Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes


Fordeler ved bruk av HairLust Hair Growth Repair Shampoo For Blondes

  •    Økologiske og veganske ingredienser
  •    Fri for parabener, SL-sulfater & ftalater
  •    Inneholder ikke silikon
  •    Produsert i Norden
  •    Velegnet til farget & ufarget lyst hår
  •    Bidrar til et sunt & sterkt hår
  •    Inneholder fargeaktivatorer
  •    Renser & fukter håret
  •    Ekstra effektiv m. Conditioner for Blondes
Produsert i Norden
Økologiske ingredienser
Sertifisert vegansk
Fri for parabener, silikon & SL-sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo

HairLust silver shampoo til lyst & grått hår

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes inneholder fargeaktivatorer, som effektivt nøytraliserer gule hårtoner og dermed hjelper lyst hår med å forbli lyst. Du kan bruke HairLust silver shampoo til både farget og ufarget hår blondt hår og dersom du ønsker å beholde fargen. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes er er spesielt utviklet til å vedlikeholde lyst hår, men er også en effektiv behandling til hår som er blitt misfarget av f.eks. stylingprodukter, sol og/eller varmeverktøy.

HairLust silver shampoo inneholder aktive ingredienser som økologisk aloe vera, økologisk blåbærekstrakt og økologisk mangosmør, som sammen virker fuktighetsgivende, pleiende og lindrende på hodebunnen, mens de effektivt bidrar til å rengjøre hår og hodebunn for gjenværende rester fra stylingprodukter. En sunn hodebunn er alfa og omega for at håret kan gro og vokse seg lengre og sunnere. Spesielt for farget eller bleket hår er det essensielt med ekstra fukt og pleie.

Kombinér derfor shampooen med HairLust Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes for best resultat.

Få svar på alle dine spørsmål om lilla shampoo i vår komplette guide til alt du bør vite om lilla shampoo og -balsam, skrevet av vår skjønnhetsjournalist, Hanne Nyborg.

 

hairlust shampoo

Sertifisert vegansk shampoo med effektive økologiske ingredienser

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes er en sertifisert vegansk silver shampoo med nøye utvalgte ingredienser, hvor en stor del av dem er økologiske. Vi tror nemlig på at rene ingredienser skaper bedre og sunnere resultater. Shampooen er utviklet slik at alle aktive ingredienser komplementerer hverandre på best mulig vis og dermed effektivt forhindrer at hårfargen falmer. Derfor kan du nå med god samvittighet gi det lyse håret ditt en lysnende og pleiende behandling.

Spesielt farget og bleket hår er i fare for å bli tørt og kjedelig. Aktive ingredienser som økologisk mangosmør og økologisk blåbærekstrakt virker derfor meget fuktighetsgivende og puster liv i både farget og ufarget lyst hår.

Aloe vera er proppet med enzymer, mineraler, aminosyrer, næringsstoffer og vitaminer, som bidrar til å opprettholde hodebunnens naturlige pH-nivå og understøtter en sunn hårvekst. Et høyt innhold av antioksidanter bekjemper frie radikaler og beskytter cellene i både hud og hår, så fukt og næring kan trenge dypt inn. Vi bruker utelukkende sertifisert økologisk aloe vera, da vi tror på at økologi gjør en forskjell.