Hair Rehab Box for Curls


Fordeler med produktene

  •   Velegnet til alle typer krøller
  •   Produkter til krøllete hår
  •   Sertifisert vegansk
  •   Godkjent for Curly Girl Metoden
  •   Uten sulfater, mineralolje & parabener
  •   Laget i Skandinavia
  •   Sertifisert økologisk
  •   Rik på naturlige ingredienser
  •   Duft av appelsin, solbær & litchi
Laget i Skandinavia
Sertifisert økologisk
Sertifisert hos Vegan Society
Uten silikon, mineralolje & sulfater
Curl Activator Cream

Hair Rehab Box for Curls inneholder følgende

Hair Growth & Repair Shampoo for Curls

Hair Growth & Repair Shampoo for Curls er en sulfatfri shampoo basert på en ikke-tørkende, low-poo formel, som er skånsom mot krøllete hår som er tørt, sprøtt eller skadet. De naturlige og fuktighetsgivende ingrediensene, inkludert glyserin og Aquaxyl™, motvirker fuktighetstap og krus, mens veganske mikroproteiner og økologiske botaniske ingrediensene bidrar til å styrke skjørt hår og redusere at håret knekker.

Hair Growth & Repair Conditioner for Curls

Denne 3-i-1 balsam for krøller fungerer som en co-wash, en vanlig balsam og en leave-in balsam. Men uansett hvordan du velger å bruke den, kan Hair Growth & Repair Conditioner for Curls til enhver tid gi dine uttørkede krøller en langvarig og fuktighetsgivende effekt. Hva er hemmeligheten bak? Aquaxyl™ og glukose, begge ingrediensene ekstrahert fra plantesukker, som forhindrer uttørking som følge av fuktighetstap. I tillegg har vi tilsatt mikroproteiner fra Protectogen™ samt økologisk bambusekstrakt og aloe vera, som har en beskyttende effekt mot skadelig miljøpåvirkning.

Curl Recovery & Protection Mask

Denne intensive dyptvirkende hårkur for krøller tilfører mye fuktighet til håret, som trenger dypt inn i hårstråene. Den inneholder også et styrkende risprotein som jobber med å gjenoppbygge proteinene i hårrøttene og gir synlige forbedringer i hårets struktur. Bruk Curl Recovery & Protection Mask ukentlig for å beskytte håret, gi fuktighet og reparere det fra innsiden.

Curl Activator Cream

Denne lette krøllekremen virker for å fremheve krøllene og gi dem et lett hold. Curl Activator Cream krøllekrem inneholder ingrediensen pullulan, som er en naturlig polymer som skaper struktur i håret og beskytter mot krus. I tillegg hjelper veganske mikroproteiner og fuktighetsgivende planteekstrakter med å forbedre helsen og motstandskraften til krøllene dine hver gang du bruker produktet.

Curl Activator Cream

Er disse produktene velegnet for alle hårtyper?

HairLust Hair Rehab Box for Curls med produkter for krøllete hår passer til alle typer krøller, fra bølget hår til sikksakk krøller. Disse produktene er best egnet for hårtyper: 2A-2C, 3A-3C og 4A-4C.

Kan disse produkter for krøllete hår brukes med Curly Girl Metoden?

Curly Girl-metoden er en spesiell hårpleiemetode designet for å forbedre krøllens helse, struktur og for å fremheve dem. Kjenner du ikke til metoden? Les vår guide om Curly Girl Metoden!

Curly Girl Metoden anbefaler at du unngår produkter som inneholder sulfater, uttørkende alkohol, silikon, mineraloljer eller parabener. Produktene i Hair Rehab Box for Curls er alle godkjente produkter for krøllete hår, da de ikke inneholder noen av disse skadelige ingrediensene. Du trenger imidlertid ikke å følge Curly Girl-metoden for å få full nytte av denne serien.

Hvordan får jeg det beste resultatet?

Vi har utviklet våre produkter for krøllete hår med et fokus på ingredienser og produkter som fører til fantastiske krøller. Si hade til krusete, tørt hår eller en fet hodebunn – si hei til velbalanserte, sunne og definerte krøller.

Hvis du vil ta vare på håret hele veien rundt, kan vi anbefale følgende produkter:

Ønsker du å lese mer om The Curly Girl Method, kan du lese denne artikkelen og oppnå de beste resultatene med dine krøller og våre hårprodukter for krøller.