Hair Growth & Repair Shampoo Men


Fordeler ved bruk av HairLust Hair Growth & Repair Shampoo Men

  •    Sertifisert økologisk og vegansk
  •    Fri for parabener, SLS-sulfater og ftalater
  •    Fri for silikon
  •    Produsert i Norden
  •    Innovativ shampoo mot hårtap
  •    Spesielt tilpasset til menn
  •    Rik på antioksidanter og gode fettstoffer
  •    Beroliger og pleier hodebunnen
  •    Optimal effekt med et kosttilskudd
Produsert i Norden
Sertifisert økologisk
Sertifisert vegansk
Fri for parabener, silikon, SLS-sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo Men

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo til menn

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo til menn er en unik shampoo spesielt utviklet til å styrke og gjenoppbygge tørt og skadet hår hos menn. Akkurat som kvinner kan menn også hyppig oppleve problemer med tynt hår og tørr eller kløende hodebunn. Med sin unike gjenoppbyggende formel virker denne shampooen lindrende på en irritert hodebunn og bidrar til vedlikeholdelsen av et sunt og næret hår. Shampooen etterlater en mild og forfriskende duft av mynte og passer til alle hårtyper.

De økologiske oljene fra grønn mynte og oliven trenger dypt inn og tilfører fukt og næring til både hårsekker og hodebunn. De bidrar til å gjenoppbygge hodebunnens naturlige balanse og motvirke kløen og flass. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo inneholder proteiner fra både ris og hvete, som styrker og gjenoppbygger hårets egne fibre og hjelper til å gro et tykkere, tettere og sunnere hår.

Les og lær mer om shampoo mot hårtab, hvordan det virker og hvilke ingredienser du bør se etter i vår artikkel om emnet her, skrevet av vår dyktige skjønnhetsjournalist, Christine Jensen.

 

hairlust hårkur

Sertifisert økologisk og vegansk shampoo

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo til menn er både sertifisert økologisk og vegansk, slik at du kan pleie håret ditt med god samvittighet. Vi tror nemlig på at rene ingredienser skaper bedre og sunnere resultater.

Økologisk mynte er rik på A og C vitamin, omega 3 fettsyrer og mineraler, og vi bruker den i vår shampoo av mange grunner. Mynte er kjent for å stimulere blodtilførselen til hodebunnen og hårsekkene, hvilket kan hjelpe til å motvirke hårtap. Utover dette har også mynte effektive antiseptiske egenskaper, som lindrer kløen og forebygger flass, mens den aromatiske duft kan lindre stress og virke oppkvikkende på de morgentrette.

Ris- og hveteprotein er utrolig styrkende for håret, som mest av alt består av proteiner, også kalt keratiner. Da håret, som musklene, har bruk for proteiner for å kunne gro, kan proteinmangel forårsake tørt og skjørt hår, og i verste fall hårtap.

Les mer om hvorfor det alltid er en god idé å gå etter en økologisk shampoo, i denne artikkelen, hvor skjønnhetsjournalist, Hanne Nyborg, forklarer i dybden hvorfor naturlig hårpleie er et bedre valg.