Hair Growth & Protection Mask


Fordeler med produktet

 •    Velegnet til tørt og skjørt hår
 •    Rik på aktive, veganske mikro-proteiner
 •    Forebygger slitt hår med opptil 20%*
 •    Kan anvendes i fargebehandlet hår
 •    Produsert i Norden
 •    Sertifisert økologisk
 •    Sertifisert vegansk
 •    Fri for parabener, sulfater & ftalater
 •    Silikonfri behandling
Produsert i Norden
Sertifisert økologisk
Sertifisert vegansk
Fri for parabener, sulfater & ftalater
hairlust hair growth and protection mask

Hvordan virker det?

Selv om du pleier håret med de riktige produktene, påvirkes det likevel hver dag av mange faktorer som kan gjøre det tørt og slitt. De aktive ingrediensene i Hair Growth & Protection Mask motvirker tørt hår og splitte tupper effektivt. De trenger dypt inn i hårsekkene og hvert enkelt hårstrå, gjenoppbygger proteinene i cellene og beskytter håret mot frie radikaler og daglig slit.

Hva inneholder den?

Alle våre ingredienser er valgt for deres egenskaper og evne til å forbedre hårets kvalitet:

 • Gluadin® Kera-P LM (Hydrolyzed Vegetable Protein) - Aktive mikro-proteiner, som styrker og gjenoppbygger håret innenfra, forlenger hårets vekstsyklus og etterlater håret synlig sunnere og mer motstandsdyktig. Minimerer splitte tupper og knekt hår med opptil 20%, mens hårets generelle kvalitet forbedres med opptil 60%* (Studier av BASF Care Creations)
 • Økologisk Aloe Vera - Proppfull av enzymer, næringsstoffer og vitaminer, som hjelper med å opprettholde det naturlige pH-nivået i hodebunnen og understøtter sunn hårvekst
 • Protectagen™ (Hydrolyzed Rice Protein) - Et vegansk risekstrakt med antioksidant mikro-proteiner, som gjenoppbygger proteinene i hårrøttene samt forebygger skader på hårcellene, forbedrer hårets struktur og minimerer splitte tupper
 • Økologisk Havrekjerneekstrakt - Bidrar til å øke fuktighetsnivåene i håret og virker antiinflammatorisk, pleiende og antioksidant på hår og hodebunn
 • Økologisk Acaíolje - Fuktighetsgivende, nærende og beskyttende mot oksidative prosesser, som påvirker cellulært DNA, som UV-stråling

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor skal jeg bruke en hårmaske?

Å vedlikeholde et sunt og langt hår, krever en god porsjon pleie og kjærlighet! HairLust Hair Growth & Protection Mask hjelper med å forebygge og reparer skade fra stylingverktøy som hårføner og rettetahg, samt skade fra hårextentions, hårfarging og andre kjemiske hårbehandlinger. Denne veganske, proteinrike behandlingen tilfører intensiv næring og pleie, virker fuktighetsgivende og forebygger splitte tupper.

Hva er forskjellen på Hair Growth & Protection Mask vs. Protein Reconstructor Hair Mask?

Hair Growth & Protection Mask gir håret den ekstra fukten og pleien det har bruk for ukentlig. Den er ikke like dyptgående som Protein Reconstructor Hair Mask og kan derfor brukes oftere. Den er velegnet til normalt og tørt hår som har bruk for ekstra pleie og næring i hverdagen, mens proteinmasken er velegnet til ødelagt, frizzy og kjemisk skadet hår.

*Disse studier er foretatt av BASF. For mer informasjon om undersøkelsene kan du besøke www.personal-care.basf.com eller www.carecreations.basf.com.

Hvor ofte skal jeg bruke den, og hvordan?

Bruk HairLust Hair Growth & Protection ukentlig og gi håret ditt den beste pleien: Fordel HairLust Hair Growth & Protection Mask i nyvasket hår og massér kuren inn i håret. La hårmasken virke i minst 5-10 minutter. Deretter skylles håret grundig, og det avsluttes med balsam. Bruk i denne forbindelse HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for optimalt resultat.

TIPS: Gi håret ditt en mer dyptgående behandling, når du har ekstra god tid. La hårmasken sitte i håret under et turban håndkle og nyt en god bok eller film, eller gi deg selv en ansiktsmaske og et varmt fotbad. Skyll godt og avslutt med balsam. Du kan også la hårmasken sitte i over natten og så skylle den ut morgenen etter, når håret har sugd til seg mest mulig nærig og fuktighet. Beskytt evt. Puten din med våre myke Bamboo Towel Pillowcase.