HairLust INSPIRE - Norge


Bli medlem av HairLust INSPIRE - Norge på Facebook

Vi har startet en gruppe for hårentusiaster som deg på Facebook. Du er invitert til å dele dine erfaringer og hår-hemmeligheter, samtidig som du lærer av andre som deg. Vi gleder oss til å se deg som medlem!

 

Et forum for hårentusiaster som deg

Håret er vår måte å uttrykke oss på. Det er hvem vi er og hvem vi ønsker å bli - alt på samme tid.

Men man kan lett bli sittende fast i gamle rutiner og bli lei av de typiske måtene man pleier å styler håret på hver eneste dag. Denne gruppen er ment som et forum fullt av inspirasjon, et trygt sted hvor du kan dele dine hårproblemer eller dele dine egne hår-hemmeligheter slik at andre kan få like nydelig hår som deg.

Så bli med inn i varmen, bli medlem og del hårreisen din! Del de beste tipsene dine og få svar på alle spørsmålene du måtte ha om hår og hårpleie! Hvem vet, kanskje du til og med kan lære litt av andre modige inspiratorer som deg og ende opp med sterkere, sunnere og vakrere hår enn noen gang før!

Bli medlem av HairLust INSPIRE - Norge - registrer deg her

Ps. Vi vil arrangerer konkurranser i gruppen, slik at du vil kunne vinne deilige HairLust-produkter bare ved å være medlem og delta. Så inviter dine venninner, slik at de også kan delta!