Hair Strengthening & Protection Oil


Fordeler med HairLust Hair Strengthening & Protection Oil:

  •    Pleier håret utenfra & inn
  •    Gir øyeblikkelig fukt
  •    Rik på vitaminer og antioksidanter
  •    Forbedrer hårets fuktighetsbalanse
  •    Beskytter håret mot å knekke
  •    Reparer tørt, stresset & krusete hår
  •    Bidrar til sunt og sterkt hår
  •    Naturlig varmebeskyttende
  •    Lett å bruke
Nordisk produkt
Naturlige ingredienser
Fri for parabener, sulfater & ftalater
Gjenoppretter fuktbalansen
hairlust hair oil

HairLust Hair Strengthening & Protection Oil

HairLust Hair Oil er designet for å bekjempe negative bivirkninger fra mangel på vitaminer og mineraler, dårlige hårprodukter, ødeleggende hårdpleierutiner og hårstyling som: hårforlengelser, hårfarging, rettetang og hårføner, samt stress, graviditet og genetikk.

HairLust Hair Oil inneholder store mengder næringsrik kokosnøttolje og druefrøolje, som begge inneholder gode fettsyrer som gir næring og fuktighet, til tørt hår. Flere studier viser at kokosolje hjelper til med å gjenopprette fuktighetsbalansen i håret ved å trenge inn i hårstråene i forhold til andre lignende oljer. Kombinasjonen av de forskjellige oljene og andre ingredienser i håroljen skaper en synergieffekt slik at de utfyller hverandre med mange gode kilder for å gi fuktighet og næring til håret uten å etterlate håret fettete og uhåndterlige. For å fremme resultatene fra våre hårpleieprodukter, anbefaler vi at du kombinerer med et av våre kosttilskudd for håret.

hairlust hårolie

Hvordan brukes hairlust hair oil?

Våre håroljer har mange gode anvendelsesmuligheter i både fuktig og tørt hår.

For bruk til varmebeskyttelse og styling: Påfør håroljen rett etter at du har tørket håret ditt i et håndkle. Påfør 2-4 pumper av HairLust Hair Oil og gni oljen inn i håndflatene slik at den blir varm. Påfør deretter håroljen inn i håret og børst igjennom med hårbørsten. La håret lufttørke etterpå slik at håret kan trekke til seg alle de fantastiske fordelene fra håroljen. HairLust Hair Oil er naturlig varmebestandig opp til 200 grader.

For tørre tupper: Dersom du vil gi håret ditt en effektiv beskyttelse, bruk HairLust Hair Oil i tørt hår. Påfør 1 pumpe og varm håroljen i håndflaten. Fordel håret på hårets tupper og gre gjennom håret.

Til hårkur: Påfør 6-8 pumper av HairLust Hair Oil og varm oljen i håndflaten din. Masser oljen godt inn i vått hår. La håroljen virke over natten. Du kan bruke et håndkle rundt håret om natten. Vårt. håndkle spesialegnet for hår anbefales. Vask deretter ut oljen med HairLust Shampoo dagen etter