Hair Growth Formula Capsules


Fordeler med HairLust Hair Growth Formula Capsules

 •   Velegnet for veganere
 •   Bidrar til normal energiomsetning
 •   Vedlikeholder et normalt hår
 •   Inneholder 5000 mcg biotin
 •   Høyt innhold av silisiumdioksid, B5 & B12
 •   Pleier håret fra innsiden
 •   Nøye utvalgte ingredienser
 •   Har ingen bivirkninger
 •   Utviklet for kvinner
Nordisk brand
Vegansk
Kraftig formula
Allergivennlig
HairLust biotin vitaminer til håret

HairLust vitaminer for hår

Hvem ønsker ikke et lenger, sterkere og raskere voksende hår, samt mindre ødelagt og splittet tupper? HairLust Hair Growth Formula Capsules inneholder en unik blanding av næringsstoffer, mineraler og vitaminer tilpasset for hår, noe som gjør HairLust til noe langt mer enn bare en vitaminpille. Vi tror at nøkkelen til å få et langt og vakkert hår kommer fra innsiden. Det er derfor viktig å gi håret indre pleie. HairLust inneholder et høyt innhold av essensielle næringsstoffer, mineraler og hårvitaminer. Det finnes utallige kliniske studier som støtter deres effekt på håret. Hver eneste ingrediens i våre hårvitaminer er spesielt formulert og dosert i en konsentrert mengde slik at HairLust vitamins gir best mulig effekt. HairLust gir næring og pleier håret ved å tilføre vitale vitaminer til hår, som for eksempel biotin og sink, som bidrar til å opprettholde et sunt og langt hår. Disse, blant flere vitaminer, utgjør våre originale HairLust biotin vitaminpiller.

hairlust vitaminer

HairLust biotin piller gir næring og pleier håret i form av et naturlig kosttilskudd for håret, slik at ditt hår har ett godt grunnlag for å bli langt og vakkert. HairLust Hair Growth Formula Capsules er anbefalt:

 • Dersom du har opplevd oksidativt stress som har forårsaket nedsatt hårvekst.
 • Dersom du vil gi håret ditt den aller beste næringen den kan få for å bli et vakkert og langt.
 • Dersom du angrer på et klipp hos frisøren og synes at håret ditt har blitt for kort.
 • Dersom du bruker varmeverktøy eller farger håret ditt ofte, slik at det blir tørt og skadet.
 • Dersom du har problemer med å gro håret ditt langt fordi håret ditt er krusete eller tørt.
 • Dersom håret ditt ofte knekker og blir splittet.
 • Dersom du har hatt hårforlengelser som har skadet håret ditt.
 • Dersom du har vært gravid og har opplevd hårtap og fått tynt hår.
 • Dersom du har hatt hormonelle forandringer på grunn av f.eks. overgangsalder.

Ingredienser i HairLust hårvitaminer

Biotin har mange fordeler for både hud og hår. Faktisk er biotin det eneste vitamin for hår som støttes av vitenskap. Derfor inneholder HairLust Hair Growth Formula Capsules hele 5000 mcg biotin per daglig dose. Biotin er ikke bare bra for å opprettholde sunt og sterkt hår, men bidrar også positivt til kroppens metabolisme, som hjelper kroppen med å omdirigere energi til hodebunn og hårsekk.

Kjerringrokk, er en av de plantene i verden som er rikeste på silisiumdioksid. Kjerringrokk er et levende fossil som er anerkjent i flere studier og forsøk innenfor sine egenskaper for håret. Mange studier viser at ekstrakt fra kjerringrokk kan forbedre hårets generelle sunnhet.

Sink er et viktig mineral som bidrar til sunt hår og god hårvekst. En av fordelene med sink er at det bidrar til opprettholdelsen av et normalt hormonnivå i blodet, energiproduksjonen og kroppens proteindannelse. HairLust Hair Growth Formula inneholder en balansert dose sink, som hjelper kroppen til å absorbere og omsette mikronæringsstoffer i blodet.

Glycin, 1-metionin og 1-glutamin er alle aminosyrer. Betydningen av disse aminosyrene er kjent for å være viktige byggeklosser av keratin i håret, som er hårets egen byggestein. Aminosyrene opprettholder optimal produksjon av hårceller og dermed hjelper med å opprettholde hårets sunnhet og styrke.

B-Vitaminer, også kjent som B-kompleks, er alle kjent for sine utmerkede fordeler for håret. HairLust hår vitaminer inneholder både B5, B6, B9 og B12. B-vitaminene kan fremme en sunn metabolisme og sørge for at kroppen produserer hormoner som er nødvendige for riktig vevsvekst og cellevekst. En ubalanse i kroppens stoffskiftehormoner kan skade cellene, noe som vil kunne resultere i håravfall og hårtynning.

Naturlig:

HairLust Hair Growth Formula Capsules er helt fri for tilsetningsstoffer, konserveringsmidler, smaker, søtningsmidler, stivelse, gjær, laktose og gelatin - men rik på naturlige hårvitaminer, slik at du kan få et vakkert og sunt hår. Våre ingredienser er plukket fra nøye utvalgte kilder over hele verden, og produktet er produsert i England under Good Manufacturing Practices (GMP) og ISO 9001 sertifisert for å sikre kvalitet og sikkerhet.

I tillegg er samspillet mellom vitaminer, mineraler og aminosyrer sammensatt slik at de hver og en forsterker hverandre og forbedrer absorpsjonen når de tas sammen. Dette betyr at du kan være sikker på at effekten er enda bedre enn hvis hver ingrediens tas individuelt.

Før og etter bilder

hairlust hair vitamins før og etter bilder hairlust hår piller før og etter bilder

 

Resultater varierer fra person til person.