• GRATIS LEVERING VED KJØP OVER 499,-

  • KUNDESERVICE ER ÅPEN 10-16 PÅ HVERDAGER

SugarBearHair vs. HairLust Hair Gummies


Hva er egentlig forskjellen mellom de to gummi-vitaminer? Vi har forsøkt å sammenligne SugarBearHair og HairLust med nøytrale øyne for å gi deg en bedre oversikt over de to produktene. Det har vært stor omtale av begge produktene i år, mens indre skjønnhet har blitt lagt mer i fokus. Flere danske og internasjonale skjønnhetspriser har gitt indre skjønnhet som en helt ny kategori fordi vi har blitt så klar over vår indre helse. I tillegg har mange kjendiser og bloggere fortalt om deres erfaring med produktene på sosiale medier. Bli klokere på SugarBearHair og HairLust ved å lese denne teksten.  

hairlust gummies

HairLust Hair Gummies

HairLust Hair Gummies er et dansk vitamin tilskudd som tilsetter alle vitaminer og næringsstoffer til din kropp, alt den trenger for kunne å vokse et langt og sterkere hår. HairLust Hair Gummies, som Sugarbearhair, inneholder viktige ingredienser for sunn hårvekst, så vel som vitaminer for å forhindre hårtap. Disse HairLust hår vitaminer smaker deilige sommerbær, og formen er søt og myk. Den naturlige fargen på vingummien er avledet av svart rødbetsaft og ikke karmin, derfor kan veganere, laktose og glutenintolerant også ta HairLust Gummie. En boks med HairLust vingummi vitaminer varer en måned og inneholder 90 stk. Det anbefales å ta produktet i minst 1-3 måneder før optimal effekt oppnås som med de fleste kosttilskudd. Produktet kan forhandles online og i utvalgte danske salonger. Som Sugarbearhair blir HairLust spist av ulike kjendiser som har skrevet blogginnlegg og fortalt om deres erfaring med produktene.

HairLust Gummies koster 319, - for 1 boks, 699, - for 3 bokser og 1099, - for 6 bokser.

Kjøp HairLust Gummies her.

sugarbearhair

SugarBearHair blå vingummi bamser

SugarBearHair inneholder mange av de samme effektive ingrediensene som HairLust Hair Gummies. Sugar Bear Hair Blå Vingummi Bamser smaker fantastisk, og deres form og smak gjør det til en morsom opplevelse hver dag. SugarBearHair kan kjøpes på nett og i utvalgte danske salonger. SugarBearHair er egnet for vegetarianere samt laktose og glutenintolerant og inneholder 60 stk i en boks og varer i en måned. Som HairLust Hair Gummies bør SugarBearHair tas hver dag, og det anbefales å ta dem i minst 1-3 måneder før optimal effekt oppnås som med de fleste kosttilskudd. Store kjendiser fra USA og Danmark har svingt til Sugarbeahair, og du kan finne flere bloggere som har fortalt om deres erfaring med produktet.

SugarBearHair koster 349, - for 1 boks og 899, - for 3 bokser.

Konklusion: 

Det finnes ingen mirakel kur som virker etter den første dagen du har tatt dem. Det er veldig individuelt hvor raskt disse to kosttilskuddene fungerer og hvilken effekt de opplever første gang - hvise mindre hårtap, raskere hårvekst, sterkere negler varierer fra person til person. Hvis du er ute etter et helsestell og spør når et tilfeldig kosttilskudd fungerer, anbefaler de at du tar det i 3 måneder før du kan være sikker på å oppleve den optimale effekten av produktet. HairLust Gummies og SugarBearHair forholder seg på mange måter til hverandre. Vitaminerne smaker godt og ingrediensene er effektive for hårvekst. Du kan lese om hvilke vitaminer som er bra for håret ditt her. Både HairLust Hair Gummies og Sugar Bear Hair inneholder ganske mange kalorier. Begge vitaminene inneholder vitamin A, C, D, E, B-kompleks (B6, B5, B12) og pantotensyre og biotin. HairLust Hair Gummies og SugarBearHair inneholder også sink og folsyre, som begge har vært sterkt involvert i forskning som har testet effekten på å opprettholde og gjenopprette sunn hårvekst med en mengde positive resultater.

Vi anbefaler at du prøver det ut og se hvilken av de to gummi vitaminer håret ditt foretrekker å hjelper deg å få et langt og vakkert hår.