Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for Blondes


Fordele med produktet

 •    Velegnet til lyst, blondt eller grått hår
 •    Rik på aktive, lilla fargeaktivatorer
 •    Forebygger ødelagt hår og tørre lokker
 •    Kan anvendes i fargebehandlet hår
 •    Produsert i Norden
 •    Rik på økologiske ingredienser
 •    Sertifisert vegansk
 •    Fri for parabener, SL-sulfater & ftalater
 •    Silikonfrie produkter
Produsert i Norden
Økologiske ingredienser
Sertifisert vegansk
Fri for parabener, silikon, SL-sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

Hvordan virker produktene?

Dette settet er en silver shampoo og balsam utviklet for å gi håret et intensivt fukt- og fargeboost og riktig pleie til lyst eller grått hår. Farging og bleking kan være veldig skadelig for håret og resultere i at håret blir tørt og knekker, men med riktig pleie til lyst hår kan dette forebygges. De lilla pigmentene i produktene virker nøytraliserende på de uønskede gule tonene i håret, da lilla er komplementærfargen til gul.

Hva inneholder produktene?

Alle ingredienser er valgt for deres egenskaper og evne til å forbedre hårets kvalitet. Inneholder blant annet:

 • Økologisk Aloe Vera: Proppet av enzymer, næringsstoffer og vitaminer, som hjelper med å bevare fukten og elastisiteten i håret, samtidig som det naturlige pH-nivået i hodebunnen opprettholdes og sunn hårvekst understøttes
 • Creatine: (Kreatin) Brukes til behandling og reparasjon av skadet og overbehandlet hår. Hjelper med å styrke håret og stimulere produksjonen av keratin, som håret hovedsakelig består av. Virker fuktighetsgivende og mykgjørende på hår og hårrøtter, og motvirker krusete hårlokker
 • Lakrisrotsekstrakt: Har antiinflammatoriske egenskaper, kjent for å redusere irritasjon og rødhet samt virke stimulerende på hodebunnen
 • Panthenol: (Provitamin B5) Omdannes til vitamin B5 ved kontakt med hodebunnen og hjelper med å stimulere hårveksten
 • Økologisk Mangoekstrakt: Virker fuktgivende, fargebeskyttende og antioksidantisk, beskytter mot UV-stråler og stimulerer hårcellenes regenerering samt produksjonen av kollagen
hairlust conditioner for blondes

Ofte stilte spørsmål

Er en silver shampoo og balsam noe for meg?

Hvis du har lyst eller grått hår, er dette produktene for deg! Begge produkter inneholder lilla fargepigmenter som bidrar til å vedlikeholde den kjølige og friske tonen i et naturlig lyst eller farget/bleket hår. Farging, bleking og andre kjemiske behandlinger av håret kan ofte etterlate håret tørt, krusete og skadet, mens varmebehandling og styling kan misfarge de fine, lyse lokkene. Derfor har lyst hår ofte ekstra bruk for god, fuktighetsgivende pleie og et lysnende pift.

Hvor ofte skal jeg bruke produktene?

Bruk HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner For Blondes 2-3 ganger ukentlig etter behov, eller bruk serien i tillegg til din vanlige shampoo og balsam, når du ønsker å gi ditt lyse hår et ekstra lysnende pift. Vi anbefaler at man ikke vasker håret for ofte, men gradvis venner håret til å bli vasket annenhver dag eller bare et par ganger ukentlig. Når man vasker vekk hodebunnens naturlige oljer og talg for ofte, økes talgproduksjonen ytterligere, da hodebunnen kompenserer i et forsøk på å beskytte huden og håret fra å bla. tørke ut.

Denne silver shampoo og conditioner kan gjerne brukes ved hver hårvask, men vi anbefaler at man prøver seg frem, slik at man finner den rutinen som gir den lyse hårtonen man ønsker.

Hvordan bruker jeg produktene?

Oppnå best mulig resultat ved å bruke begge produktene sammen.

Vask håret med HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes i to omganger. Start med å massere silver shampooen godt inn i hodebunnen og skyll ut med varmt vann. I første vask vil ikke shampooen skumme så mye. Ved andre vask, masseres shampooen grundig fra hodebunnen og ut i lengende og skylles ut med varmt vann. På denne måten fjernes skitt og produktrester mer effektivt, så hodebunnen kan pute og håret bedre kan motta de sunne næringsstoffene i balsamen.

Avslutt med HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes. Fordel balsamen i håret fra rot til spiss, massér produktet inn i håret, og la det virke i 2-3 minutter.