Hair Rehab Box For Blondes


Fordeler med produktet

  •    Lysner & nøytraliserer gule toner
  •    Velegnet til blondt, grått eller bleket hår
  •    Rik på aktive, lilla fargeaktivatorer
  •    Styrker og reparerer skadet hår
  •    Kan brukes i fargebehandlet hår
  •    Laget i Skandinavia
  •    Rik på økologiske ingredienser
  •    Sertifisert vegansk
  •    Uten parabener, SLS/SLES-sulfat & silikon
Produsert i Skandinavia
Økologiske ingredienser
Vegansk sertifisert
Fri for parabener, silikon, SLS/SLES & ftalater
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

Hva inneholder settet?

Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes 250 ml

Denne fargekorrigerende lilla shampoo fjerner gule og varme toner i blondt hår. Denne skånsomme shampooen er laget med veganske mikro-proteiner som styrker skadet hår og fremmer sunn hårvekst.

Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes 250 ml

Denne kremete balsam lysner og frisker opp blondt hår. Hemmeligheten er lilla fargepigmenter som nøytraliserer uønskede gule, oransje og varme fargetoner i håret. Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes er rik på en rekke antioksidanter som beskytter håret mot skade fra blant annet UV-stråler og miljøforurensninger. Balsamen er også proppfull av gode, økologiske ingredienser som etterlater håret mykt og skinnende!

Protein Reconstructor Mask 200 ml

Denne intensive proteinhårkuren er laget med Gluadin® Kera-P LM og Dynagen™, noen vegetabilske mikro-proteiner som gjenoppbygger strukturen i håret. Resultatet er et hår som ser sunnere ut og som brekker mindre. Regelmessig bruk av Protein Reconstructor Mask kan faktisk redusere slitte tupper med opp til 20%*.

Bamboo Turban Hair Towel

Dette håndkleet er utviklet for å tørke håret uten å slite på håret. Bamboo Turban Hair Towel er laget av 70% bambusfiber, noe som gjør materialet veldig absorberende og veldig myk. I tillegg er det mindre sannsynlig at de glatte fibrene av bambus henger seg fast til hårstråene, noe som betyr mindre krus og færre hår som knekker. Vårt Bamboo Turban Hair Towel er produsert i henhold til OEKO-TEX Standard 100, noe som betyr at alle ingrediensene i dette produktet er helt fri for skadelige kjemikalier.

Detangle Wet Brush

Denne fleksible børsten gjør underverker når det kommer til å gre ut floker i vått hår. Detangle Wet Brush har myke silikontupper som enkelt og skånsomt sklir gjennom vått hår og reduserer brukne hårstrå. Børsten har i tillegg et komfortabelt, ergonomisk design som gjør den god å bruke.

hairlust hair rehab box for blondes

Hvordan virker det?

Vi har utviklet Hair Rehab Box for Blondes ved hjelp av et spesielt lilla fargepigment som fungerer for å nøytralisere uønsket gulaktig og oransje undertoner i et lyst, fargebehandlet eller grått hår. For å oppnå en sterkere lysnende effekt har vi også tatt med lakrisrot, et naturlig ekstrakt som lysner håret forsiktig.

Denne kremete formelen fra Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes gir håret langvarig fuktighet og beskytter håret ved hjelp av en rekke økologiske planteekstrakter.

Kan man bruke dette settet i mørkt hår?

HairLust Hair Growth & Repair Set For Blondes er utviklet spesielt for blondt, bleket eller grått hår. Hvis du har brunt hår med blonde striper kan du også fint bruke HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes for å bli kvitt gule eller oransje toner i stripene.

Kan man la produktene virke i håret over natten?

Vi anbefaler ikke at du lar HairLust Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes virke i håret ditt over natten. Hvis du er ute etter en hårmaske som kan virke over natten, kan du prøve vår HairLust Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm.

Hvordan bruker jeg produktene?

Vask håret ditt med Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes i to omganger for å fjerne smuss, talg og produktrester mer effektivt.

I den første vasken fordeles sjampoen jevnt i vått hår og masseres godt inn i hodebunnen. Skyll og gjenta. I den andre vasken aktiveres skumprosessen og fjerner produktrester og overflødig talg. Skyll grundig og avslutt med Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes.

*Disse studiene ble utført av BASF og Ashland. For mer informasjon om undersøkelsene, besøk www.personal-care.basf.com eller www.ashland.com.