Hair Growth & Repair Set for Curls


Fordeler med produktet

  •    Velegnet til alle typer krøller
  •    Sertifisert vegansk
  •    Godkjent for Curly Girl Metoden
  •    Uten sulfater, silikon & parabener
  •    Pleiende hårprodukter for krøller
  •    Laget i Skandinavia
  •    Sertifisert økologisk
  •    Uten uttørkende alkohol
  •    Duft av appelsin, solbær & litchi
Laget i Skandinavia
Sertifisert økologisk
Sertifisert hos Vegan Society
Uten silikon, mineralolje & sulfater
Curl Activator Cream

Hvordan virker det?

HairLust Hair Growth & Repair Set for Curls er basert på en allsidig multi-formel for å oppfylle de unike kravene til krøllete hår. Takket være produktets innovative blanding av styrkende og fuktighetsgivende ingredienser kan disse hårprodukter for krøller gi masse fuktighet og pleie til håret ditt.

Hva inneholder settet?

Hair Growth & Repair Shampoo for Curls

Krøllete hår kan fort bli tørt og krusete, og trenger derfor en spesielt utformet shampoo uten sufater. Det er her Hair Growth & Repair Shampoo for Curls kommer inn i bildet. Den skånsomme shampoo er utviklet med en sulfatfri formel, uten uttørkende ingredienser, som er perfekt for tørt, skjørt og skadet krøllete hår.

I tillegg er Hair Growth & Repair Shampoo for Curls beriket med fuktighet for håret. De økologiske ekstraktene, glyserin og Aquaxyl™ gir dyp og varende fuktighetsgivende effekt. Veganske mikro-proteiner gjenoppbygger i tillegg strukturen til skadede krøller og etterlater dem sterkere så håret har en mindre sannsynlighet for å brekke. For å gjøre en lang historie kort? Mindre krus i håret!

Hair Growth & Repair Conditioner for Curls

Det kan være forvirrende å navigere gjennom alle de forskjellige produktene der ute for krøllete hår, og det er nettopp derfor vi utviklet Hair Growth & Repair Conditioner for Curls! Dette unike produktet fungerer både som en co-wash, vanlig balsam og en leave-in balsam. Det kommer bare an på hvordan du velger å bruke den! Denne balsamen for krøller gir varig, lett fuktighet, som er perfekt for krusete krøller. Den hemmelige ingrediensen er Aquaxyl™, en ingrediens som er utvunnet fra sukker som holder godt på fuktigheten og forhindrer at håret blir tørt.

Balsamen inneholder også veganske mikro-proteiner som hjelper til å gjenoppbygge strukturen til krøllene og gi dem nytt liv. I tillegg er de mange aktive planteingredienser, som er rike på antioksidanter, i stand til å gi deg beskyttelse mot miljømessige skader som UV-stråler, styling og luftforurensning.

For best resultat burde shampoo og balsam for krøllete hår brukes sammen.

Våre hårprodukter for krøller er laget med rene ingredienser som ikke forårsaker en oppbygging av produktrester i hår eller hodebunn.

Curl Activator Cream

Er disse produktene velegnet for alle hårtyper?

HairLust Hair Growth & Repair Set for Curls passer til alle typer krøller, fra bølget hår til sikksakk krøller. Dette produktet er best egnet for hårtyper: 2A-2C, 3A-3C og 4A-4C.

Er disse produktene godkjent for Curly Girl Metoden (CGM)?

Curly Girl-metoden er en spesiell hårpleiemetode designet for å forbedre krøllens helse, struktur og for å fremheve dem. Kjenner du ikke til metoden? Da bør du lese denne bloggartikkelen om The Curly Girl method!

Curly Girl Method anbefaler at du unngår produkter som inneholder sulfater, uttørkende alkohol, silikon, mineraloljer eller parabener. Våre hårprodukter for krøller er begge godkjente produkter, da de ikke inneholder noen av disse skadelige ingrediensene. Du trenger imidlertid ikke å følge Curly Girl-metoden for å få full nytte av denne serien.

Hvordan får jeg det beste resultatet?

Vi har utviklet vår produktserie for krøllete hår med et fokus på ingredienser og produkter som fører til fantastiske krøller. Si hade til krusete, tørt hår eller en fet hodebunn – si hei til velbalanserte, sunne og definerte krøller.

Vi anbefaler å bruke Hair Growth & Repair Set for Curls sammen med de andre produktene i vår produktserie for krøllete hår:

For å oppnå sunne og myke krøller, les videre og lær mer om Curly Girl Metoden.