• GRATIS LEVERING VED KJØP OVER 499,-

  • KUNDESERVICE ER ÅPEN 10-16 PÅ HVERDAGER

Vitaminer og piller for hårtap; virker det?


Vi kan skal fortelle deg hva du kan gjøre for håravfall hos menn og hos kvinner og de første tegn på at de mister hår og det blir tynnere, og vil til slutt gi deg svaret på om det virkelig finnes en kur mot hårtap.

Hva er årsaken til håravfall hos men og kvinner? 

På et eller annet tidspunkt i livet vil de fleste av oss ser at vi mister hår og at håret våres har blitt tynnere. Noen ganger kan det være for en kort periode i livet hvor man kan virkelig mister hår og ser at håret har blitt tynnere, men andre ganger kan det kanskje strekke seg utover en lengre periode, så det er viktig å finne en diagnose og kur. Før du begynner å ty til behandlinger, kurer eller piller for hårtap, er det viktig å finne ut hvorfor du begynte å miste håret. De fleste gangene vil du se at håravfall og vitaminmangel har en sammenhengning.

Både håravfall hos menn og håravfall hos er primært et resultat av genetikk og endring i horonnivåer. Andre årsaker for at du mister hår kan være helse tegn, for eksempel problemer med skjoldbruskkjertelen, reaksjoner på medisinske prosesser som kjemoterapi, medisiner, sykdom, graviditet, stress eller dårlig kosthold, også håravfall og vitaminmangel kommer hånd i hånd.

En annen årsak til håravfall hos menn og kvinner kan skyldes av feil vedlikehold av håret. Hårfarging, stramme frisyrer, voks, børste håret feil, bruk av rettetang, hårføner, eller andre varmebaserte styling verktøy er bare eksempler på hva vi daglig utsetter håret vårt for. Disse ”dårlige” vanene kan føre til alvorlig håravfall hos menn og kvinner, så det er ganske vanlig for både unge og gamle på jakt etter en kur mot hårtap. Eller vi får ikke nok vitaminer, håravfall og vitaminmangel har en sammenhenging.

FINNES DET EN KUR MOT HÅRTAP, ELLER HVA KAN DU GJØRE SELV?

Hvis du mistenker at årsaken til at du mister hår kan skyldes helsemessige årsaker er det viktig at du går til legen din først. Få den riktige diagnosen og deretter kan du finne den riktige kuren, eventuelt medisiner og piller for hårtap.

Hvis hårtapet ditt er et resultat av darlige vaner, er det beste rådet å stoppe med disse dårlige vanene og begynne å ta godt vare på håret ditt, samtidig som du tar vitaminer og piller for hårtap. Det er viktig at du tar vitaminer fordi håravfall og vitaminmangel er noe vi stadig ser at går hånd i hånd.

KAN VITAMINER OG PILLER MOT HÅRTAP HJELPE?

Undersøkelser har bevist at spesifikke vitaminer, mineraler og proteiner kan ha en postitiv effekt på håravfall, og styrke håret. Håravfall og vitaminmangel har en sammensetning, hvis du mangler f.eks. biotin vil dette føre til at du mister hår og det blir tynnere. Det samme gjelder mangel på sink, det hemmer veksten av håret og forårsaker tynt hår. Dette betyr at det er svært viktig å ta disse vitaminene og pillene for hårtap daglig, for å fremme og opprettholde en sunn hårvekst.

HVA MED KOSTEN, HAR DEN BETYDNING FOR HÅRAVFALL HOS MENN OG KVINNER?

Som med alle andre celler og deler av kroppen et sunt kosthold kan gjøre mye. Sukker og fet mat basert på umettet fett bør du prøve å holde deg unna. Samme med høyt forbruk av alkohol og tobakk, dette er heller ikke bra for verken håret, huden eller neglene.

HVA KAN HJELPE MOT HÅRAVFALL HOS MENN OG KVINNE?

HairLust Men en er en unik diett av vitaminer spesielt for håravfall hos menn, som inneholder klinisk bevist vitaminer og mineraler som fremmer en sunn hårvekst. Disse pillene for hårtap finnes også til kvinner, HairLust Hair Vitamins, i en form som er utviklet spesielt for håravfall hos kvinner. Når HairLust brukes daglig kan de gjenopprette hårveksten og stoppe at du mister hår. Det smarte trikset er å begynne med disse tablettene så snart du ser symptomer på at håravfallet ditt er større enn normalt. HairLust kan bidra til å holde en optimal mengde med vitaminer og mineraler som kroppen trenger for at håret skal vokse sunt og bli tykt.

HVA ER FREMTIDEN FOR HÅRTAP?

Håravfall hos menn og kvinner er et område som stadig blir forsket på og forbedring av produktene som er på markedet. Forskningen er stadig på utkikk etter nye potensielle legemidler og piller for hårtap som kan øke hårvekst og sette en brems for at du mister hår. Produktene fra HairLust er formulert på grunnlag av kliniske studier av ledende farmasøyter og ernæringseksperter i Storbritannia og Danmark. Ingrediensene i våre produkter er testet for effekt og basert på den nyeste forskningen, slik at du kan være sikker på at du får den mest moderne kuren mot hårtap. Det er ikke noe mirakel kur mot håravfall hos menn og kvinner, men en kombinasjon av god hårpleierutiner og kosttilskudd for hårtap er testet for å gi effekt på hårvekst og dermed behandling av hårtap.