sertifisert økologisk og vegansk, så du kan pleie dit hår med god samvittighet. Bruk denne skånsomme shampooen ukentlig og gi håret ditt den beste pleien. Etterlater håret med en fantastisk duft fra frisk frukt.

Les og lær mer om shampoo mot hårtab, hvordan det virker og hvilke ingredienser du bør se etter i vår artikkel om emnet her, skrevet av vår dyktige skjønnhetsjournalist, Christine Jensen.