Hair Strengthening & Protection Oil


Fordeler med produktet

 •    Velegnet til tørt og krusete hår
 •    Rik på fuktgivende, økologiske fettsyrer
 •    Naturlig varmebeskyttende
 •    Kan brukes i fargebehandlet hår
 •    Produsert i Norden
 •    Rik på økologiske ingredienser
 •    Sertifisert vegansk
 •    Fri for parabener, sulfater & ftalater
 •    Naturlig parfyme
Produsert i Norden
Sertifisert vegansk
Økologiske ingredienser
Fri for parabener, sulfater & ftalater
hairlust hair oil

Hvordan virker produktet?

HairLust Hair Strengthening & Protection Hair Oil er en naturlig, beskyttende og fuktighetsgivende hårolje, som er utviklet for å gjenopprette hårets fuktbalanse samt mykgjøre og temme håret uten å etterlate håret fett eller tungt. Håroljen er rik på økologiske oljer til håret, blant annet økologisk kokosnøttolje, arganolje, aprikoskjerneolje og solsikkekjerneolje, som pleier håret i dybden og etterlater det glansfullt og mykt.

Alle oljens ingredienser er gode kilder til å gi håret fuktighet og næring, og i vår hårolje er de forenet i en lekker formula som ikke etterlater håret fett og uhåndterlig.

Hva inneholder håroljen?

Alle våre ingredienser er valgt for deres egenskaper og evne til å forbedre hårets kvalitet:

 • Økologisk Kokosnøttolje: Etterlater håret med en beskyttende fuktbarriere, som hjelper med å forhindre brudd og har en glattende effekt på splitte tupper
 • Økologisk Arganolje: Proppet med vitamin E og omega-6 fettsyrer, som utfører mirakler på hår og hud: mykgjør og temmer frizz, og gir næring til splitte tupper
 • Økologisk Aprikoskjerne: Rik på essensielle fettsyrer, antioksidanter og vitamin A, C og E, som nærer og pleier håret
 • Økologisk Solsikkefrøolje: Rik på fettsyrer, som hjelper med å bevare fuktighet over tid. Solsikkefrøolje er kjent for sine beroligende og antiinflammatoriske egenskaper på hår og hud
hairlust hårolie

Ofte stilte spørsmål

Hvordan brukes håroljen?

Håroljen vår er en effektivt beskyttende og mykgjørende olje, som kan brukes i både vått og tørt hår. Påfør den enten i håndkletørt hår rett etter at du har dusjet, eller bruk den til å temme frizzy og tørt hår får du styler det - eller i løpet av dagen.

Slik brukes håroljen i tørt eller vått hår: Bruk pipetten til å påføre den ønskede mengden olje i håndflaten og varm oljen opp i hendene. Fordel håroljen i enten hele håret eller kun i tuppene og gre forsiktig gjennom håret etterpå. Tilpass mengden etter ditt hår og din hårlengde, noen hårtyper suger til seg mer olje, så prøv deg gjerne frem.

Hvor ofte bør jeg bruke den?

Håroljen kan anvendes etter behov. Du kan med fordel benytte den rett etter hårvask i vått hår, da oljen gjør håret enkelt å gre ut og motvirker at det blir frizzy i løpet av dagen.

Gode tips til bruk av hårolje:

En hårolje som Hair Strengthening & Protection Hair Oil, er et fantastisk pleie- og stylingprodukt, hvis det brukes korrekt. Derfor har vi samlet noen tips til hvordan du får mest ut av håroljen din:

Start med små mengder: Når man bruger olje i håret er det ikke sånn at "jo mer olje, jo bedre". Start alltid med en liten mengde ca. på størrelse med en ert til mellemlangt hår. Varm opp oljen i hendene og klem den godt inn i håret med fokus på lengdene. Du kan så klart alltid tilføye mer hvis du ikke synes at det var nok i første omgang. Bruker du alt for mye fra start, kan håret virke litt tungt.

Unngå hodebunnen: Selv om hodebunnen kan ha godt av gode oljer og fettsyrer, kan en hårolje ha en tendens til å tilstoppe porene eller gjøre hodebunnen fet, hvis den ikke er laget spesifikt til hud og hodebunn. Unngå derfor å få håroljen i hodebunnen og fokuser i stedet på lengdene og tuppene.