SugarBearHair vs. HairLust Hair Gummies


Hva er forskjellen på alle de ulike kosttilskuddene man kan ta for håret? Det er ikke lett å finne ut hvilket som egner seg best for ditt behov. Jeg håper du kan bli litt klokere på nettopp dette, når jeg nå skal sammenligne SugarBearHair og HairLust.

Hanne Nyborg

Skjønnhetsskribent

Hanne startet på sin frisørutdannelse, men valgte etter en stund å gå videre med journalistikk istedenfor Hun er nå utdannet journalist fra Universitetet i Bergen, og arbeider som freelance-journalist for HairLust og andre.Les mer om skribenten.

Det finnes så mange forskjellige kosttilskudd til hår, og jeg syntes selv det var svært vanskelig å vite hvilket jeg skulle velge. Jeg vil derfor gjøre valget enda enklere for deg med en enkel oversikt over de to største aktørene på markedet. Jeg har valgt å sammenligne SugarBearHair og HairLust, og se på hva som faktisk er forskjellen på de to kosttilskuddene – og dermed gjøre valget enklere for deg.

Det har vært stor omtale av begge disse produktene. Samtidig har også begrepet "indre skjønnhet" kommet mer i fokus. Flere internasjonale beauty awards har tilføyet «indre skjønnhet» som en helt ny kategori, fordi vi er blitt så klar over at helse og skjønnhet kommer innenfra. I tillegg har flere kjendiser og bloggere fortalt om deres erfaring med produktene på sosiale medier. Bli litt klokere på SugarBearHair og HairLust ved å lese denne artikkelen.

De mye omdiskuterte vingummi-vitaminene er kategorisert på lik linje som andre kosttilskudd. Flere kjendiser, bloggere og influencers har fortalt om sine erfaringer ved bruk av produktene via sosiale medier, noe som selvsagt har økt oppmerksomheten rundt denne nye trenden. Du har helt sikkert spottet SugarBearHair eller HairLust på sosiale medier?

HairLust Hair Gummies

HairLust har produkter bestående av både kosttilskudd og hårpleieprodukter som sikrer optimal indre og ytre pleie av håret, som skaper en synergieffekt.

HairLust Hair Gummies er et prisvinnende nordisk vitamintilskudd som tilføyer alle vitaminer og næringsstoffer kroppen din trenger for å vokse et lengre og sterkere hår. HairLust Hair Gummies inneholder, som SugarBearHair, sentrale ingredienser for sunn hårvekst så vel som vitaminer til forebyggelse av hårtap. Hårvitaminene fra HairLust smaker av friske sommerbær, og formen er søt og myk.

hairlust hair gummies

Den naturlige fargen i vingummien stammer fra lilla gulrotsaft, ikke karmin, noe som gjør dem velegnet for veganere og laktoseintolerante. HairLust er basert på helt naturlige smaksstoffer og søtstoffer, så vel som fargestoffer.

En boks med HairLust Hair Gummies inneholder 90 stykker, som holder til én måned. Det anbefales å ta produktet i 1-3 måneder for å oppnå optimal effekt. Produktet kan kjøpes online og i utvalgte forretninger.

Som SugarBearHair blir også HairLust Hair Gummies brukt av forskjellige kjente personer, hvorav mange har skrevet blogginnlegg og fortalt om deres opplevelse med produktene. En vesentlig forskjell mellom de to produktene, er at HairLust er billigere enn SugarBearHair. Dette er gjerne avgjørende om man ønsker å spare penger ved kjøp av flere bokser, som også er anbefalt for optimalt resultat. I tillegg forhandler HairLust både kosttilskudd og hårpleieprodukter i deres sortiment, som alle fokuserer på kvinners behov i de nordiske landene – spesielt med tanke på livsstil, klima, næring og hårpleierutiner. HairLust kan brukes av alle, uansett hårtype.

HairLust Hair Gummies - Pris

HairLust Hair Gummies koster 319,- for 1 boks, 699,- for 3 bokser.

Du kan kjøpe HairLust Hair Gummies her.

 

SugarBearHair blå vingummi-bamser

SugarBearHair har flere produkter i deres sortiment, men er mest kjent for deres blå vingummi-vitaminer. Disse er også det eneste produktet deres som er fokusert på hår. SugarBearHair inneholder flere av de samme effektive ingrediensene som HairLust Hair Gummies.

