Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm


Fordeler med produktet

 •    Unik glans- & fuktighetsgivende formel
 •    Gjenoppbygger, fukter & beskytter håret
 •    Etterlater håret mykt & skinnende
 •    Velegnet til tørt og krusete hår
 •    100% naturlige ingredienser
 •    Produsert i Norden
 •    Silikonfri formel
 •    Sertifisert økologisk & vegansk
 •    Fri for parabener, sulfater & ftalater
Produsert i Norden
Sertifisert økologisk
Sertifisert vegansk
Fri for parabener, sulfater, silikon & ftalater

Hvordan virker det?

Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm er et gjennombrudd innenfor hårpleie til tørt og skadet hår. Den solide balm smelter til en nærende og fuktgivende olje mellom håndflatene, slik at du enkelt kan massere den inn i tørre lokker før du vasker håret.

Men hvorfor skal man bruke en pre-shampoo hair balm? Denne hårmaske for tørt hår er full av gode oljer og fettstoffer som fukter håret i dybden, uten å bli fortynnet av overflødig vann, slik som ved en vanlig hårmaske. I tillegg beskytter en pre-shampoo hair balm håret mot de mineralene som er i hardt vann, slik at de ikke bygger seg opp i håret under hårvask. Den er ytterst fuktgivende og egner seg perfekt til en dyptgående behandling over natten.

Alle ingrediensene i Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm er naturlige og er valgt for deres rene og gode egenskaper for hårets kvalitet:

 • Økologisk sheasmør: Rik på A, E og F-vitaminer, essensielle fettsyrer som mykgjør, beskytter og nærer både hår og hud, og effektivt forhindrer uttørking
 • Økologisk olivenolje: Tilfører fuktighet, vitaminer og antioksidanter til tørre hårstrå, mens håret etterlates beskyttet mot frie radikaler og for tidlig aldring av hår og hårsekker
 • Økologisk jojobaolje: Mykgjør og pleier håret, slik at det etterlates sterkere, mer skinnende og mindre utsatt for å knekke
 • Økologisk solsikkefrøolje: Har et høyt innhold av umettede fettsyrer som fukter håret i dybden
  Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm

  Hva er Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm?

  Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm er en 100% naturlig pre-shampoo, utviklet for å gjenopprette hårets fuktighetsbalanse, samt styrke og pleie tørt og krusete hår. Konsistensen er som en solid voks, men når den varmes opp mellom håndflatene transformeres den til en nærende olje, som masseres godt inn i håret. Denne hårmaske for tørt hår er rik på nærende ingredienser som jojobaolje, sheasmør, olivenolje og solsikkeolje, trenger den effektivt gjennom tørre hårstrå og tilfører fuktighet, vitaminer og antioksidanter. Håret etterlates mykt, glansfullt og beskyttet mot fremtidig skade fra bla. frie radikaler og UV-stråler.

  Er Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm noe for meg?

  Vi anbefaler hårmasken til alle med tørt, skadet eller krusete hår, som mangler fukt og elastisitet. Og har du krøller, er denne behandlingen et must!

  Har den en duft?

  Ja! Den lette duften er 100% naturlig avledet av grønne epler, fersken og pære. Den perfekte kombinasjonen mellom friskt og søtt hvis du spør oss.

  Hvor ofte skal den brukes - og hvordan?

  Bruk denne hårmaske for tørt hår ca. 1 gang i uken, når håret har bruk for litt ekstra fuktighet. Bruk den før hårvask eller la den virke over natten for en mer dyptgående behandling.

  Påfør en liten mengde Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm i håndflaten, og varm produktet godt opp mellom hendene slik at det smelter. Påfør produktet i tørt hår, med fokus på lengdene, tuppene og der håret virker mest tørt og krusete. La produktet virke i minst 10 minutter, gjerne lenger og eventuelt over natten. Vask håret med shampoo og balsam som vanlig og la håret lufttørke. Bruk 1 gang i uken.