• GRATIS LEVERING VED KJØP OVER 399,-

  • KUNDESERVICE ER ÅPEN 10-16 PÅ HVERDAGER

  • INGEN TOLL OG SKJULTE AVGIFTER

Drømmer du om å få tykkere hår? HER er de beste tipsene til et tykt hår!


Hvordan få tykkere hår? Handler det bare om gode gener? Finnes det noen triks for å få tykkere hår naturlig? I denne månedens artikkel gir jeg deg tips og triks til hvordan du kan oppnå tykkere hår slik du alltid har drømt om!

Christine Jensen

Skjønnhetsskribent

Christine er utdannet journalist fra Høyskolen i Christiania i Oslo. Hun har lang erfaring fra skjønnhetsbrasjen og har arbeidet i en helsekostforretning i Bærum, hvor hennes primære ansvar var kjøp og salg av hårpleieprodukter. Les mer om skribenten.

Har du, som meg, ikke vært så heldig å bli født med gener som gir deg et naturlig tykt hår? Et tykt hår gir ikke kun et inntrykk av at det er friskt og sunt, men håret ser samtidig også lengre ut! Og hvem takker nei til den flotte og fyldige hestehalen, som ser enda bedre ut med tykkere hår. Les artikkelen min for de absolutt beste tipsene og hva man skal passe på i hverdagen dersom man ønsker å få tykkere hår.

Det å få tykkere hår kan være et problem, og det krever en god porsjon tålmodighet. Det finnes en lang rekke faktorer som påvirker dine sjanser for å få tykkere hår, og spesielt kosttilskudd er blitt mer populært når det kommer til å få tykkere hår. Årsakene til at du ikke kan få tykkere hår kan skyldes mange ting, men kjente årsaker er blant annet stress, søvn, dårlige hårvaner eller sinkmangel. Regelmessig bleking, farging og høy bruk av varmeredskaper som hårføner og rettetang, reduserer også dine sjanser for å få tykkere hår. Ved å endre få vaner i hverdagen, kan du komme langt mot drømmen om et tykkere hår! Følg med meg i denne artikkelen og jeg garanterer at du vil få det beste svaret på hvordan du kan få tykkere hår.

ØNSKER DU Å FÅ TYKKERE HÅR? START MED MASSASJE!

Selv om hodebunnen er alfa og omega når det kommer til å få tykkere hår, blir den ofte glemt. Hvis du vil øke sjansene dine for å få et tykt hår, er det først og fremst viktig å øke blodsirkulasjonen i hårsekkene. Dette kan gjøres veldig enkelt, ved å huske å massere hodebunnen med fingertuppene. En god mulighet for å huske å gjøre dette er massere din shampoo godt inn i håret når du er i dusjen.

Mitt personlige tips:

For å få tykkere hår er det et godt utgangspunkt å massere hodebunnen, med skånsomme bevegelser i 1-2 minutter ca. 2 gange i uker!

 

REDUSER ANVENDELSEN AV VARMEREDSKAPER FOR Å FÅ TYKKERE HÅR!

Uten en passende varmebeskyttelse er varmeredskaper den største vanen som forhindrer deg i å få tykkere hår. Hårføner, rettetang og glattebørster sliter håret svært mye og prosessen mot å få tykkere hår minskes betydelig. Hvis du, som meg, typisk har det travelt om morgenen og skal tørke håret fort, kan du øke sjansene for å få tykkere hår, ved å anvende et håndkle med skånsomme fibre.

Mitt personlige tips:

Vil du ha tykkere hår, bør du la det tørke naturlig etter at du har dusjet!

Les vår andre artikkel om tynt hår og dårlige hårvaner du bør unngå.

 

TILFØR EKSTRA FUKT FOR Å FÅ TYKKERE HÅR

Du har helt sikkert hørt det før, men jeg sier det det igjen! Vil du ha tykkere hår, så krever det at du pleier håret ditt godt ved å gi det masse fukt. Et tykt hår kan oppnås og opprettholdes gjennom en næringsfull og fuktgivende balsam, som trenger inn i dybden av hårstråene. Ekstra viktig er det også å fukte tuppene av håret etter at det har været fuktig. Dette er superenkelt å gjøre ved å anvende en nærende hårolje, som også matcher hårtypen din.

Mitt personlige tips:

For at å få tykkere hår bruker jeg alltid en ekstra fuktighetsgivende balsam hver gang jeg vasker håret. Jeg sparer litt på shampooen, da den ofte kan tørke ut håret. Når hår et mitt er tørt, bruker jeg et par dråper hårolje, som holder håret skinnende og fuktig hele dagen.

Lær mer om gode oljer, ved å lese vårt innlegg om håroljer til tørt hår.

VIL DU HA TYKKERE HÅR? MINSK ANTALL HÅRVASK

Det er svært viktig å fjerne skitt og bakterier i håret og hodebunnen, men overdreven vask resulterer i at hårets naturlige fuktbalanse blir forstyrret. Avhengig av hvilken hårtype du har, anbefales det generelt å vaske håret 2 til 3 gange i uken. Utvasket og uttørket hår, gjør det generelt vanskeligere for deg å få tykkere hår, så sørg for å anvende naturlige og omsorgsfulle produkter for tykt hår.

Mitt personlige tips:

Jeg har en generell tendens til å få fett hår fort, så jeg vasker det også 3 ganger i uken. Jeg sørger dog for å anvende en fuktgivende shampoo og balsam, som samtidig er fri for parabener og SL-sulfater.

Vil du ha fatt i en god shampoo og balsam, så anbefaler jeg HairLust Hair Growth & repair Shampoo and Conditioner.

OPTIMER DINE SJANSER FOR Å FÅ TYKKERE HÅR MED ET KOSTTILSKUDD!

