Hair Rehab Box


Fordeler med produktene

  •    Rik på aktive, veganske mikroproteiner
  •    Styrker og reparerer skadet hår
  •    Fukter og balanserer hodebunnen
  •    Kan brukes i fargebehandlet hår
  •    Egnet for tynt og tørt hår
  •    Et komplett sett med hårprodukter
  •    Reduserer slitte tupper
  •    6 produkter i én pakke
  •    Spar 15%
Nordisk produkt
Naturlige ingredienser
Fukter og balanserer hodebunnen
Uten sulfater og parabener
HairLust Hair Rehab Box

Boksen inneholder følgende:

Hair Growth & Repair Shampoo, 250 ml.

Denne sulfatfri shampoo inneholder milde vaskestoffer som renser håret skånsomt uten å tørke ut hår eller hodebunn. Den balanserer hårets fuktighetsnivå og forhindrer slitte tupper ved hjelp av mikroproteiner fra Protectagen™ og fuktighetsboosteren Aquaxyl™. Koffein fra kaffebønneolje bidrar til å styrke sirkulasjonen i hodebunnen og sørger for at hårsekkene får de næringsstoffene de trenger.

Hair Growth & Repair Conditioner, 250 ml.

Denne naturlige balsam uten silikon inneholder 98,9% naturlige ingredienser, som har en ekstremt fuktighetsgivende og beskyttende effekt på svake hårstrå. Hair Growth & Repair Conditioner er utviklet med rene ingredienser som styrker håret uten å etterlate kløende produktrester i håret. De veganske mikroproteinene fra Protectagen™ sørger for å gjenopprette de skjøre og skadede hårfibrene og virker forebyggende mot splittede ender. De økologiske planteekstraktene, som er fullpakket med antioksidanter, fra bl.a. økologisk granatepleolje og olivenolje, har en UV-beskyttende effekt på håret og beskytter håret mot fremtidige skadelige påvirkninger fra miljøet.

Hair Growth & Protection Mask, 200 ml.

Fremhev resultatene fra shampoo og balsam med Hair Growth & Protection Mask. Denne intensive hårkuren for tørt, krusete og skadet hår vil tilføre en rekke ekstra forsterkende og fuktighetsgivende ingredienser til håret. Vi har fylt godt opp med fuktighetsgivende ingrediensene, noe som gjør behandlingen egnet for en ukentlig fuktighetsboost for slitte tupper og ødelagt hår! De kraftige antioksidantene fra açai og olivenbladekstrakt hjelper til med å beskytte håret mot flere skadelige påvirkninger.

Hair Strengthening & Protection Oil, 45 ml.

En multifunksjonell hårolje med flere funksjoner: Den fungerer som en fuktighetsgivende leave-in-behandling som hjelper til med å enkelt gre håret etter bading. Det har varme- og UV-beskyttende fordeler, og gir håret en vakker, skinnende finish når du bruker det etter styling. Hair Strengthening & Protection Oil er en blanding av en rekke lette, men nærende økologiske oljer, inkludert arganolje, kokosnøttolje, solsikkefrøolje og aprikoskjerneolje.

Bamboo Turban Hair Towel

Her har du en ekte gamechanger! Håndkleet til håret er laget av et ekstremt mykt, bærekraftig bambusmateriale som tørker håret forsiktig uten å rive i håret.

Detangle Wet Brush

Si farvel til knekt hår! Denne Detangle Wet Brush har noen myke silikonpigger som glir lett og forsiktig gjennom håret, uten at det fører til slitte tupper og skadet hår.