Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes


Fordeler med produktet

 •    Velegnet til lyst, blondt eller grått hår
 •    Rik på aktive, veganske mikroproteiner
 •    Styrker og reparerer skadet hår
 •    Fukter og balanserer hodebunnen
 •    Passer til fargebehandlet hår
 •    Produsert i Norden
 •    Fri for parabener, SL-sulfater & ftalater
 •    97% naturlige ingredienser
 •    Vegansk & cruelty-free
Produsert i Norden
Økologiske ingredienser
Sertifisert vegansk
Fri for parabener, silikon, SL-sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

Hvordan virker produktet?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes hjelper deg å opprettholde et skinnende hår i en kald fargetone, enten du har naturlig blondt hår eller et bleket hår. Vår lillasjampo er laget med fiolette pigmenter som demper gule og oransje toner i et lyst hår.

I tillegg til å lysne hårfargen din vil sjampoen styrke håret ditt! Hemmeligheten vår ligger i de veganske mikro-proteinene som reparerer ødelagte områder på hårstrået. Fuktighetsgivende aloe vera og glyserin gir i tillegg masse fukt til hår og hodebunn, og mango- og blåbærekstrakt gir håret gode antioksidanter som beskytter håret mot ytteligere skade. Ved å bruke HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes regelmessig vil du oppleve et lyst, skinnende og mykt hår uten krus.

Alle de naturlige og rene ingrediensene er nøye utvalgt ut for sine evner til å gi et sunt og sterkt hår:

 • Økologisk Aloe Vera - En skånsom rens som hjelper til å fjerne overflødig sebum og produktrester uten å skade håret (som er spesielt viktig for bleket hår). Aloe vera styrker og gir fuktighet til tørt og kjemisk skadet hår slik at det blir skinnende, mykt og sunt.
 • Glyserin - Dette fuktighetsgivende middelet trekker fuktighet dypt inn i hårstrået slik at håret bevarer fuktigheten gjennom hele dagen.
 • Protectagen™ (Hydrolysert ris protein) - Dette mikro-proteinet fra ris beskytter håret mot stress fra miljømessige faktorer som solskinn, luftforurensning og hårstyling. Protectagen™ gir håret et naturlig volum, og etterlater håret glatt og uten krus. Protectagen™ fører også til en sunn og økt hårvekst ettersom det øker viktige stamcellemarkører som er nødvendige for at håret skal vokse.
 • Gluadin® Kera-P (Hydrolysert vegetabilsk protein) - Dette veganske mikro-proteinet penetrerer dypt ned i hårstrået for å reparere skade, og gjør håret sterkere og sunnere.
 • Økologisk Mangoekstrakt - Dette naturlige ekstraktet hjelper til å reparere skadet hår, forhindrer krus og gjør at håret ser sunt og skinnende ut. Mango inneholder naturlige antioksidanter, som vitamin A og C, og beskytter hår og hodebunn mot skade fra frie radikaler.
 • Økologisk Blåbærekstrakt - Blåbær er en stor kilde til polyfenoler, en type antioksidant som beskytter skadet hår mot miljømessige faktorer. Blåbærekstrakt bidrar i tillegg til en sunn hodebunn ved å virke beroligende, og øker blodtilførselen til hårsekkene.
hairlust silver shampoo

Hvorfor er lilla shampoo så bra?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes kan bli brukt for å fjerne uønskede gule og varme toner i blondt, bleket eller grått hår. Lilla shampoo hjelper også til å gjenoppbygge og styrke håret, og egner seg spesielt godt til et tørt og skadet bleket hår.

Kan du bruke lilla shampoo i brunt hår?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes er laget spesielt for blondt, bleket eller grått hår. Hvis du har brunt hår med blonde striper kan du også fint bruke HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes for å bli kvitt gule eller oransje toner i stripene.

Hvor lenge skal lilla shampoo virke før du skyller ut?

Vi anbefaler å la Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes virke i vått hår i ett til to minutter før du skyller ut med kaldt vann.

Kan du bruke for mye lilla shampoo?

Vi anbefaler å bruke Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes en til to ganger i uken, eller så ofte du føler at håret begynner å få en uønsket fargetone. Hvis du bruker HairLust Purple Shampoo for ofte kan du ende opp med et lilla skjær i håret. Hvis du opplever dette anbefaler vi å vaske håret med en sjampo og balsam uten lilla pigmenter.

Slik bruker du produktet

Masser HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes inn i vått hår og i hodebunn. La sjampoen virke i ett til to minutter, basert på hvor mye håret ditt trenger. Rens ut sjampoen godt med kaldt vann. Bruk en til to ganger i uken, eller så ofte du føler håret trenger en oppfriskning.

For best resultat, avslutt med HairLust Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes.