Anti-Frizz & Deep Hydration Pre-Shampoo Hair Balm


Fordeler med produktet

 • Unik glans- & fuktgivende formel
 • Gjenoppbygger, fukter & beskytter håret
 • Etterlater håret sterkt & mykt
 • Velegnet til tørt og krusete hår
 • 100% naturlige ingredienser
 • Silikonfri formel
 • Produsert i Norden
 • Sertifisert økologisk & vegansk
 • Fri for parabener, sulfater & ftalater
Produsert i Norden
Serfifisert økologisk
Serfifisert vegansk
Fri for parabener, sulfater, silikon & ftalater
Anti-Frizz & Deep Hydration Hair Balm

Hvordan virker det?

Anti-Frizz & Deep Hydration Pre-Shampoo Hair Balm er et gjennombrudd innenfor hårpleie til tørt og skadet hår. Den solide voksen smelter til en nærende og fuktgivende olje mellom håndflatene, slik at du lett kan massere den inn i tørre lokker før du vasker håret.

Men hvorfor skal man bruke en hårkur som denne før shampoo? En pre-shampoo er full av gode oljer og fettstoffer som fukter håret i dybden, så håret ikke mister for mye fukt når man vasker med shampoo etterpå. Den er ytterst fuktgivende og egner seg perfekt til en dyptgående behandling over natten.

Alle ingrediensene i Anti-Frizz & Deep Hydration Pre-Shampoo Hair Balm er naturlige og er valgt for deres rene og gode egenskaper for hårets kvalitet:

 • Økologisk sheasmør: Rik på A, E og F-vitaminer, essensielle fettsyrer som mykgjør, beskytter og nærer både hår og hud, og effektivt forhindrer uttørking/li>
 • Økologisk Olivenolje: Tilfører fukt, vitaminer og antioksidanter til tørre hårstrå, mens håret etterlates beskyttet mot frie radikaler og for tidlig aldring av hår og hårsekker
 • Økologisk Jojobaolje: Mykgjør og pleier håret, slik at det etterlates sterkere, mer skinnende og mindre utsatt for å knekke
 • Økologisk Solsikkefrøolje: Har et høyt innhold av umettede fettsyrer som fukter håret i dybden
  Anti-Frizz & Deep Hydration Hair Balm

  Ofte stilte spørsmål

  Hva er Anti-Frizz & Deep Hydration Pre-Shampoo Hair Balm?

  Anti-Frizz & Deep Hydration Pre-Shampoo Hair Balm er en 100% naturlig pre-shampoo, utviklet for å gjenopprette hårets fuktbalanse, samt styrke og pleie tørt og krusete hår. Konsistensen er som en solid voks, men når den varmes opp mellom håndflatene transformeres den til en nærende olje, som masseres godt inn i håret.

  Rik på nærende ingredienser som jojobaolje, sheasmør, olivenolje og solsikkeolje, trenger den effektivt gjennom tørre hårstrå og tilfører fukt, vitaminer og antioksidanter. Håret etterlates mykt, glansfullt og beskyttet mot fremtidig skade fra bla. frie radikaler og UV-stråler.

  Anti-Frizz & Deep Hydration Pre-Shampoo Hair Balm verken tynger håret eller etterlater det dett og uhåndterbart. I stedet vil håret både føles og synes mykere, sterkere og mer glansfullt etter bruk.

  Er Anti-Frizz & Deep Hydration Pre-Shampoo Hair Balm noe for meg?

  Har du tørt hår eller har håret ditt en tendens til å bli krusete i løpet av dagen? Da er denne behandlingen garantert noe for deg! Vi anbefaler produktet til alle med tørt, skadet eller krusete hår, som mangler fukt og elastisitet. Og du - har du krøller, er denne behandlingen et must!

  Hvor ofte skal den brukes - og hvordan?

  Bruk den ca. 1 gang i uken, når håret har bruk for litt ekstra fukt. Bruk den før hårvask eller la den virke over natten for en mer dyptgående behandling.

  Trinn 1: Påfør en liten mengde Anti-Frizz & Deep Hydration Pre-Shampoo Hair Balm i håndflaten, og varm produktet godt opp mellom hendene slik at det smelter. Trinn 2: Masser produktet godt inn i tørt hår, med fokus på lengdene, tuppene og der håret virker mest tørt og krusete. Trinn 3: La produktet virke i minst 10 minutter, gjerne lenger og evt. over natten. Trinn 4: Vask håret med shampoo og balsam som vanlig.

  Et ekstra tips: Hvis du bruker produktet over natten, kan det være en god idé å beskytte hodeputen med et mykt håndkle. Men hvis du er lei av håndklær som krøller seg og forstyrrer nattesøvnen? Da bør du prøve HairLust Bamboo Towel Pillowcase. Et supermykt putetrekk i håndklestoff av bambus, som beskytter både håret og puten når man sover med hårkur eller pre-shampoo i håret.