Vippeserum: HER er alt du må vite om øyevippeserum!


Hvordan fungerer vippeserum egentlig? Kan et serum til øyevippene være skadelig, og hva er viktig å vite før du kjøper et vippeserum? I denne artikkelen svarer jeg på alle dine spørsmål og gir deg de beste råd om øyevippeserum, og hvordan du oppnår både sunne og lange øyevipper!

Hanne Nyborg

Skjønnhetsskribent

Hanne startet på sin frisørutdannelse, men valgte etter en stund å gå videre med journalistikk istedenfor Hun er nå utdannet journalist fra Universitetet i Bergen, og arbeider som freelance-journalist for HairLust og andre.Les mer om skribenten.

Jeg tror at mange av oss jenter går med en drøm om lange og fyldige øyevipper. Du har sikkert sett utallige bilder av jenter med superlange og voluminøse øyevipper, og tenkt hvorfor du ikke er født med det samme dådyrblikket? Akkurat som med håret, varierer både styrken og kvaliteten på vippene fra person til person, og er blant annet basert på genetikk og hormoner.

Utover genetikk er det mye annet som også har innflytelse på hårprakten vår. Bli klokere på årsakene til hårtap hos kvinner og gode produkter.

Har du som – som meg – ikke vært skjenket naturlig lange og flotte øyevipper, har jeg gode nyheter til deg. Med vippeserum kan man nemlig få lengre øyevipper naturlig, hurtig og billigere enn mange alternative behandlinger på markedet. Les videre her!

Hvorfor bruke øyevippeserum?

Utover øyevippeserum, finnes det en lang rekke behandlinger man kan gå i gang med, i jakten på lengre øyevipper. Vippeextentions, falske øyevipper eller kunstige vipper er eksempler på dyre, skadelige og kortvarige behandlinger. Du har kanskje – som meg – allerede forsøkt med vippeextentions, og vet derfor hvor dyrt og skadelig det kan være for øyevippene. I verste fall kan vippeextentions og andre midlertidige løsninger, ødelegge dine egne vipper totalt på grunn av de sterke kjemikaliene og limet. Derfor ender man gjerne opp med kortere og mer ødelagte vipper enn man hadde i utgangspunktet. Falske øyevipper ser i mange tilfeller også ganske unaturlig ut, er vanskelige å anvende og samler samtidig skadelige bakterier rundt øynene. Hvis du har prøvd falske vipper, vet du også hvor forsiktig de skal tas av og at det nesten er uunngåelig at enkelte av ens egne vipper blir revet med i prosessen..

Men, men, men …

Et godt øyevippeserum kan derfor være løsningen for deg som ønsker et resultat som varer, og som ikke skader øyevippene! Vippeserum er nemlig løsningen som styrker, forlenger og bygger dine egne øyevipper opp uten å skade dem. Et godt øyevippeserum gir deg ikke bare lengre øyevipper, men også et varig resultat. I tillegg er øyevippeserum superenkelt å anvende. Siden jeg startet å bruke vippeserum har jeg for lengst lagt de andre behandlingsmetodene på hyllen!

Under kan du se et før- og etterbilde ved bruk av vippeserumet fra HairLust etter 12 uker. Les videre, og finn oppskriften på fyldige og lange vipper.

HairLust Eyelash Serum før- og etterbilde

Resultatene varierer fra person til person.

Kan vippeserum være skadelig?

Før jeg dykker ned i all fakta om vippeserum, vil jeg svare på det mest stilte spørsmål omkring anvendelsen av øyevippeserum. Nei – vippeserum fra det riktige merket og med de riktige ingredienser er ikke farlig. Enkelte øyevippeserum på markedet inneholder noe som heter prostaglandinanaloger, som kan føre til bivirkninger som fargeendring av øyevippene og irritasjon i øynene. Denne ingrediensen gjør et øyevippeserum betydelig billigere, men det kan uheldigvis bli på bekostning av helsen din! Det er derfor viktig at du fra starten av kjøper et øyevippeserum fra et godt merke, som tydelig viser hva vippeserumet inneholder. HairLust Eyelash Serum er et øyevippeserum som er fri for sterke kjemikalier og hormonforstyrrende ingredienser.

hairlust trustpilot

3 kjappe om vippeserum:

 1. Vippeserum er enkelt å bruke

 2. Med øyevippeserum kan du oppnå et langvarig resultat

 3. Det riktige vippeserumet skader ikke øyne og øyevipper

Hvordan virker vippeserum?

