• GRATIS LEVERING VED KJØP OVER 499,-

 • KUNDESERVICE ER ÅPEN 10-16 PÅ HVERDAGER

HairLust Hair Gummies


Fordeler med HairLust Hair Gummies

 •    Velegnet for veganere & allergikere
 •    Fri for laktose og gelatine
 •    Kan opprettholde en sunn hårvekst
 •    Nøye utvalgte ingredienser
 •    Sunne og kalorifattige vingummier
 •    Naturlig farge fra lilla gulrotsaft
 •    Hjelper med å vedlikeholde sunt hår
 •    Inneholder 5.000 mcg Biotin
 •    Baseret på naturlig sukker fra bær
Skandinavisk produkt
Vegansk
Naturlige smaks- & søtstoffer
Cruelty-free
hairlust gummies

Smakfulle & deilige vingummivitaminer

HairLust Hair Gummies er naturlige og kalorifattige vingummivitaminer som er perfekte for de som har problemer med å svelge piller og kapsler. HairLust vingummivitaminer består av essensielle vitaminer og mineraler som kroppen din trenger for å danne det beste næringsmessige grunnlaget for å få et langt og tykkere hår. Vi har kombinert biotin og sink som styrker håret og opprettholder en sunn hårvekst. I tillegg inneholder HairLust Hair Gummies folsyre-, jod- og B-vitaminer som tilfører næringsstoffer til hodebunnen og hårsekkene. Alle ingrediensene er nøye utvalgt for deres effekt og hentet fra de beste kildene i verden, som sammen skaper en synergieffekt. Vi har utviklet HairLust med et øye for de spesielle behovene til kvinner i Norden i forhold til våre typiske industri-, livsstils-, klima- og hårpleierutiner. HairLust Hair Gummies gir en annen tilnærming til de tradisjonelle kosttilskuddene og kombinerer et velsmakende vingummivitamin med et innhold spesielt designet for håret.

hairlust vingummivitaminer

Våre smakfulle vingummivitaminer er designet for å bekjempe negative bivirkninger fra mangel på vitaminer og mineraler, dårlige hårprodukter, ødeleggende hårpleierutiner og hårstyling, samt hormonelle endringer og genetikk. HairLust Hair Gummies anbefales dersom:

 • Dersom du har opplevd antioxidantstress som har gitt tynnere hår og nedsatt hårvekst.
 • Dersom du ønsker å gi håret ditt den beste næringen den kan få for å bli både vakkert og langt.
 • Dersom du synes håret ditt ble for kort sist du klippet deg.
 • Dersom du bruker varmeverktøy eller farger håret, slik at det skader og tørker ut håret ditt.
 • Dersom du har problemer med å få langt hår fordi håret ditt er krusete eller tørt.
 • Dersom du opplever at håret ditt ofte splittes og knekker.
 • Dersom du har hatt hårforlengelser som har skadet håret ditt.
 • Dersom du har vært gravid og har opplevd hårtap og tynt hår.
 • Dersom du har hatt hormonelle forandringer på grunn av f.eks. overgangsalder.

Ingredienser:

Vitaminer:

Biotin er en av de mest kjente og anerkjente vitaminer som bidrar til sunn hårvekst. Biotin er ikke bare bra for sunn hårvekst, men opprettholder også den generelle styrken og helsen til håret. Biotin er vanligvis kjent for å være den viktigste ingrediensen i kosttilskudd for håret, og det er ikke uten grunn. Biotin blir hyllet for dens effekt på håret i mange kliniske studier. Derfor inneholder HairLust Hair Gummies hele 5000 mcg biotin per daglig dose.

Vitamin A finnes i gulrøtter og grønnkål. Vitamin A bidrar til å fremme blodsirkulasjonen i kroppen, inkludert hodebunnen, noe som er svært positivt for å få sunt hår. Økende sirkulasjon i hodebunnen gjør at opptaket av andre næringsstoffer lettere går inn i hårsekkene.

Pantotensyre (Vitamin B5), kan øke hårets naturlige keratinproduksjon og bidrar til å generere nye hårceller. Vitamin B5 kan bidra til å stimulere hårvekst gjennom økt produksjon av hårets hovedprotein, nemlig keratin. Som andre B-vitaminer, tilsetter vitamin B5 næring til hodebunnen og hårsekkene fra innsiden og ut.

Folsyre (Vitamin B9), er kjent for å opprettholde kroppens celler. Folsyre i vingummivitaminene støtter aktivt celledeling i hårsekkene og er en aktiv stimulator for et sunnere og sterkere hår. Mangel på folsyre kan forårsake ernæringsmessig ubalanse i håret.

Vitamin B6 kan bidra til å øke produksjonen av kollagen. Kollagen er bra for å opprettholde både et sunt hår og sunn hud. Flere kliniske studier har vist at når vitamin B6 er kombinert med sink i riktig dose, kan de sammen jobbe mot DHT. DHT er et stoff som er produsert i kroppen som kan bidra til hårtap og hårtynning.

Vitamin C kan hjelpe kroppens evne til å utvikle kollagen. På samme måte er C-vitamin i HairLust Hair Gummies en god antioksidant som bidrar til å beskytte hårbunnen fra frie radikaler.

Vitamin E er kjent for sin helbredende og beskyttende egenskaper, samt evnen til å forbedre blodsirkulasjonen. Vitamin E inneholder store deler antioksidanter og i kombinasjon med vitamin C, vil E-vitamin forbedrere elastisiteten i hår og hud.

Mineraler:

Sink er et viktig mineral som bidrar til sunt hår og hårvekst. Sink kan bidra til å holde hormonnivåene stabile, noe som er en av de største synderne for hårtynning og periodisk hårtap.

Jod kan bidra til en bedre fungerende skjoldbruskkjertel som bidrar til å holde immunforsvaret og hormonene stabile. Dersom du mangler mineralet jod, kan håret ditt bli svekket av en ineffektiv skjoldbruskkjertel.

Naturlig:

HairLust Hair Gummies er basert på naturlig sukker fra bær og er kalorifri, så du trenger ikke å bekymre deg for å få i deg for mange tomme kalorier.

Før og etter bilder

hairlust hair gummies før efter billede hairlust hair gummies før efter billede

 

Resultater varierer fra person til person.