Hair Growth & Protection Mask


Fordeler med produktet

 •    Silikonfri hårkur for tørt og skjørt hår
 •    Rik på aktive, veganske mikro-proteiner
 •    Resultater på kun 21 dager*
 •    Kan brukes i fargebehandlet hår
 •    Produsert i Skandinavia
 •    Sertifisert økologisk
 •    Sertifisert vegansk
 •    Uten silikon, mineralolje og parabener
 •    98,9% naturlige ingredienser
Produsert i Skandinavia
Sertifisert økologisk
Sertifisert vegansk
Uten silikon, mineralolje og parabener
hairlust hair growth and protection mask

Hvordan virker det?

Hair Growth & Protection Mask er en målrettet behandling for kvinner som har tørt, skadet, fint eller tynt hår. Vi har utviklet denne hårkur for tørt hår for å avhjelpe de vanligste årsakene til at håret ikke vokser langt, bl.a:

 • Splittede tupper: Veganske mikroproteiner gjenoppbygger de skadede hårfibrene og bringer elastisiteten og styrken tilbake i håret, noe som bidrar til å redusere antall ødelagte hår og splittede tupper.
 • Tørrhet: En rekke plantebaserte, fuktighetsgivende ingredienser, inkludert Aquaxyl™ og aloe vera, gir tørt hår en langvarig fuktighetsgivende effekt.
 • Langsom hårvekst: Kaffebønneolje øker blodsirkulasjonen, noe som bidrar til å stimulere sunn hårvekst.
 • Skader: Sterke antioksidanter fra açai og olivenbladekstrakt hjelper til med å beskytte håret mot flere skadelige påvirkninger.

Denne hårkur for tørt hår arbeider for å gjøre håret mykt og forhindre skade. I tillegg er den fri for sterke kjemikalier, som f.eks silikon og parabener, som er kjent for å skape en kløende opphopning av produktrester i håret. Den inneholder blant annet:

 • Økologisk Aloe Vera - Denne fantastiske ingrediensen er rik på enzymer, mineraler, aminosyrer, næringsstoffer og vitaminer som nærer håret i dybden. Aloe vera er også en utmerket kilde til antioksidanter, som beskytter håret mot skadelig miljøpåvirkning.
 • Glyserin - Vårt plantebaserte glyserin har fuktighetsgivende egenskaper, som trekker fuktighet inn i et tørt og skadet hår, og gir langvarig, lett fuktighet til krøllene.
 • Aquaxyl™ - Denne ingrediensen, som ekstraheres fra sukker, gir håret og hodebunnen en dyptvirkende fuktighetsgivende effekt. Aquaxyl™ forhindrer fuktighetstap ved fordampning og hjelper håret å opprettholde riktig fuktighetsnivå i +8 timer.
 • Økologisk Açai-ekstrakt - Denne superfrukten er fullpakket med fettsyrer som gir håret en lett fuktighetsgivende effekt og en vakker, naturlig glans.
 • Økologisk Aprikoskjerneolje - Aprikoskjerneolje er en rik kilde til vitamin A, vitamin C, vitamin E og essensielle fettsyrer. Aprikoskjerneolje har en mykgjørende og fuktighetsgivende effekt på både huden og håret, motvirker tørt hår og etterlater det skinnende og vakkert.
 • Kaffebønneolje - Det er vitenskapelig bevist at denne forfriskende ingrediensen bidrar til å forlenge den aktive vekstfasen i håret og i tillegg fremmer sunn hårvekst. Koffein i kaffebønneolje har også vist seg å være i stand til å hemme androgen, hormonet som forårsaker androgent hårtap.
 • Protectagen™ - Dette hydrolyserte risproteinet gjenoppbygger håret helt ned til hårrøttene og gir deg sterkere hår som er langt mer motstandsdyktige mot å knekke.
 • Økologisk Sheasmør - Denne helbredende ingrediensen er rik kilde til cinnamider, som gir deg en naturlig beskyttelse mot solen.

Hva er fordelene med å bruke hårkur?

Det er mange fordeler med å bruke hårkur for tørt hår og skadet hår. Ettersom hårkuren gir det dehydrerte håret en dypvirkende, fuktighetsgivende effekt, er det ekstremt effektivt når det gjelder å bekjempe tørt hår. Den fuktighetsgivende effekten og proteinene styrker de skjøre hårene, noe som reduserer antall ødelagte hår og splittede tupper. Hair Growth & Protection Mask hjelper også til å beskytte håret mot skadelig påvirkning fra miljøet.

Kan jeg la hårkuren virke i over natten?

Denne hårkur for tørt hår er utviklet for å fungere effektivt på kort tid. Det er derfor ikke nødvendig å la produktet virke i håret i mer enn 5-10 minutter. Hvis du er ute etter en hårmaske som kan virke over natten, kan du prøve vår HairLust Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm.

Hva er forskjellen på en hårkur og balsam?

En balsam er utviklet for å erstatte fuktigheten som håret mister i forbindelse med hårvask med sjampo. Selv om et balsam kan være utmerket for å fukte håret i hverdagen, kan det hende at håret ditt trenger en ekstra fuktighetsgivende behandling, spesielt hvis du har veldig tørt hår. En hårkur er derimot designet for å trenge dypt inn i hårstråene og gi håret ekstra fuktighet og pleie der håret trenger det mest.

Har produktet en lukt?

Ja. Denne hårkur for tørt hår har en levende, lett duft av ferskenblomster og brasilianske appelsiner. Vi bruker en 100% naturlig utvunnet essensiell olje i lav dose.

Slik bruker du produktene

Påfør Hair Growth & Protection Mask i håndkletørt hår etter vask av hår med sjampo. Fordel produktet jevnt i håret, med fokus på lengdene, og gre gjennom håret med en kam. La hårkuren virke i 5-10 minutter, og skyll deretter produktet ut. Avslutt med Hair Growth & Repair Conditioner.

*Disse studier er foretatt av BASF. For mer informasjon om undersøkelsene kan du besøke www.personal-care.basf.com eller www.carecreations.basf.com.