Hair Growth & Protection Hair Mask


Fordeler med HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask:

  •    Sertifisert økologisk og vegansk
  •    Fri for parabener, sulfater & ftalater
  •    Silikonfri hårmaske
  •    Produsert i Norden
  •    Velegnet til pleie av splitte tupper
  •    Ekstra fuktgivende behandling
  •    Rik på nærende antioksidanter
  •    Bidrar til sunt hår innenfra
  •    Bidrar til å gjenvinne fuktbalansen
Produsert i Norden
Sertifisert økologisk
Sertifisert vegansk
Fri for parabener, sulfater & ftalater
hairlust hårmask

Si farvel til tørt og ødelagt hår med HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask

Selv om du til vanlig pleier håret og gjør en innsats ved å velge og bruke de riktige hårprodukter, kan håret ditt fortsatt være tørt og slitt. Mange faktorer kan påvirke hårets helse og utseende. Alt fra vær og vind, dine hårpleierutiner og mangel på næringsstoffer, til kroppens reaksjoner på hormonell ubalanse som følge av f.eks. stress eller graviditet.

En hårmaske kan gjøre underverker for håret ditt. Enten det allerede er skadet, trenger en kjærlig behandling eller du bare har lyst til å skjemme deg selv litt vekk. HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask tilfører både risprotein, planteprotein og hveteprotein for å gjenoppbygge håret og splitte tupper. I kombinasjon med økologisk sheasmør, aprikoskjerneekstrakt og acaí-ekstrakt vil HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask trenge dypt inn i hårlokkene og bidra til å gjenopprette den naturlige fuktbalansen i tørt og ødelagt hår.

Du kan med fordel kombinere HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask med et kosttilskudd til håret fra HairLust for å booste resultatene, så håret blir sunt, sterkt og kraftig.

hairlust hair mask hårmaske

Gi deg selv en 5-minutters behandling med en hårmaske

Unn deg selv en pause med en revitaliserende og fuktighetsgivende hårmaske i en ellers travel hverdag. HairLust hårmaske beskytter håret mot skade fra stylingredskaper som hårføner og rettetang, samt skade fra hårextentions, hårfarging og annet. Hårmasken vår tilfører intensiv næring og pleie, virker gjenoppbyggende og forhindrer at håret blir ødelagt.

HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask inneholder både naturlige risprotein, hveteprotein og planteprotein, økologiske fettsyrer, som er rike på vitamin A, C og E, antioksidanter, linolsyre og omega-6 fettsyrer. Hårmasken har naturlige antioksiderende egenskaper fra økologiske frukter og bær, som pleier håret i dybden.

HairLust Hair Growth & Protection er både økologisk og vegansk sertifisert, så du kan pleie håret med god samvittighet. Bruk denne nærende behandlingen ukentlig, og gi håret ditt den beste pleie. Etterlater håret med en fantastisk duft fra frisk frukt.