Hair Growth & Repair Shampoo Men


Fordeler med produktet

 • Velegnet til tørt, tynt og skadet hår
 • Klinisk bevist effekt
 • Naturlig duft fra rosmarin
 • Beroliger en ubalansert hodebunn
 • Produsert i Skandinavia
 • Økologisk sertifisert
 • Vegansk sertifisert
 • Uten sulfater, silikon og parabener
 • 97,5% naturlige ingredienser
Produsert i Skandinavia
Sertifisert økologisk
Sertifisert vegansk
Uten sulfater, silikon og parabener
Hair Growth & Repair Shampoo For Men

Hvordan virker produktet?

Gjenoppbygg håret ditt med Hair Growth & Repair Shampoo for Men. Vi har laget denne shampoen mot hårtap for menn spesielt med tanke på å gjenopprette en sunn hårvekst. Hair Growth & Repair Shampoo for Men gir håret fuktighet og pleie, samtidig som det forbedrer helsen til hodebunnen og skaper ideelle forhold for sunn, tett hårvekst.

Hair Growth & Repair Shampoo for Men inneholder to kraftige, klinisk beviste ingredienser: AnaGain™ og økologisk rosmarinolje. AnaGain™ kommer fra økologiske ertespirer og forlenger den naturlige vekstfasen til håret ditt, den anagene fase, og fremmer et tettere og sunnere hår. I en klinisk studie forbedret AnaGain™ deltakernes hårvekst med så mye som 78% på bare tre måneder.

Alle ingrediensene er valgt for deres renhet og evne til å forbedre hårets helse og redusere hårtap hos menn. Inneholder blant annet:

 • Økologisk Aloe Vera - Dette naturlige ekstraktet er rikt på ensymeer, mineraler, aminosyrer, næringsstoffer og vitaminer som nærer håret i dybden. Aloe vera er også i stand til å rense både hår og hodebunn forsiktig uten å forårsake skade. Aloe vera hjelper til med å opprettholde en sunn PH-verdi i hodebunnen.
 • Glycerin - Denne naturlige fuktighetsgivende ingrediensen bidrar til å bevare fuktigheten i hvert hårstrå over lengre perioder uten å tynge håret.
 • Maris Sal (Dødehavssalt) - Dette naturlige saltet, avledet fra Dødehavet, har en mild, rensende effekt. Dødehavsterapi og saltbad er en av de eldste former for behandling av hudsykdommer og betennelser. Havsalt er rik på mineraler, bl.a. magnesium, som styrker hår og hodebunn takket være dets soppdrepende egenskaper.
 • AnaGain™ - Dette vekstfremmende, naturlige ekstraktet ekstraheres fra økologiske ertespirer. Det er klinisk bevist at AnaGain™ stimulerer ny hårvekst og bidrar til en tettere hårvekst på tre måneder. I en klinisk studie ble det vist at AnaGain™ kunne øke andelen aktive hårsekker med 78% på 3 måneder. AnaGain™ har også vunnet pris for mest innovative ingrediens fra Beyond Beauty Lab.
 • Økologisk Rosmarinolje - Ifølge studier har rosmarin vist seg å være effektiv i å stimulere hårvekst ved å øke blodtilførselen til hodebunnen og hårsekkene.
hairlust shampoo men

Passer produktet for alle?

Vi har laget denne shampoen mot hårtap hos menn spesielt for de som har begynt å slite med et tynnere hår, (for eksempel ved tinningen eller på kronen av hodet). Hair Growth & Repair Shampoo for Men er helt fri for sulfater, silikon og uttørkende alkohol, og derfor også velegnet til en hodebunn i ubalanse.

Er den kun for menn?

Nei, alle kan bruke dette produktet. Produktet var likevel formulert med menn i tankene som opplever hårtap og de unike behovene de har i henhold til hår og hodebunn. Hvis du er kvinne og lider av hårtap anbefaler vi deg å prøve Hair Growth & Repair Set i stedet for. Dette er en kombinasjon med shampoo og balsam som er spesielt utviklet for slitte tupper og hårtap hos kvinner.

Kan jeg gjøre noe annet for å forbedre hårvekst?

Vi anbefaler en to-stegs prosess for å forhindre hårtap. Hair Growth & Repair Shampoo for Men vil hjelpe til å opprettholde håret fra utsiden, og Hair Growth Formula Gummies for Men eller Hair Growth Formula Tablets for Men jobber fra innsiden. Dette kosttilskuddet for håret inneholder viktige vitaminer og mineraler, inkludert silika fra bambusekstrakt, aminosyrer, biotin, sink og selen. Disse bidrar til å vedlikeholde et normalt hår.

Hvor lang tid tar det før jeg ser resultater?

Studier viser at AnaGain™ forbedrer hårets fylde på kun tre måneder. Rosmarinolje er vist å signifikant øke hårets tetthet etter seks måneders bruk.

For det beste resultatet er det viktig å bruke Hair Growth & Repair Shampoo for Men som anvist. Konsekvent bruk er nøkkelen til suksess!

Hvor ofte skal jeg bruke den, og hvordan?

Påfør HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Men jevnt over hele håret og massér produktet godt inn i hodebunn til det begynner å skumme. La produktet virke i 1-2 minutter før du skyller det ut.

*Studier fra Mibelle Biochemistry. For mer informasjon om studiene, besøk mibellebiochemistry.com.