Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for Blondes


Fordeler ved bruk av HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for Blondes

  •    Sertifisert vegansk
  •    Rik på aktive økologiske ingredienser
  •    Fri for parabener, SL-sulfater & ftalater
  •    Fri for silikon
  •    Produsert i Norden
  •    Inneholder fargeaktivatorer
  •    Velegnet til farget & ufarget lyst hår
  •    Bidrar til et sunt & sterkt hår
  •    Komplementerer hverandre effektivt
Produsert i Norden
Økologiske ingredienser
Sertifisert vegansk
Fri for parabener, silikon, SL-sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for Blondes

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for Blondes er en effektiv silver-serie, designet for å pleie og vedlikeholde lyst og grått hår, enten det er lyst fra naturens side, farget eller lysnet.

HairLust silver shampoo rengjør håret effektivt for skitt, såpe og produktrester, mens innholdet av lilla pigmenter virker lysnende på gule og rødlige hårtoner og forhindrer at det lyse håret falmer. Shampooens innhold av kreatin virker stimulerende på hårets keratinproduksjon, fuktighetsgivende på skadet hår, pleiende på hårrøttene og hjelper med å øke hårets volum. De aktive ingrediensene som økologisk mangoekstrakt, økologisk blåbærekstrakt og økologisk aloe vera virker fuktighetsgivende, pleiende og lindrende på både hår og hodebunn.

HairLust silver conditioner utgjør den perfekte avslutning på en skånsom, pleiende og lysnende hårvask med HairLust silver-serien. Med innhold av økologisk aloe vera og økologisk aprikoskjerneolje virker denne balsamen effektivt pleiende og mykgjørende på håret, og økologisk søt mandelolje bidrar til å gjenopprette hårets fuktbalanse. Lakrisrotsekstrakt hjelper med å opprettholde hodebunnens naturlige balanse, da den med sine effektive egenskaper til å redusere betennelsestilstander virker beroligende på en irritert hodebunn. Samtidig som innholdet av lilla pigmenter komplementerer shampooens lysnende egenskaper og holder de gule tonene på avstand. Sørg for å alltid bruke balsam etter vask med shampoo, da en god balsam virker forseglende på hårstråene og bidrar til å forberede håret på dagens oppgaver.

hairlust conditioner for blondes

Pleie må komme både utenfra og innenfra

Farging, bleking og andre kjemiske behandlinger av håret kan ofte etterlate håret tørt, krusete og skadet, mens varmebehandling og styling kan misfarge de fine, lyse lokkene. Derfor har lyst hår ofte ekstra bruk for god, fuktighetsgivende pleie og en masse vitaminer, mineraler og aminosyrer. Men det kan være begrenset, hvor effektiv en silver shampoo og balsam alene kan være. Og om man kun tenker på ytre hårpleie i sin daglige rutine, oppnår man ikke alltid best mulig resultat.

Derfor anbefaler vi at man kombinerer fuktighetsgivende og pleiende ytre hårpleie med et kosttilskudd til håret som HairLust Hair Growth Formula Capsules eller Gummies, som kan gi håret og hårsekkene de naturlige næringsstoffer, vitaminer og mineraler det er bruk for, hvis kroppen skal kunne vedlikeholde og gro et sunt og glansfullt hår. Utover det anbefaler vi at man supplerer med en fuktighetsgivende hårmaske som Hair Growth & Protection Hair Mask 1-2 ganger i uken.

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for Blondes er begge sertifisert veganske og inneholder rene, økologiske ingredienser, som er nøye kombinert for å gi den ekstra fukten og pleien som lyst hår har bruk for til å vokse seg sunt og sterkt.

Har du flere spørsmål til hvordan man best bruker en lilla shampoo og -balsam, om de passer til nettopp ditt hår og hvilke ingredienser du bør gå etter? Vår skjønnhetsjournalist, Hanne Nyborg, har samlet alle sine tips og triks i denne komplette guiden til alt du bør vite om lilla shampoo og -balsam.