Det absolutt beste du kan gjøre for å oppnå tykkere hår er å oppbygge et godt næringsgrunnlag. For at kroppen skal ha en sjanse for å bygge et tykt hår, behøver kroppen din næringsstoffer, som sink, biotin og andre essensielle næringsstoffer. Alle disse viktige vitaminer finner du blant annet i HairLust Hair Gummies, et kosttilskudd, som bidrar til et tykkere hår og som er spesielt utviklet for å gi håret styrke innenfra. Har du en drøm om å få tykkere hår, bør du selvfølgelig følge så mange av disse rådene som mulig. Men jeg vil dog påstå at et kosttilskudd er den hurtigste og mest effektive løsningen for å få tykkere hår. En naturlig metode, som også påvirker helsen din positivt og øger dine sjanser for å få tykt hår, er å inkludere nyttige fettsyrer i din kost. Disse fettsyrene er enkle å inkludere i hverdagen, da de bla. finnes i nøtter, avokado og fisk.

Mitt personlige tips:

For å optimere sjansene mine for å få tykkere hår og samtidig vedlikeholde hårets generelle helse, tar jeg kosttilskudd hver dag. Samtidig sørger jeg for å få en god variasjon av fettsyrer i kosten min.

Les mer om hvordan kost og den generelle helsen av håret henger sammen.

 

SKYLLER DU HÅRET ORDENTLIG?

Tidligere i innlegget nevnte jeg hvor viktig det er å ikke vaske håret for ofte, hvis du vil ha tykkere hår. Men når du vasker håret bør du skylle grundig og korrekt. Eventuell skitt og fett, som sitter igjen i hodebunnen etter vask, kan tette og irritere hårsekkene, som er kilden til hårvekst og tykkere hår.

VIL DU HA TYKKERE HÅR? BRUK GODE PRODUKTER!

I et desperat forsøk, har mange en tendens til å anvende for mye tupperingspulver, hårmousse, spray og tørrshampoo, for å få tykkere hår. For mange produkter skader hårets naturlige vekst, så det er viktig å gi håret ditt en pause fra alle de kjemiske produktene for å kunne oppbygge et tykkere hår.

Jeg anbefaler alltid mine kunder å huske både indre og ytre pleie av håret, hvis de vil ha et tykkere og lengre hår

Helene Sørensen

Hårstylist og skjønnhetsekspert

INVESTER I EN GOD BØRSTE OG ANVEND DEN RIGTIG

For å få tykkere hår gjelder det å ha de riktige redskaper. Sørg for å bruke en hårbørste som er god og sensitiv på hår og hodebunn, og unngå å børste håret unødig mye. Invester i enten en avrundet eller bred børste laget av naturlige materialer. Bruk alltid en wet brush hvis håret er vått, da vått hår er mer følsomt. Børst også hårets før du går i dusjen, så du får tatt de verste flokene før du går i gang med vasken.

Mitt personlige tips:

Jeg prøver, så vidt det er mulig, å holde stylingen på et minimum. Jeg bruker, enkelte ganger i uken, en hårbørste mens jeg er i dusjen. Etter å ha påført hårkur i håret, fordeler jeg kuren i hele håret ved hjelp av hårbørsten. Det har flere fordeler. Den første er at hårkuren blir grundig påført i hele håret. Den andre fordelen er at jeg stort sett ikke behøver å børste håret etterpå. Det er viktig å bruke en hårbørste som kan brukes i vått hår. Her er HairLust Detangle Wet Brush virkelig genial. Den gir en mild styling og kan brukes både i vått og tørt hår, og er spesielt designet for nettopp dette.

Leter du etter den perfekte hårkur for å oppnå et friskt, mykt og tykt hår? Les om HarLust Hair Mask, som er enkel å anvende og etterlater håret ditt som om du nettopp er kommet fra frisøren.

 

UNNGÅ STRAMME FRISYRER OG HÅROPPSETNINGER HVIS DU VIL HA TYKKERE HÅR

Hvis du ofte setter håret opp, anbefaler jeg å alltid lage en løs og luftig knute i nakken. Mitt bestte råd her er også å unngå å bruke hårklemmer og bånd med metal. Med en stram hestehale, en hard knute eller harde klemmer risikerer du å slite og knekke hårsekkene, som du selvfølgelig bør unngå, hvis du ønsker et tykkere hår.

HJELPER EXTENSIONS MED Å GJØRE HÅRET TYKT?

For å få tykkere hår fort, er det mange som finner hjelp i extensions. Ganske riktig får du tykkere hår for en viss periode, men regelmessig bruk av extensions utsetter håret for clips, metall og lim, som kan være en årsak til stor skade på håret ditt. Vil ha en mulighet å for få tykkere hår naturlig, vil jeg råde deg til å holde deg borte fra extensions. Et sunt og naturlig tykt hår krever tålmodighet, men er absolutt verdt ventetiden!

hairlust trustpilot

MER INSPIRASJON OG INFORMASJON OM HVORDAN MAN KAN FÅ TYKKERE HÅR

Utover å daglig innta et kosttilskudd for at oppnå tykkere hår, har jeg noen flere tips og forslag, som du kan dra nytte av. Det kan være vanskelig å få alle disse tipsene med inn i hverdagen, men hvis du ikke har naturlig tykt hår, tar det litt tid og tålmodighet å få tykkere hår, men det er absolutt mulig!

Jeg håper du har blitt litt klokere på hva du kan gjøre for å få tykt hår. Ønsker du å vite mer om hårtap, tynt hår eller gode hårrutiner, så les alle våre populære artikler!

Kundeanmeldelser av HairLust
4,8

4,8 av 5 stjerner

41 anmeldelser


Legg igjen en kommentarVær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres