Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes


Fordeler med produktet

 •    Velegnet til lyst, blondt eller grått hår
 •    Rik på aktive, lilla fargeaktivatorer
 •    Forebygger ødelagt hår og tørre lokker
 •    Kan anvendes i fargebehandlet hår
 •    Produsert i Norden
 •    Rik på økologiske ingredienser
 •    Sertifisert vegansk
 •    Fri for parabener, SL-sulfater & ftalater
 •    Silikonfri shampoo
Produsert i Norden
Økologiske ingredienser
Sertifisert vegansk
Fri for parabener, silikon, SL-sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

Hvordan virker produktet?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes inneholder lilla fargeaktivatorer, som effektivt nøytraliserer gule toner i håret og hjelper dermed lyst hår å forbli lyst og kjølig i fargen. Farging og bleking kan være veldig skadelig for håret og resultere i at håret knekker og blir tørt, men med riktig pleie til lyst hår kan dette forebygges.

Hva inneholder produktet?

Alle ingredienser er valgt for deres egenskaper og evne til å forbedre hårets kvalitet. Inneholder blant annet:

 • Økologisk Aloe Vera: Proppfull av enzymer, næringsstoffer og vitaminer som hjelper med å bevare fukten og elastisiteten i håret, samtidig som det naturlige pH-nivået i hodebunnen opprettholdes og sunn hårvekst understøttes
 • Creatine: (Kreatin) Brukes til behandling og reparasjon av skadet og overbehandlet hår. Hjelper med å styrke håret og stimulere produksjonen av keratin, som håret hovedsakelig består av. Virker fuktighetsgivende og mykgjørende på hår og hårrøtter, og motvirker krusete hår
 • Panthenol: (Provitamin B5) Omdannes til vitamin B5 ved kontakt med hodebunnen og hjelper med å stimulere hårveksten
 • Økologisk Mangoekstrakt: Virker fuktgivende, fargebeskyttende og antioksidantisk, beskytter mot UV-stråler og stimulerer hårcellenes regenerering samt produksjonen av kollagen
 • Økologisk Blåbærekstrakt: Virker ytterst antioksidantisk, antibakteriell og eksfolierende, på sart eller irritert hodebunn, samt forbedrer hårets elastisitet og glans
hairlust silver shampoo

Ofte stilte spørsmål

Er en silver shampoo noe for meg?

Hvis du har lyst eller grått hår er dette en shampoo for deg! En silver shampoo er velegnet til å vedlikeholde den kjølige tonen i et naturlig lyst eller farget/bleket hår. Spesielt farget og kjemisk behandlet hår er i fare for å bli tørt og ødelagt, så derfor er fuktighetsgivende pleie av håret avgjørende for at håret ikke knekker eller kruser. HairLust Hair Growth Repair Shampoo For Blondes pleier håret i dybden og beskytter det mot kjemiske skader og oksidativt stress forårsaket av f.eks. UV.

Vi anbefaler at man prøver seg litt frem i forhold til hvor lenge man skal la silvershampooen sitte i, da den vil lysne håret mer jo lenger man lar den virke. Ønsker man derfor kun et lite boost av farge en gang imellom, kan du med fordel bruke den som et tilskudd til din vanlige shampoo.

Kan jeg bruke shampooen uten balsam?

Husk å alltid avslutte dine vaskerutiner med en balsam, spesielt hvis du har mellomlangt til langt hår. Balsam virker nemlig forseglende på skjøre hårstrå etter vask, innkapsler fukt og næring, og etterlater håret bedre beskyttet.

Hvor ofte skal jeg bruke den, og hvordan?

Bruk HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes 2-3 ganger ukentlig etter behov, eller bruk den i tillegg til din vanlige shampoo, når du ønsker å gi håret et ekstra lysnende boost.

Vask håret med HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes i to omganger for å fjerne skitt, sebum og produktrester mer effektivt: I 1. vask fordeles shampooen jevnt i vått hår og masseres godt inn i hodebunnen. Skyll ut og gjenta. I 2. vask skummes shampooen godt opp og ut i lengdene. Skyll grundig og avslutt med HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes.