De primære ingrediensene i HairLust


Nedenfor har vi samlet en oversikt over de primære aktive ingredienser våre kosttilskudd og hårpleieprodukter inneholder, og viktigst av alt; hva disse ingrediensene gjør for håret ditt!

Produktene våre er nøye utviklet og sammensatt av forskjellige økologiske planteekstrakter og oljer, sunne naturlige fettsyrer, essensielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og andre næringsstoffer, som komplementerer hverandre på effektivt. Hvert produkt er utviklet i tett samarbeid med førende kjemikere, farmasøyter og ernæringseksperter i Danmark.

En av de tingene som gjør HairLusts produkter unike, er fokuset på å skape synergieffekter blant alle ingrediensene i både våre kosttilskudd til håret og hårpleieproduktene. Alle ingredienser er nøye dosert og spesielt sammensatt for at kroppen kan oppta alle næringsstoffer best mulig og få fullt utbytte. Ingrediensene våre er nøye utvalgt fra noen av de beste kildene i hele verden og fremstilt under god fremstillingspraksis for å sikre deg trygghet og best mulig kvalitet.

Du kan finne komplette lister over alle ingrediensene i hvert produkt under fanen med ingredienser på produktenes individuelle produktsider.

A

Aprikoskjerneolje

Aprikoskjerneolje er rik på vitamin A, C og E samt beskyttende fettsyrer og er kjent for sin glansgivende effekt på håret. Den bidrar til å effektivt mykgjøre både hud og hår, forebygge fukttap og motvirke tørr hodebunn, og gir dermed gode vilkår for at håret kan vokse seg sunt og langt.

Acaí-olje

Acaí-olje har unike revitaliserende og anti-aging egenskaper. Inneholder omega 3-6-9, vitamin C og E, mineraler (bla. jern og kalium) og en unik konsentrasjon av antioksidanter. Acaí (frukt) olje er rik på anthocyaniner og fenoler, som gjør oljen svært antioksidant og anti-inflammatorisk. Dens vesentlige innhold av anthocyaniner er rapportert til å være 10-30 ganger høyere enn innholdet av anthocyanin man finner i røde druer. Acaí-oljens rike innhold av næringsstoffer og antioksidanter og anti-inflammatorisk virkning, gjør oljen til en bemerkelsesverdig ingrediens ved bruk i anti-aging produkter til personlig pleie. Acaí-olje er ytterst mykgjørende og virker samtidig fuktighetsgivende for huden og er særlig god til å helbrede tørr og revnet hud, eksem og psoriasis. Oljen trenger raskt inn i huden og er en ytterst nyttig ingrediens til behandling av akne, til å minske hevelse og til å lindre muskelsmerter.

Aloe vera

Aloe vera er proppfull med enzymer, mineraler, aminosyrer, næringsstoffer og vitaminer som bidrar til å opprettholde hodebunnen naturlige pH-nivå og understøtter en sunn hårvekst. Et høyt innhold av antioksidanter bekjemper frie radikaler og beskytter cellene i både hud og hår, slik at fukt og næring kan trenge dypt inn. Vi bruker utelukkende sertifisert økologisk aloe vera, da vi tror på at rene ingredienser gjør en sunnere forskjell.

Aminosyrer

I noen av produktene våre inngår aminosyrene l-lysine, l-methionin, l-isoleucin, l-valin, og l-glutamin. Disse aminosyrer er kjente for å være viktige byggestener av keratin i håret, som er det håret primært består av. Aminosyrene vedlikeholder en optimal produksjon av hårceller og dermed hårets styrke og helse. Den viktigste måten aminosyrene hjelper på dette er ved å sikre at keratin produseres. Keratin er et fibrøst strukturelt protein, som er viktig for å opprettholde et sunt hår.

Arganolje

Arganolje inneholder store mengder av nyttige næringsstoffer, vitaminer og fettsyrer. Innholdet av bla. E-vitamin fremmer sunn hårvekst, og antioksidanter stimulerer blodsirkulasjonen og påvirker hårcellene til å produsere nytt og sunt hår.

B

Biotin

B-vitaminene er noen av de mest effektive og essensielle vitaminer til håret. Biotin er også kjent som vitamin B7, og finnes naturlig i matvarer som gulrøtter, tunfisk, sopp, bananer og solsikkefrø i lave konsentrasjoner. Biotin eller vitamin B7 er et vannløselig vitamin og er viktig for syntese av fettsyrer, glukose og noen aminosyrer som valin og methionin, som våre kosttilskudd til håret inneholder.​ Alle våre kosttilskudd til håret inneholder 5.000 mcg biotin per daglig dose.

Blåbærekstrakt

Blåbærekstrakt inneholder en stor mengde proanthocyanidiner, som jobber med å forbedre og øke hårets elastisitet.

