Hair Growth Formula Gummies


Fordeler med HairLust Hair Growth Formula Gummies

 •     Velegnet for veganere & allergikere
 •     Fri for gluten, laktose og gelatin
 •     Vedlikeholder et normalt hår
 •     Inneholder 5.000 mcg Biotin
 •     Høyt innhold av folsyre, B5, B6 & B12
 •     Pleier håret fra innsiden
 •     Sunne og kalorifattige vingummier
 •     Naturlig farge fra lilla gulrotsaft
 •     Baseret på naturlig sukker fra bær
Nordisk brand
Vegansk
Naturlige smaks- & søtningsstoffer
Allergivennlig
hairlust gummies

Smakfulle & deilige vingummivitaminer

HairLust Hair Growth Formula Gummies er naturlige og kalorifattige vingummivitaminer som er perfekte for de som har problemer med å svelge piller og kapsler. HairLust vingummi-vitaminer består av essensielle vitaminer og mineraler som kroppen din trenger for å danne det beste næringsmessige grunnlaget for å få et langt og tykkere hår. Vi har kombinert biotin og sink som styrker håret og opprettholder en sunn hårvekst. I tillegg inneholder HairLust Hair Gummies folsyre-, jod- og B-vitaminer som tilfører næringsstoffer til hodebunnen og hårsekkene. Alle ingrediensene er nøye utvalgt for deres effekt og hentet fra de beste kildene i verden, som sammen skaper en synergieffekt. Vi har utviklet HairLust med et øye for de spesielle behovene til kvinner i Norden, i forhold til våre typiske industri-, livsstils-, klima- og hårpleierutiner. HairLust Hair Gummies gir en annen tilnærming til de tradisjonelle kosttilskuddene og kombinerer et velsmakende vingummivitamin med et innhold spesielt designet for håret.

hairlust vingummivitaminer

Våre smakfulle vingummivitaminer er designet for å bekjempe negative bivirkninger fra mangel på vitaminer og mineraler, dårlige hårprodukter, ødeleggende hårpleierutiner og hårstyling, samt hormonelle endringer og genetikk. HairLust Hair Growth Formula Gummies anbefales:

 • Dersom du har opplevd oksidativt stress som har gitt tynnere hår og nedsatt hårvekst.
 • Dersom du ønsker å gi håret ditt den beste næringen det kan få for å bli både vakkert og langt.
 • Dersom du synes håret ditt ble for kort sist du klippet deg.
 • Dersom du bruker varmeverktøy eller farger håret, slik at det skader og tørker ut håret ditt.
 • Dersom du har problemer med å få langt hår fordi håret ditt er krusete eller tørt.
 • Dersom du opplever at håret ditt ofte splittes og knekker.
 • Dersom du har hatt hårforlengelser som har skadet håret ditt.
 • Dersom du har vært gravid og har opplevd hårtap og tynt hår.
 • Dersom du har hatt hormonelle forandringer på grunn av f.eks. overgangsalder.

Ingredienser:

Vitaminer:

Biotin er en av de mest kjente og anerkjente vitaminer som bidrar til sunn hårvekst. Biotin er ikke bare bra for sunt hår, men også for å vedlikeholde hårets generelle styrke og sunnhet. Biotin er vanligvis kjent for å være den viktigste ingrediensen i kosttilskudd for håret, og det er ikke uten grunn. Biotin er støttet for effekten på håret i mange kliniske studier. Derfor inneholder HairLust Hair Growth Formula Gummies hele 5000 mcg biotin per daglig dose.

Vitamin A finnes i gulrøtter og grønnkål. Vitamin A sørger for at de cellene som produserer hår i hodebunnen vokser og gjør jobben som de skal. I tillegg bidrar de til sunn sirkulasjon av kroppen og tilførsel av oksygen til hodebunnen og de krevende hårsekkene. Hodebunnen trenger oksygen, slik at hårsekkene kan absorbere alle de gode næringsstoffene fra mat og kosttilskudd.

Pantotensyre (vitamin B5) bidrar til et velfungerende stoffskifte, og er ansvarlig for å produsere hormoner som er nødvendige for vev og cellevekst, inkludert hårfollikler. En hormonal ubalanse kan forårsake forandringer i kroppshår, alt fra tynn hårvekst og til at håret kan bli tynt og skjørt. Vi bruker også pantotensyre for sin evne til å normalisere syntese og steroidhormoner, samt øke absorbsjonen av vitamin D i kroppen.

Folsyre (vitamin B9) og biotin fungerer svært godt sammen og hjelper hverandre til å balansere den metabolske aktiviteten kjent som celledeling, også for hår, negler og hud. Folsyre kan redusere tretthet og utmattelse, samt bidra til kroppens aminosyresyntese og bloddannelse. Mangel på folsyre kan forårsake en ernæringsmessig ubalanse i hodebunnen og hårsekkene.

Vitamin B6 bidrar til normal sirkulasjon av protein og glykogen. Glykogen er kroppens viktigste energikilde for proteinsyntese under hårvekstprosessen, og er derfor et kraftig vitamin for sunt hår. Vitamin B6 fungerer godt sammen med sink, og bidrar til å regulere hormonaktivitet og DHT, som er et stoff som produseres i kroppen som kan forårsake hårtap og hårtynning.

Vitamin C bidrar til normal dannelse av kollagen, som har betydning for normal fungerende hud og hår. Tilsvarende fungerer C-vitamin godt sammen med vitamin D og E, og hjelper kroppen med å gjenopprette den reduserte formen av vitamin E, som er en god antioksidant som bidrar til å beskytte celler mot oksidativt stress.

Vitamin D er det vitaminet som vi i de nordiske landene oftest har mangel på. Derfor kan det ofte skyldes D-vitaminmangel dersom du opplever håravfall. En studie ved Cairo University i 2013 viste at kvinner som mistet mye hår hadde et betydelig lavere innhold av jern og vitamin D i blodet.

Mineraler:

Sink er et nødvendig mineral som bidrar til sunt hår og hårvekst. Mineralets viktigste fordeler for håret er at det bidrar til normal energiproduksjon og proteinsyntese som kan bidra til å holde hormonnivåene stabile. En ubalanse kan forårsake hårtap. Sink bidrar til vedlikeholdelse av et normalt hår.

Jod bidrar til normal produksjon av stoffskiftehormonene og for at skjoldbruskkjertelen skal kunne fungere normalt. Dette hjelper med å bidra til å holde immunsystemene og hormonene stabile. Hvis du mangler dette mineral, kan håret ditt bli svekket av en ineffektiv skjoldbruskkjertel.

Naturlig:

HairLust Hair Growth Formula Gummies er basert på naturlig sukker fra bær og er kalorifri, så du trenger ikke å bekymre deg for å få i deg for mange tomme kalorier.

Før- og etter-bilder

hairlust hair gummies før efter billede hairlust hair gummies før efter billede

 

Resultater varierer fra person til person.