Et godt øyevippeserum forsyner hårsekkene i øyevippene med ekstra næring og proteiner uten de typiske bivirkninger fra hormonforstyrrende alternativer på markedet. Ved bruk av det riktige vippeserumet, får vippene dine mulighet til å vokse seg sunnere, sterkere og tettere. Øyevippeserum forlenger vippenes vekstsyklus og forhindrer at øyevippene faller av for tidlig.

Hvordan anvender jeg vippeserum?

For å oppnå optimale resultater bør du påføre vippeserumet som en eyeliner, to ganger om dagen – morgen og kveld. Resultatet kan variere fra person til person, men etter jeg begynte å bruke øyevippeserum, så jeg de største endringene etter 4-6 uker. Er du nervøs for allergi? Sørg for å velge et øyevippeserum fra et merke som bruker naturlige og gode ingredienser. Et godt råd er å påføre en litt av serumet på huden før du bruker det på øyevippene, for å være sikker på at vippeserumet ikke har noen bivirkninger. Her kan du få mer informasjon om ingrediensene som anvendes i øyevippeserumet fra HairLust som jeg bruker.

Fordelene med å bruke et øyevippeserum er mange, og er en god investering for deg som ønsker fyldigere og lengre øyevipper! I motsetning til mange andre produkter på markedet, er det en stor fordel at et serum for øyenvippen gir deg et langvarig resultat uten å skade vipper og øyne. Nedenfor har jeg listet mine beste grunner for å starte med vippeserum. Dersom du overveier å prøve et øyevippeserum, skal du bare se her:

 • Du sparer tid og slipper å bruke maskara hele tiden

 • I det lange løp får du, ved bruk av et vippeserum, et mer økonomisk alternativ i forhold til andre produkter på markedet

 • Du oppnår et naturlig resultat! Øyevippeserum virker gjennom dine egne øyevippers vekstsyklus, uten kunstige materialer og ingredienser

 • Ved å kun at anvende serumet på øyevippene 2 ganger om dagen, kan du oppnå de fyldige og lange vippene du alltid har drømt om!

Jeg håper jeg har gitt deg svar på de spørsmål du måtte ha om øyevippeserum og hvordan du kan oppnå dine drømmevipper. Øyevippenes helse henger oftest sammen med øyenvippenes helse. Et godt råd er derfor også å ta en titt på HairLust Eyebrow Serum, som er et produkt utviklet med lignende formula til deg som ønsker fyldigere øyenbryn. Her kan du også lese mer om hvordan du kan få fyldige og fine bryn med et øyenbrynsserum.

Kundeanmeldelser av HairLust

4,8

4,8 av 5 stjerner

41 anmeldelser


2 kommentarer


 • Ingrid Emilie

  Jeg har testet flere vippeserum, men jeg reagerer alltid.. Helt til jeg prøvde dette fra Hairlust! Jeg har brukt det i over 4 mnd nå, og vippene er blitt såå fine og lange <3 Tror det har vært et eller annet dårlig i de andre jeg har prøvd, som har gjort at jeg reagerer så kraftig. Nå skal jeg i hvert fall ikke bytte fra dette fra Hairlust!!


 • Anette

  Nå skal jeg endelig gå til anskaffelse av et vippeserum! Har lenge hatt lyst til å prøve, men har vært litt redd ift. hvordan det fungerer med tanke på allergi osv. Nå har jeg rådført meg med legen min, og venter spent på at serumet skal komme i posten! Super artikkel :)


Legg igjen en kommentarVær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres