Pure Bamboo Pillowcase


Fordeler ved produktet

  •    Biologisk nedbrytbart & bærekraftig
  •    Antibakteriell, pustende & antistatisk
  •    Temperaturregulerende & absorberende
  •    Produsert av Bamboo Lyocell®
  •    OEKO-TEX 100 sertifisert stoff
  •    Sterke bambusfibre
  •    Langvarig mykt materiale
  •    Skånsomt for hud og hår
  •    Vegansk & cruelty free
Nordisk produkt
Allergivennlig
Miljøvennlig materiale
Vegansk & cruelty free
HairLust Pure Bamboo Pillowcase

Produsert med omtanke

HairLust Pure Bamboo Putetrekk er produsert med omtanke for miljøet og for helsen din. Det er laget av et ekstremt miljøvennlig materiale kalt Bamboo Lyocell®. Tekstiler laget av Bamboo Lyocell® er laget av bambusmasse som knuses og brytes ned til cellulose av et organisk (ikke-giftig) løsningsmiddel kalt metylmorfolin-N-oksid (NMMO). Prosessen foregår i en lukket kretsløp hvor 99,7% av de resterende kjemikaliene blir resirkulert. Denne metoden er langt mindre energikrevende enn andre konvensjonelle metoder, og som et resultat får du noen bambusfibre med større våtstyrke, bedre absorberingsevne og høyere kvalitet. Bamboo Lyocell® er dermed en av de absolutt mest bærekraftige produksjonsmetodene for tilgjengelige tekstiler og et bedre valg for miljøet.

Bambus er et mye mer holdbart materiale enn tre som vanlig Lyocell-stoff er laget av. Den trenger langt mindre vann og vokser utrolig raskt. Bamboo Lyocell® er silkemyk, men i motsetning til silke er det et vegansk og cruelty free materiale. I tillegg er det et veldig pustende, allergivennlig, antibakterielt og temperaturregulerende materiale, noe som gjør det perfekt som putetrekk når du trenger å sove ekstra godt mens du beskytter håret og huden om natten.

Bamboo Lyocell® brukt i HairLust Pure Bamboo Pillowcase er produsert i henhold til OEKO-TEX Standard 100, som er et internasjonalt test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Når tekstiler er sertifisert til denne standarden, betyr det at hver tråd, hver knapp, ja hver komponent i produktet er testet fri for skadelige stoffer, og oppfyller alle krav til kvaliteten på våre produkter, slik at du kan unngå unødvendig kjemikalier i din hverdag med HairLust.

Før- og etterbilder

hairlust bambus pudebetræk før efter billede hairlust bambus pudebetræk før efter billede

 

    Resultater varierer fra person til person.