F

Folsyre

Folsyre jobber veldig godt sammen med biotin og hjelper med å balansere den metabolske aktiviteten i kroppen, bloddannelse og blodstrømmen. En balansert blodstrøm er nødvendig for å sirkulere oksygen og næringsstoffer til svake hårsekker. Folsyre bidrar også til kroppens omdannelse av energi og aminosyresyntese.

H

Havreekstrakt

Havreekstrakt er rik på beta glucaner, som bidrar til cellefornyelse og er svært god og fuktighetsgivende for både hud og hår. Ekstrakten er en konsentrert blanding av essensielle næringsstoffer, som inneholder alfa-tocopherol, alfa-tocotrienol, linolsyre og oljesyre og er fremragende til anvendelse i kosmetikk til følsom hud og hår.

K

Kjerringrokkekstrakt

Kjerringrokk er en av plantene i verden som er rikest på silika. Kjerringrokk er et levende fossil, som er velkjent og anerkjent i adskillige studier for dens gode egenskaper for håret. Mange påviser at kjerringrokkekstrakt kan forbedre hårets generelle helse, og derfor inneholder HairLust Hair Growth Formula Capsules til kvinner en høy konsentrasjon av det essensielle næringsstoff.

Kokosolje

Kokosolje er en svært nærende olje, som trenger dypere inn i håret enn mange andre oljer. Kokosolje er svært rik på vitamin E og vitamin K, og har i tillegg antimikrobielle egenskaper, og inneholder laurinsyre og sunne fettsyrer. Kokosolje styrker håret, nærer og fukter tørre hårlokker, bidrar til å gjenopprette hårets fuktbalanse og fremmer hårets normale vekstsyklus. Når kokosolje brukes i håret, kan det også hjelpe med å forbedre hodebunnens helse og bekjempe sår og flass.

M

Mangosmør & mangoekstrakt

Mangosmør og mangoekstrakt er svært fuktighetsgivende, og både pleier og nærer hodebunnen og gir håret ekstra smidighet og komfort.

Mynte

Mynte er rik på A og C vitamin, omega 3-fettsyrer og mineraler. Mynte er kjent for å stimulere blodtilførselen til hodebunnen og hårsekkene, hvilket kan hjelpe med å motvirke hårtap. Utover dette besitter mynte også effektive antiseptiske egenskaper, som lindrer kløe og forebygger flass, mens den aromatiske duften kan lindre stress og virke oppkvikkende.

O

Olivenolje

Olivenolje har utrolig mange gode egenskaper. Det kan hjelpe med å styrke og beskytte håret fra rot til spiss, mens det beskytter mot frie radikaler og tidlig aldring av hår og hårsekker. Olivenolje tilfører både fukt, vitaminer og antioksidanter til håret, og med sitt høye innhold av sunne fettsyrer bidrar oljen effektivt til å vedlikeholde en sunn hårvekst. Olivenolje brukes også ofte i produkter mot hårtap, fordi den er anerkjent for sin evne til å blokkere overproduksjon av DHT, Dihydrotestosterone, som er en av de hyppigste årsakene til håravfall.

S

Sheasmør

Sheasmør er kjent for sine enestående helende og beskyttende egenskaper, bla. har det et høyt innhold av cinnamider, som gir en naturlig beskyttelse mot solens stråler.

Sink

Sink er et mineral med mange fordeler for både hår og hud. En av de viktigste fordelene for håret er at sink bidrar til å vedlikeholde et normalt nivå av det mannlige hormonet i blodet, energiproduksjon og kroppens proteindannelse. Fordi hårets syklus avhenger av normal cellulær reproduksjon og proteinoppbygging, kan mangel på sink i verste fall føre til håravfall og tynning av håret. HairLust anvender en balansert dose av sink, som gjør at det skaper et enda bedre opptak av visse andre vitaminer i produktet.

Søt mandelolje

Søt mandelolje er proppet med mineraler, vitaminerne A, B og E og omega 9, 6 og 3 fettsyrer, hvilket gjør den svært fuktighetsgivende. Alle disse næringsstoffer bidrar til å puste skinnende liv i tørt og kjedelig hår og beskytter til og med det fargede hår mot solens stråler. Mandelolje har naturlige fuktforseglende egenskaper, og bidrar derfor til å holde på fukten, gjenoppbygge håret og motvirke splitte tupper.

V

Vegetabilske proteiner

Vegetabilske proteiner som ris- og hveteprotein er gull verdt for håret, som mest av alt består av proteiner, også kalt keratiner. Da håret, akkurat som musklene har bruk for proteiner for å kunne gro, kan proteinmangel forårsake tørt og skjørt hår, og i verste fall hårtap. Proteiner fra ris og hvete har derfor gjenoppbyggende egenskaper og hjelper med å understøtte en sunn hårvekst.

Vindruekjerneolje

Vindruekjerneolje bidrar med essensielle næringsstoffer som vitamin C, vitamin E, kalsium og kalium. Oljen anvendes for dens anti-inflammatoriske og rensende egenskaper i hodebunn og hårstrå og hjelper med å holde hodebunnen balansert og sunn.