SugarBearHair blå vingummi-bamser smaker lekkert, og deres form og smak gjør de søte og gøyale. Den meget kraftige blåfargen er særlig kjennetegnende for SugarBearHair, men kommer dog fra syntetiske fargestoffer. SugarBearHair kan kjøpes online og i utvalgte forretninger. SugarBearHair er egnet for vegetarianere og laktoseintolerante, og hver boks inneholder 60 vingummi-bamser som holder til én måned. Som HairLust Hair Gummies skal også SugarBearHair tas hver dag, og det anbefales å ta dem i minimum 3 måneder for å oppnå optimal effekt. Også SugarBearHair har vært på kjendisenes lepper, hovedsakelig i USA.

sugarbearhair

SugarBearHair – pris

SugarBearHair koster 249,- for 1 boks, 749,- for 3 bokser.

Konklusjon av sammenligning

Både HairLust Hair Gummies og SugarBearHair inneholder svært få kalorier. Begge vingummi-vitaminene inneholder vitamin A, C, D, E, B-kompleks (B5, B6, B9, B12) og biotin. Begge produktene inneholder 5 mg biotin per anbefalt daglig dose, men HairLust Hair Gummies inneholder dog mer sink og vitamin B5, B6, B9 og B12. Disse vitaminene har alle påviste positive effekter og resultater når det gjelder forskning omkring kvinners hårvekst. Du kan finne de nøyaktige ingrediensene i HairLust Hair Gummies her. En annen skjult forskjell, er at SugarBearHair kun er vegetarisk – mens HairLust Hair Gummies er vegansk.

Det finnes visse vitaminer, mineraler og næringsstoffer deriblant sink og biotin, som forskning og studier viser har en effekt på håret

Maria Hansen

Kostholdsveileder og ernæringsekspert

Det finnes naturligvis ingen mirakelmidler som virker etter første gang man bruker dem. Det er svært individuelt hvor raskt disse to kosttilskuddene virker, og hvilken effekt man først opplever – om det er mindre hårtap, hurtigere hårvekst eller sterkere negler – varierer veldig fra person til person. Hvis du henvender deg til en helsekostforretning, vil de mest sannsynlig anbefale deg om å ta et eventuelt kosttilskudd til hår i minimum tre måneder før du kan være sikker på å oppleve den optimale effekten av produktet. Dersom du leser anmeldelsene av produktene på TrustPilot, vil du legge merke til at flere kunder gir svært god respons og at de opplever gode resultater ved anbefalt inntak. Du kan finne begge TrustPilot-profilene i linkene nedenfor, som er en god indikator på hvor tilfredse kundene har vært med SugarBearHair og HairLust.

HairLust Hair Gummies og SugarBearHair minner veldig om hverandre når det kommer til konsept. Begge kosttilskuddene smaker godt, og ingrediensene virker effektivt for raskere hårvekst. Du kan lese om hvilke vitaminer som styrker håret her.

Dersom du ønsker svar på spørsmål knyttet til de ulike vitamintilskuddene, anbefaler jeg å kontakte kundeservicen hos enten SugarBearHair eller HairLust. Søker du norsk kundeservice er HairLust enkelt og greit, da du får prate med andre nordmenn på live-chat eller e-mail. Kontakt kundeservicen hos HairLust her.

Det er viktig å huske på at dersom du ønsker et sunt, sterkt og langt hår, så krever det både god indre og ytre pleie. Jeg benytter alltid både hårpleieprodukter spesifikt til økt hårvekst, kombinert med vingummi-vitaminer fra HairLust for best og hurtigst mulig resultat.

Jeg anbefaler at du prøver deg frem for å finne ut hvilket produkt som passer deg best, og hvilket som gir deg din ønskede effekt.

Kundeanmeldelser av HairLust

4,8

4,8 av 5 stjerner

41 anmeldelser


2 kommentarer


  • Nina

    Takk for god og informerende artikkel! Må si jeg har vært litt skeptisk til denne typen kosttilskudd, men nå har jeg bestemt meg for å teste. Har bestilt 3 bokser med tyggevitaminer fra HairLust, og nå venter jeg spent på resultatet ;-)


  • Birgitte

    Veldig god artikkel! Skulle gjerne lest denne før jeg endte opp med flere hundre kroner i toll da jeg bestilte SugarBearHair.. Jeg har faktisk prøvd begge deler nå, og må si at jeg ikke merker særlig stor forskjell. Jeg kan likevel si at jeg kommer til å fortsette med HairLust, fordi det er mye enklere + at jeg slipper tollen fra USA.. :)


Legg igjen en kommentarVær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres