• GRATIS LEVERING VED KJØP OVER 499,-

 • KUNDESERVICE ER ÅPEN 10-16 PÅ HVERDAGER

HairLust Hair Vitamins


HairLust Hair Vitamins


Fordeler med HairLust Hair Vitamins

 •    Hårvitaminer pleier håret fra innsiden
 •    Høyt innhold av åkersnelle/kjerringrokk
 •    Kan opprettholde en sunn hårvekst
 •    Høyt innhold av Biotin, Sink og Silica
 •    Inneholder 5000 mcg Biotin
 •    Tilfører næring til håret fra innsiden
 •    Kan forhindre at hår brekker
 •    Opprettholder sterkt og sunt hår
 •    Inneholder bare naturlige ingredienser
Skandinavisk produkt
Vegansk
Cruelty-free
Allergivennlige
HairLust biotin vitaminer til håret

HairLust biotin vitaminer til håret

Hvem ønsker ikke et lenger, sterkere og raskere voksende hår, samt mindre ødelagt og splittet hårtupper? HairLust Hair Vitaminer inneholder en unik blanding av næringsstoffer, mineraler og vitaminer tilpasset for hår, noe som gjør HairLust til noe langt mer enn bare en vitaminpille. Vi tror at nøkkelen til å få et langt og vakkert hår kommer fra innsiden. Det er derfor viktig å gi håret indre pleie. HairLust inneholder et høyt innhold av essensielle næringsstoffer, mineraler og hårvitaminer. Det finnes utallige kliniske studier som støtter deres effekt på håret. Hver eneste ingrediens i våre hårvitaminer er spesielt formulert og dosert i en konsentrert mengde slik at HairLust hårvitaminer gir best mulig effekt. HairLust gir næring og pleier håret ved å tilføre vitale vitaminer til hår, som for eksempel biotin og sink, som bidrar til å opprettholde et sunt og langt hår. Disse, blant flere vitaminer, utgjør våre originale HairLust biotin vitaminpiller.

hairlust vitaminer

HairLust biotin vitaminpiller gir næring og pleier håret i form av et naturlig kosttilskudd for håret, slik at ditt hår har ett godt grunnlag for å bli langt og vakkert. HairLust Hår Vitaminer er anbefalt dersom:

 • Du har opplevd antioxidantstress som har forårsaket nedsatt hårvekst.
 • Du vil gi håret ditt den aller beste næringen den kan få for å bli et vakkert og langt.
 • Du angrer på et klipp hos frisøren og synes at håret ditt har blitt for kort.
 • Du bruker varmeverktøy eller farger håret ditt ofte, slik at det blir tørt og skadet.
 • Du har problemer med å gro håret fitt langt fordi håret ditt er krusete eller tørt.
 • Håret ditt ofte brekker og blir splittet.
 • Du har hatt hårforlengelser som har skadet håret ditt.
 • Du har vært gravid og har opplevd hårtap og fått tynt hår.
 • Du har hatt hormonelle forandringer på grunn av f.eks. overgangsalder.

Ingredienser i HairLust hårvitaminer

Biotin er den mest kjente og anerkjente vitaminen som bidrar til en sunn hårvekst. Biotin er ikke bare bra for sunn hårvekst, men opprettholder også den generelle styrken og helsen til håret. Biotin er vanligvis kjent for å være den viktigste ingrediensen i kosttilskudd for håret, og det er ikke uten grunn. Biotin er støttet av effekten på håret i mange kliniske studier. Derfor inneholder HairLust Hair Vitamins hele 5000 mcg biotin per daglig dose.

Ekstrakten fra åkersnelle, ofte kalt kjerringrokk, er en av de plantene i verden som er rikeste på silisiumdioksyd. Åkersnellen er et levende fossil som er anerkjent i flere studier og forsøk innenfor sine egenskaper for håret. Mange opplever at ekstrakten har en stor innvirkning på deres hårvekst.

Sink er et viktig mineral som bidrar til sunt hår og sunn hårvekst. Sink kan bidra til å holde hormonnivåene stabile, noe som er en av de største synderne for hårtynning og periodisk hårtap.

Glycin, 1-metionin og 1-glutamin er alle aminosyrer. Betydningen av disse aminosyrene er kjent for å være viktige byggeklosser av keratin i håret, som er hårets hovedbestanddelen. Aminosyrene opprettholder en optimal hårcelleproduksjon og dermed styrker hårets helse.

B-Vitaminer er også kjent for å være viktig for hårets helse og hårvekst. HairLust hårvitaminer inneholder både B5, B6, B9 og B12. Vitamin B6 øker kroppens produksjon av kollagen, noe som er bra for å opprettholde et sunt hår og sunn hud. De andre vitaminene, vitamin B5, B9 og B12 øker celleproduksjon og sirkulasjon i hodebunnen.

Naturlig:

I tillegg til disse inneholder HairLust kosttilskudd for hår, andre viktige ingredienser og vitaminer for håret, som alle omhyggelig doseres til en bestemt mengde og er spesielt formulert for hver ingrediens, slik at de fungere best mulig. Basert på kliniske studier har vi utviklet et skjema hvor våre ingredienser fungerer bedre sammen enn alene, noe som gjør det mer fordelaktig for håret hos alle våre hårvitaminer.

HairLust Hair Vitaminer er helt fri for tilsetningsstoffer, konserveringsmidler, smaker, søtningsmidler, stivelse, gjær, laktose og gelatin - men rik på naturlige hårvitaminer, slik at du kan få et vakkert og sunt hår. HairLust Hair Pills er et produkt med nøye utvalgte vitaminer for hår, som alle er valgt for sine egenskaper og synergier som hjelper hverandres opptak. Våre ingredienser er plukket fra nøye utvalgte kilder over hele verden, og produktet er produsert i England under Good Manufacturing Practices (GMP) og ISO 9001 sertifisert for å sikre kvalitet og sikkerhet.

Før og etter bilder

hairlust hair vitamins før og etter bilder hairlust hår piller før og etter bilder

 

Resultater varierer fra person til person.