Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes


Fordeler ved bruk av HairLust Hair Growth Repair Conditioner for Blondes

  •    Økologiske og veganske ingredienser
  •    Fri for parabener, SL-sulfater & ftalater
  •    Inneholder ikke silikon
  •    Produsert i Norden
  •    Velegnet til farget & ufarget lyst hår
  •    Bidrar til et sunt & sterkt hår
  •    Inneholder fargeaktivatorer
  •    Effektivt fuktighetsgivende & pleiende
  •    Ekstra effektiv m. Shampoo For Blondes
Produsert i Norden
Økologiske ingredienser
Sertifisert vegansk
Fri for parabener, silikon, SL-sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes

HairLust silver balsam er utviklet til å effektivt fukte og pleie lyst og grått hår etter vask. Farging og bleking kan være utrolig hardt for håret og resultere i tørt hår med tendens til å knekke. Derfor er det ekstra viktig, at man bruker en fuktighetsgivende balsam i farget hår. Ordet balsam, er oversatt fra det engelske ordet “conditioner” og betyr; å forbedre tilstanden av noe; med sine lysnende, pleiende og næringsfulle ingredienser er det nettopp det HairLust Hair Growth & Repair Condtioner for blondes gjør. Denne balsamen passer både til farget og ufarget lyst hår.

Den vanligste misforståelsen omkring shampoo og balsam er at du kun har bruk for én av dem, men håret ditt har faktisk bruk for begge deler. Mens shampooen anvendes til å rense og fjerne skitt og døde hudceller fra hår og hodebunn, inneholder en god balsam ingredienser som er formulert for å beskytte håret og forsegle hårstråene. Særlig etter hårvask er det håret utrolig sårbart, og det er derfor viktig med en god, pleiende balsam, slik at håret lettere kan vokse seg lengre og sundere. Kombineres med HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes for best resultat.

Vår skjønnhetsjournalist, Hanne Nyborg har laget en komplett guide til alt du bør vite om lilla shampoo og -balsam, som kan gi deg svar på alle dine spørsmål.

hairlust shampoo

De aktive ingrediensene i HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for blondes

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for blondes er sertifisert vegansk og inneholder økologiske ingredienser, som er nøye sammensatt for å gi ekstra fukt og pleie, som tørt og farget lyst hår har bruk for til å vokse seg sunt og sterkt.

Økologisk aprikoskjerneolje er rik på vitamin A, C og E og kjent for sin glansgivende effekt på håret. Den bidrar effektivt til å mykgjøre både hud og hår, og gir dermed håret de beste vilkårene for å kunne vokse seg sunt og langt.

Økologisk søt mandelolje er proppfull av mineraler, vitaminene A, B, og E, og omega 9, 6 og 3 fettsyrer, hvilket gjør den ideell i en fuktgivende balsam som denne. Alle disse næringsstoffer bidrar til å puste skinnende liv i tørt og kjedelig hår, og beskytter også det fargede håret mot solens stråler. Mandelolje har naturlige fuktforseglende egenskaper, og bidrar derfor til å holde på fugten, gjenoppbygge håret og motvirke splitte tupper.