Curl Activator Cream


Fordeler med produktet

 •    Velegnet til alle typer krøller
 •    Gir fuktighet til krøllete hår
 •    Sertifisert vegansk
 •    Godkjent for Curly Girl Metoden
 •    Uten silikon, mineralolje & parabener
 •    Laget i Skandinavia
 •    Sertifisert økologisk
 •    99,8% naturlige ingredienser
 •    Duft av appelsin, solbær & litchi
Laget i Skandinavia
Sertifisert økologisk
Sertifisert hos Vegan Society
Uten silikon, mineralolje & parabener
Curl Activator Cream

Hvordan virker det?

HairLust Curl Activator Cream er en lett krøllekrem som pleier håret og fremhever alle typer krøller. Den hemmelige ingrediensen i denne krøllekrem er pullulan, en naturlig polymer, som legger en lett film over håret som hjelper til å definere og holde på krøllene, samtidig som den holder ute fuktighet som fører til krus. Pullulan er vannløselig, noe som betyr at det ikke bygger seg opp i krøllene og tynger dem ned. Resultatet er lette, velformede krøller uten krus - uten å etterlate produktrester i håret!

Curl Activator Cream inneholder også styrkende og fuktighetsgivende ingredienser som beskytter håret mot UV-stråler og andre skadelige miljøfaktorer. Dette betyr at krøllene holder seg sunne, og at håret ikke brekker like lett eller får slitte tupper. Les mer om de aktive ingrediensene nedenfor:

 • Økologisk aloe vera - Denne nærende ingrediensen gir lett fuktighet til uttørket og krusete krøller. Aloe vera har et høyt innhold av antioksidanter som beskytter håret mot skadelige miljøfaktorer som UV-stråler og luftforurensning.
 • Pullulan - Denne stivelsesholdige ingrediensen legger en lett film over håret for å definere krøllene, og beskytter mot krus. Pullulan er vannoppløselig slik at du ikke trenger å bekymre deg for at produktet bygger seg opp i håret.
 • Økologisk sheasmør - Denne fuktighetsgivende ingrediensen inneholder vitamin A, vitamin E og sunne fettsyrer som gir glans til krøllene. I tillegg har sheasmør et høyt innhold av cinnamater, som hjelper til å beskytte håret mot UV-skader.
 • Økologisk solsikkefrøolje - Denne lette vegetabilske oljen er rik på pleiende fettsyrer som linolsyre og oljesyre. Solsikkefrøolje er en super kilde til vitamin E og en sterk antioksidant som gir naturlig solbeskyttelse til håret.
 • Aquaxyl™ - Dette unike stoffet er utvunnet av plantesukker og er svært fuktighetsgivende for tørre krøller, og det forhindrer at håret blir ytterligere dehydrert da det forsegler fuktigheten i håret.
 • Glukose - Som glyserin har glukose fuktighetsgivende egenskaper på hår og hud. En annen fordel med glukose er at det kan bidra til å fjerne statisk elektrisitet i håret.
 • Vitamin E - Kraftig antioksidant med pleiende egenskaper. Vitamin E arbeider for å bekjempe frie radikaler og oksidativt stress
 • Økologisk bambusekstrakt - Bambus er en av de raskest voksende plantene i verden, og visse arter kan vokse mer enn 60 cm om dagen! Bambus er en fantastisk kilde til mineralet silika, og kan inneholde opptil 85% silika.
 • Økologisk açaibær-ekstrakt - Denne superfrukten er en rik kilde til en rekke sterke antioksidanter som hjelper til å fukte og beskytte krøllene.
Curl Activator Cream

Er Curl Activator Cream velegnet til alle hårtyper?

HairLust Curl Activator Cream krøllekrem virker for alle typer hår med krøller, fra lette bølger til sikksakk-krøller. Produktet virker best for de som har hårtype 2A-2C, 3A-3C eller 4A-4C.

Er denne krøllekrem godkjent for Curly Girl Metoden (CGM)?

Curly girl metoden er en unik hårpleierutine som er spesielt utviklet for å forbedre helse og definisjon i krøllete hår. Hvis du ikke kjenner til metoden, kan du lese den komplette guide til Curly girl metoden

Curly Girl Metoden anbefaler å unngå produkter som inneholder sulfater, uttørkende alkoholer, silikon, mineraloljer og parabener. Curl Activator Cream er en godkjent krøllekrem i Curly Girl metoden ettersom den er laget uten noen av disse skadelige ingrediensene. Men du trenger likevel ikke følge hele Curly Girl metoden for å få fordelene fra denne definerende krøllekremen!

Hvordan får jeg det beste resultatet?

Vi har utviklet vår produktserie for krøllete hår med et fokus på ingredienser og produkter som fører til fantastiske krøller. Si hade til krusete, tørt hår eller en fet hodebunn – si hei til velbalanserte, sunne og definerte krøller.

Vi anbefaler å bruke denne krøllekrem sammen med de andre produktene i vår produktserie for krøllete hår:

For å oppnå best mulig resultat med denne krøllekremen, bør du følge Curly Girl Metoden.