Øyenbrynsserum: Fyldige & fine øyenbryn på naturlig vis


Hva er et øyenbrynsserum? Hvordan få fyldigere bryn med et øyenbrynsserum? Det er mange av oss som drømmer om fyldige og fine øyenbryn uten å vite hvordan vi skal gå til verks. Heldigvis finner du løsningen i denne artikkelen!

Christine Jensen

Skjønnhetsskribent

Christine er utdannet journalist fra Høyskolen i Christiania i Oslo. Hun har lang erfaring fra skjønnhetsbrasjen og har arbeidet i en helsekostforretning i Bærum, hvor hennes primære ansvar var kjøp og salg av hårpleieprodukter. Les mer om skribenten.

Ettersom motebildet nå i stadig større grad hyller de tykke, fyldige øyenbryn, er vi endelig gått vekk fra de tynne strekene og overplukkede bryn, som kjennetegnet det festlige 90-tallet. Jeg er selv ikke født med de mest fyldige og fine øyenbryn, og har vært så uheldig å ha overplukket øyenbrynene mine totalt i tenårene. Jeg visste simpelthen ikke bedre! Derfor har jeg, gjennom årene, testet det ene øyenbrynsserumet etter den andre, og jeg kan konstatere at noen serum virkelig er bedre enn andre. I denne artikkelen svarer jeg på spørsmålet om `hvordan få fyldigere bryn´ ved hjelp av riktig øyenbrynsserum og hva du bør tenke på.

Akkurat som med håret på hodet, er øyenbrynene avhengige av næringsmessig støtte for å vokse seg sterke og fyldige. Hver dag utsettes øyenbrynene våre for slitasje i form av sminkeprodukter, napping, farging eller tråding. Utover dette utsettes de også for ytre faktorer som kaldt og tørt vær. Ønsker du at brynshårene begynner å vokse slik at du kan få ett par velformede, fyldige og fine øyenbryn? Heng med her, så begynner vi med hvordan et øyenbrynsserum fungerer og hva det kan gjøre for deg!

Hvordan fungerer et øyenbrynsserum?

Et øyenbrynsserum stimuler brynenes vekstsyklus på en naturlig måte gjennom å tilføre næringsmessig støtte. Når brynene får en ekstra mengde næring, øker veksten og som et resultat får du fine øyenbryn med mer volum og tykkere hårstrå. Når du investerer i et serum til øyenbrynene er det et par ingredienser du bør være oppmerksom på. I et bra øyenbrynsserum er biotin en hovedingrediens, en viktig vitamin med bevist effekt.

Det er også viktig at ditt øyenbrynsserum ikke inneholder noen farlige kjemikalier som kan forstyrre hormonnivået. Dette temaet er diskutert mer om i denne artikkelen om øyevippeserum. Om du vil unngå dette (noe jeg anbefaler!), bør du sjekke at øyenbrynsserumet ditt ikke inneholder prostaglandiner. Ta en nøye titt på innholdsfortegnelsen når du kjøper et øyenbrynsserum og kjøp kun fra varemerker som er tydelige med dette. HairLust Enhancing Eyebrow Serum er et godt eksempel på et øyenbrynsserum med ufarlige og gode ingredienser.

Hvordan bruker jeg et serum til øyenbryn?

Hvordan få fyldigere bryn med et øyenbrynsserum? For å få maksimal effekt og resultat gjelder det å anvende øyenbrynsserumet på riktig måte. Påfør serumet 2 ganger daglig, morgen og kveld. Sørg for at øyenbrynene er rene og tørre, og jobb produktet godt inn i røttene. Deretter er det bare å smøre seg med tålmodighet. Det tar vanligvis 8–12 uker før veksten virkelig setter fart, og du kan nyte synet av et par fyldige og fine øyenbryn.

hairlust trustpilot

Øyenbrynsserum VS Vippeserum

Jeg får ofte spørsmål om man kan anvende samme serum til både vipper og øyenbryn. Svaret på spørsmålet er nei, og nå skal jeg forklare hvorfor. Øyenbrynsserum inneholder kraftigere ingredienser som ikke bør påføres på øyevippene/øynene. Et vippeserum inneholder ingredienser som er hakket for svake for øyenbrynene, noe som gjør at resultatet blir dårligere. Ønsker du fine øyenbryn, er det med andre ord best å bruke et serum som er spesielt utviklet for øyenbryn.

