Hair Growth & Repair for Blondes Set


Fordeler med produktet

  •    Lysner og fargekorrigerer håret skånsomt
  •    Velegnet til lyst, blondt eller grått hår
  •    Rik på aktive, lilla fargeaktivatorer
  •    Styrker og reparerer skadet hår
  •    Kan brukes i fargebehandlet hår
  •    Produsert i Skandinavia
  •    Rik på økologiske ingredienser
  •    Sertifisert vegansk
  •    Uten parabener, SL/SLES-sulfater & silikon
Produsert i Skandinavia
Økologiske ingredienser
Sertifisert vegansk
Uten parabener, silikon, SL/SLES-sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo

Hva inneholder settet?

Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes

Den fargekorrigerende lilla shampoo gjør mer enn bare å lysne håret. Lilla pigmenter fjerner gule og varme toner fra blondt eller grått hår, samtidig som de gir ditt lyse hår den nødvendige fuktigheten. De botaniske ingrediensene fra blant annet økologisk aloe vera og glyserin, holder på fuktigheten i håret så det ikke tørker ut.

Har du fått skadet hår etter bleking? Det er ikke noe problem. Gluadin® Kera-P er et vegansk mikroprotein som gjenoppbygger hårstrået innenfra og ut. Protectagen™ etterlater håret glansfullt og uten krus, samtidig som det fremmer hårets anagene fase*. I tillegg beskytter økologiske ekstrakter fra mango og blåbær håret fra skade mot miljømessige faktorer som UV-stråler og luftforurensning.

Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes

Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes er perfekt i kombinasjon med vår lilla shampoo. I likhet med vår lilla shampoo er Hair Growth & Conditioner for Blondes laget med lilla pigmenter som nøytralisere gule og varme toner i lyst hår.

Med hjelp av essensielle fettsyrer fra økologisk mandelolje og aprikoskjerneolje gjenoppbygger denne kremete balsamen håret i dybden. Aquaxyl™, en fuktighetsbooster utvunnet fra sukker, tilfører dyp fuktighet til hår og hodebunn og forhindrer at de tørker ut.

Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes beskytter også skadet hår mot ytterligere stressfaktorer. Den hemmelige ingrediensen? Protectagen™ er et risprotein som beskytter mot skade fra solen, styling og luftforurensning. I tillegg skaper det bevegelse og volum i håret og motvirker krus.

Vår lilla shampoo og lilla balsam gir best resultat når de brukes sammen.

hairlust silver shampoo

Hvordan virker det?

HairLust Hair Growth & Repair Set For Blondes hjelper deg med å opprettholde lyst hår i en kjølig, blond nyanse, enten du har naturlig blondt hår eller det er farget hos frisøren. Vi har utviklet dette fargekorrigerende settet med fiolette pigmenter, som motvirker de gulaktige og oransje undertonene i et blondt eller grått hår.

I tillegg til å friske opp hårfargen din, styrker den faktisk håret ditt også! Hemmeligheten ligger i de veganske mikroproteinene som reparerer og forhindrer skade på hårets kutikula og cortex. De naturlige ingrediensene fra aloe vera, Aquaxyl™ og glyserin gir håret langvarig fuktighet og beskyttelse.

Kan man bruke dette settet i mørkt hår?

HairLust Hair Growth & Repair Set For Blondes er utviklet spesielt for blondt, bleket eller grått hår. Hvis du har brunt hår med blonde striper kan du også fint bruke HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes for å bli kvitt gule eller oransje toner i stripene.

Hva skjer hvis produktet virker for lenge i håret?

Vi anbefaler å bruke Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes en til to ganger i uken, eller når du føler at håret begynner å få en uønsket fargetone. Hvis du lar produktet virke i for lenge, kan det resultere i et lilla skjær i håret. Hvis du opplever dette anbefaler vi å vaske håret med en sjampo og balsam uten lilla pigmenter.

Kan man la produktene virke i håret over natten?

Vi anbefaler ikke at du lar HairLust Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes virke i håret ditt over natten. Hvis du er ute etter en hårmaske som kan virke over natten, kan du prøve vår HairLust Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm.

Hvordan bruker jeg produktet?

Vask håret ditt med Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes i to omganger for å fjerne smuss, talg og produktrester mer effektivt.

I den første vasken fordeles sjampoen jevnt i vått hår og masseres godt inn i hodebunnen. Skyll og gjenta. I den andre vasken aktiveres skumprosessen og fjerner produktrester og overflødig talg. Skyll grundig og avslutt med Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes.

*Disse studiene ble utført av BASF og Ashland. For mer informasjon om undersøkelsene, besøk www.personal-care.basf.com eller www.ashland.com.