Hair Growth & Repair Shampoo for Curls


Fordeler med produktet

 •    Sulfafri shampoo for alle typer krøller
 •    Fremhever de naturlige krøllene i håret
 •    Sertifisert vegansk
 •    Godkjent for Curly Girl Metoden
 •    Uten sulfater, mineralolje & parabener
 •    Laget i Skandinavia
 •    Sertifisert økologisk
 •    Uten uttørkende alkohol
 •    Duft av appelsin, solbær & litchi
Laget i Skandinavia
Sertifisert økologisk
Sertifisert hos Vegan Society
Uten silikon, mineralolje & sulfater
Curl Activator Cream

Hvordan virker det?

Hvis du har lett etter den perfekte shampoo for krøllete hår, kan du slutte å lete. Hair Growth & Repair Shampoo for Curls er en skånsom sulfatfri shampoo, som tilfører lett fuktighet og pleie for alle typer krøller.

Vi utviklet denne low-poo shampoo for krøller med aloe vera ekstrakt og salt fra Dødehavet, som forsiktig fjerner overflødig olje, smuss og rester uten å fjerne alle de naturlige oljene håret trenger. Glyserin og Aquaxyl™ tilfører i tillegg fuktighet til svært tørre krøller, uten å tynge dem. Protactagen™, bambusekstrakt og açaiekstrakt styrker og beskytter håret mot skadelige miljøfaktorer, samtidig som det bidrar til en sunn hårvekst.

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Curls er en shampoo for krøller, uten sulfater, uttørkende alkoholer, silikoner, mineraloljer eller parabener. Denne low-poo shampoo for krøller er godkjent i Curly Girl metoden. Du trenger imidlertid ikke å følge the Curly Girl method for å få effekt av produktet. Les mer om de aktive ingrediensene nedenfor:

 • Økologisk aloe vera - Dette antioksidantrike naturlige ekstraktet renser forsiktig krøllene uten å skade håret. Aloe vera bidrar til å opprettholde en sunn pH-verdi i hodebunnen, som fremmer en sunn hårvekst. I tillegg styrker og hydrerer aloe vera krøllene med sine lett fuktighetsgivende egenskaper, slik at krøllene blir skinnende og myke.
 • Glycerin - Dette naturlige fuktighetsbevarende stoffet trekker fuktighet inn i et tørt og skadet hår, og gir langvarig, lett fuktighet til krøllene.
 • Maris Sal - Dette naturlige saltet fra Dødehavet har en mild rensende effekt og hjelper til å helbrede en tørr og irritert hodebunn.
 • Aquaxyl™ - Dette unike stoffet er utvunnet av sukker og er svært fuktighetsgivende for hår og hodebunn, og det forhindrer at håret blir ytterligere dehydrert ettersom det forsegler fuktigheten i håret.
 • Protectagen™ - Denne mikro-protein blandingen kommer er et risekstrakt som beskytter krøllene mot skader fra miljøfaktorer som sol, luftforurensning og varmebehandling. Protectagen™ gir krøllene et sprettent volum samtidig som det glatter ut krus. I tillegg støtter den en sunn hårvekst ved å bidra til en økning av viktige stamcellemarkører som er kritiske for hårvekst.
 • Økologisk bambusekstrakt - Bambus er en av de raskest voksende plantene i verden, og visse arter kan vokse mer enn 60 cm om dagen! Bambus er en stor kilde til mineralet silika, og kan inneholde opptil 85% silika.
 • Økologisk açaibær-ekstrakt - Denne superfrukten er en konsentrert kilde til antioksidanter som hjelper til å fukte og beskytte krøllene.
Curl Activator Cream

Er denne shampoo velegnet for alle hårtyper?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Curls passer til alle typer krøller, fra bølget hår til sikksakk krøller. Dette produktet er best egnet for hårtyper: 2A-2C, 3A-3C og 4A-4C.

Er shampoo for krøller godkjent for Curly Girl Metoden (CGM)?

Curly Girl-metoden er en spesiell hårpleiemetode designet for å forbedre krøllens helse, struktur og for å fremheve dem. Kjenner du ikke til metoden? Da er det bare å sjekke ut denne bloggartikkelen!

Curly Girl Method anbefaler at du unngår produkter som inneholder sulfater, uttørkende alkohol, silikon, mineraloljer eller parabener. Hair Growth & Repair Shampoo for Curls er en godkjent shampoo for krøllete hår da den ikke inneholder noen av disse skadelige ingrediensene. Du trenger imidlertid ikke å følge Curly Girl-metoden for å få full nytte av denne low-poo shampoo.

Hvordan får jeg det beste resultatet?

Vi har utviklet vår produktserie for krøllete hår med et fokus på ingredienser og produkter som fører til fantastiske krøller. Si hade til krusete, tørt hår eller en fet hodebunn – si hei til velbalanserte, sunne og definerte krøller.

Vi anbefaler å bruke denne shampoo for krøller sammen med de andre produktene i vår produktserie for krøllete hår:

For å oppnå de beste resultatene med Hair Growth & Repair Shampoo for Curls bør du følge Curly Girl Metoden. Les mer om The Curly Girl Method her.