Selv om prisen blir litt høyere, så bør man investere i både et øyenbrynsserum og et vippeserum om man vil oppnå best mulig effekt. Hos HairLust kan du kjøpe HairLust Eyebrow Serum & HairLust Eyelash Serum sammen til en pakkepris. I disse produktene er begge børstene spesialdesignet for å forenkle anvendelse og forbedre resultatet, og sørge for å gi deg fyldige og fine øyenbryn.

Kan det ødelegge mine naturlige bryn?

Hvordan få fyldigere bryn helt naturlig? Anvender du et øyenbrynsserum uten hormonforstyrrende ingredienser eller allergifremkallende stoffer, så er det en helt ufarlig metode for å få fyldige og fine øyenbryn. Ved å anvende et øyenbrynsserum uten disse stoffene riskerer du heller ikke at dine egne hårstrå faller av om du for eksempel har et opphold eller slutter å bruke produktet. Et naturlig øyenbrynsserum gir naturlig fine øyenbryn.

Hvorfor skal du velge et serum til brynene?

Det finnes en hel del metoder for å få fine øyenbryn, både hurtigere men også dyrere. Vi har 3D-øyenbryn, kosmetiske tatoveringer, farging og kunstige sminkeprodukter. Å kontinuerlig eksponere brynene dine for kjemikalier, er verken skånsomt eller hjelper deg med å bygge dine egne naturlige øyenbryn. Om du slutter med disse behandlingene, så har ikke dine egne bryn vokst noe i det hele tatt. For et holdbart og naturlig resultat som gir deg fine øyenbryn på lang sikt, så er øyenbrynsserum det absolutt beste alternativet.

Under finner du en superenkel tutorial, hvor vi viser både anvendelse og før- og etterbilder ved bruk av HairLust Eyebrow Enhancing Serum. Dette er resultat ved bruk av produktet etter 8-12 uker.

Fordeler med å anvende et øyenbrynsserum:

  • Du slipper å bruke penger på dyre behandlinger

  • Det er helt naturlig og fritt for kjemikalier

  • Du slipper å fylle inn øyenbrynene med sminke hver dag

  • Du får et naturlig og langvarig resultat

  • Produktet er drøyt i bruk, og varer i flere måneder

Et siste tips for å få fine øyenbryn:

Så hvordan få fyldigere bryn? En av de vanligste feilene vi gjør er å nappe øyenbrynene for mye. Heldigvis kan et øyenbrynsserum redde overnappede og tynne bryn! Å kontinuerlig nappe øyenbrynene og anvende fargemiddel kan skade og hindre de i å vokse naturlig. Akkurat som med håret på hodet, er det viktig å ikke skade hårstråene eller utsette de for unaturlige kjemikalier og behandlinger. Selvsagt kan man nappe og forme brynene, men prøv å gjør det uten å redusere veksten av dem. Fine øyenbryn er nemlig sjeldent et resultat av overnapping. Et tips er å nappe øyenbrynene når du har bra belysning og bare nappe de hårene som vokser utenfor din naturlige form, og husk alltid: Your eyebrows are sisters, not twins!

Jeg håper at du har fått svar på alle dine spørsmål vedrørende øyenbrynsserum. Om du vil du lese mer om gode hårpleierutiner, kosttilskudd eller andre tips og triks, så må du gjerne ta en titt på våre andre populære artikler!

Kundeanmeldelser av HairLust

4,8

4,8 av 5 stjerner

41 anmeldelser


1 kommentar


  • Linda J

    Visste ikke at det fantes serum til øyenbryn engang, jeg har kun prøvd vippeserum før. Jeg har virkelig overnappet brynene mine da jeg var yngre, så dette høres absolutt ut som noe for meg! Det skal definitivt prøves 😊


Legg igjen en kommentarVær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres