Eyelash Enhancing Serum


Fordeler med HairLust Eyelash enhancing serum

  •    Aktiverer øyevippenes naturlige vekst
  •    Gir sterke og sunne øyevipper
  •    Kan forlenge hårets vekstsyklus
  •    Kraftig formel
  •    Fri for prostaglandiner og mineraloljer
  •    Ingen bivirkninger
  •    Dermatologisk testet
  •    Tilføyer fukt og næring til øyevippene
  •    Synlige resultater etter bare 8-12 uker
Nordisk produkt
Dermatologisk testet
Ingen hormoner
Fri for parabener & sulfater
hairlust eyelash enhancing serum

Få lange og kraftige øyevipper på få uker

Drømmer du om lange og kraftige øyenvipper? Et godt lag med mascara kan gi et midlertidig resultat, men et øyevippeserum puster nytt liv i dine vipper og gir et naturlig og flott utseende.

HairLust Eyelash Enhancing Serum er et innovativt øyevippeserum som kombinerer aktive ingredienser for å stimulere kraftigere og lengre øyevipper. Vår kraftige formel er et sikkert alternativ til sterkere og lengre vipper uten de typiske bivirkningene fra hormonbaserte alternativer som finnes på markedet.

Utviklingen av HairLust Eyelash Enhancing Serum har resultert i en kraftig formel bestående av aktive og næringsrike ingredienser. Kombinasjonen av Biotin (Vitamin B7), Glyserin, Hyaluronsyre, Biotinoyl Tripeptid-1 og sink-PCA, som er hovedingrediensene i serumet, har vist svært gode resultater både for stimulering av hårvekst og forlengelse av øyevippens vekstsyklus.

hairlust øjenvippeserum

Hvordan virker det?

Øyevippene dine har en relativt kort vekstsyklus som kun varer i 30 til 45 dager. Hormonelle forandringer i kroppen, inkludert stress og graviditet, samt eksem eller sminke, kan bidra til å redusere denne vekstsyklusen og øyevippene kan gå i stykker eller falle av etter kort tid. I utgangspunktet er lengden og volumet av vippene forhåndsbestemt av genetikk, men visse næringsstoffer kan støtte øyevippens helse og forlenge vekstsyklusen til øyevippene.

HairLust Eyelash Enhancing Serum arbeider for å forlenge den naturlige vekstsyklusen til øyevippene ved å kombinere peptider, vitaminer og fett som vil gjøre øyevippene sterkere, lengre og tykkere.

Få svar på alle dine spørsmål og en ordentlig porsjon tips og triks om vippeserum i denne komplette guiden til vippeserum, skrevet av vår dygtige skjønnhetsjournalist, Hanne Nyborg.

De aktive ingrediensene i HairLust Eyelash Enhancing Serum:

Biotin er et vannløselig vitamin (vitamin B7), og er en del av de kjente B-kompleks vitaminer. Biotin gir styrke til svake øyevipper og kan forlenge vippenes vekstsyklus. Biotin er en av de mest anerkjente vitaminer på markedet for å opprettholde sunne vipper og generelt god hårvekst.

Glyserin er et naturlig komponent som finnes i oljer og fett. Glyserin har blitt brukt som fuktighetsgivende ingrediens i andre produkter i mange år, og anses å være svært effektiv, og i tillegg skånsom på sart og ømfintlig hud. I HairLust Eyelash Enhancing Serum, hjelper glyserin med å beskytte vippene mot skader fra sminke og andre eksterne faktorer.

Koffein er ikke bare en stimulant når den serveres i kaffe, men også når den brukes i kosmetikk. Koffein fremmer blodsirkulasjonen i hårsekkene og kan øke fleksibiliteten og vippenes generelle sunnhet.

Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, men som vi produserer mindre og mindre av med alderen. Hyaluronsyre gir både fuktighet og smidighet til vippene og opprettholder et sunt utseende.

Biotinoyl Tripeptide-1 er et aktivt peptid i HairLust Eyelash Enhancing Serum og er anerkjent for bruk mot hårtap og brukes også for sine positive effekter på hårvekstsyklusen. Biotinyl Tripeptide-1 bidrar til å redusere produksjonen av DHT, som er den primære medvirkende faktoren for hårtap, samtidig som den kan forlenge hårets vekstsyklus i fase to, som er den aktive vekstfasen til håret. Biotinoyl Tripeptide-1 påvirker cellene i vippenes røtter slik at de vokser tykkere og lengre.

Panthenol, ofte omtalt som «pro-vitamin B5», virker fornyende, fuktighetsgivende samt at det reparerer og beskytter hårsekkene og vippene via det cellefornyende provitaminet. Panthenol tilfører fuktighet, noe som forbedrer strukturen på vippene og gjør dem sterkere og mer fleksible.

Sink-PCA har antibakterielle egenskaper og kan bidra til å kontrollere opphopning av talg i øyevippene. Talg er en fet oljeaktig substans som produseres fra fett og døde fettproduserende celler. Selv om sunne oljer i øyenvippene er gunstige for både helse og utseende, resulterer for mye olje i blokkering av absorpsjon av andre ingredienser og oppbygging av talg og bakterier. Sink-PCA bidrar til å opprettholde en sunn balanse av talg i vippene, slik at de bevares sunne og mottakelige for andre næringsstoffer i produktet.

Fri for:

HairLust Eyelash Enhancing Serum inneholder ikke parabener, sulfater eller hormonforstyrrende ingredienser.

Før- og etterbilder:

Hairlust eyelash enhancing serum før efter billede

 

Resultatene varierer fra person til person, men mange kunder gir tilbakemelding om resultat etter 8-12 ukers bruk.