Den beste hårolje? Slik finner du den riktige olje til håretSe alle artikler

Den beste hårolje? Slik finner du den riktige olje til håret

Har du noen gang prøvd en olje for håret? Hvis ikke er det kanskje på tide å sjekke det ut! En god hårolje er en av de beste måtene å få et skinnende og sunt hår på. Det finnes mange forskjellige oljer for håret, og det kan kanskje være vanskelig og navigere seg gjennom jungelen av disse produktene på egenhånd.

Olje inneholder fuktighetsgivende, mykgjørende og beskyttende egenskaper som er godt for både hud og hår, og en god olje har derfor blitt en nødvendighet i manges hårpleierutine. Mange oljer passer kanskje godt til flere hårtyper og problemområder, men ikke alle passer like godt til alle hårtyper.

Hvis du vil lære deg alle fordelene med olje for håret, samt og finne ut hva som er den beste oljen til din hårtype, er det bare å fortsette og lese. Vi kommer også til å gi deg tips om den beste måten å bruke hårolje på.

Innholdsfortegnelse

Hva er en hårolje?

Med en historie som går hundrevis av år tilbake i tid, er ikke bruken av oljer noe nytt, men vår kunnskap om oljer er derimot betydelig forbedret i dag. Vi er blitt mye klokere på de forskjellige effektene som forskjellige oljer kan ha i alle mulige sammenhenger. Olje brukes derfor ikke kun i matlaging, men også i både hud- og hårpleieprodukter, og i dag er det blitt utrolig populært å bruke hårolje både for menn og kvinner. Det gjelder både når det kommer til pleie og beskyttelse av håret og hodebunnen, men også til styling av håret.

Hårolje kan brukes på mange forskjellige måter og til mange forskjellige formål. Men viktigst av alt er det at du bruker riktig olje til din hårtype. Men hva er egentlig en god olje for håret?

Kort fortalt har en olje til håret mange bruksmuligheter - avhengig av hårtype og behov. Men for å finne best mulig match er det en god idé å stille noen krav til den: Den bør inneholde oljer som passer spesifikt til din hårtype, ditt hårs behov og det du vil bruke den til, den bør ha gode egenskaper for håret, den må verken gjøre håret fett eller tynge det, og så skal den gjerne være helt fri for skadelige kjemiske stoffer og ingredienser. 

Hvorfor burde du bruke hårolje?

Hvorfor burde du vurdere å prøve en olje til håret? I motsetning til huden vår er det ingen naturlig måte for hårstrå å produsere fuktighet på. Dette er grunnen til at hårsekkene våre produserer sebum, en naturlig olje som skal tilføre ekstra fuktighet til hårstråene, og holde håret sunt.

Denne naturlige prosessen fungerer dessverre ikke optimalt hos alle, og mange sliter likevel med tørt hår. Etter alt vi utsetter håret vårt for, som moderne styling, hårfarge og varmeapparater, får ikke håret tilført nok fuktighet kun fra den naturlige oljeproduksjonen vår. En god olje for håret fungerer som en støtte til sebum, og tilfører den ekstra beskyttelsen og fuktigheten håret trenger.

Visste du at kliniske studier har vist at kokosolje og olivenolje kan beskytte mot opptil 30% av UV stråler?

En god hårolje kan bli brukt på flere måter, basert på hva dine individuelle behov er. Det kan være lurt å teste ut noen forskjellige typer eller finne oljer spesielt tilpasset hva håret ditt trenger, ettersom det finnes så mange alternativer der ute. Noen oljer passer best til fint og tynt hår, mens andre er tilpasset et mer krøllete eller tørt hår (vi kommer tilbake til dette senere).

For å få en bedre oversikt over de forskjellige oljene har vi delt de inn i to kategorier:

Vegetabilske oljer

Vegetabilsk olje, også kjent som baseolje eller fete oljer, er typisk kaldpressede oljer som er fremstilt fra nøtter, frø, bær, blomster eller blader. Vegetabilsk olje er fetere og mer oljete enn eteriske oljer, og de fordamper ikke på samme måte som eteriske oljer gjør. Jobben til oljen i et frø er å beskytte frøet mens det fremdeles er en del av planten. Bare for å nevne et par stykker, er arganolje, kokosolje og jojobaolje kjent for å være ekstra gode for håret. Men selv om de generelt er gode til håret, har disse tre oljene likevel vidt forskjellige egenskaper. Så for å gi deg en følelse av hvordan de vegetabilske oljene kan være nyttige for forskjellige hårtyper, får du et kort innblikk her:

Arganolje er elsket for sine gode egenskaper for spesielt tørt og skadet hår, men også fordi den virker naturlig varme- og UV-beskyttende, hvilket er en fantastisk egenskap i en olje som brukes til styling av håret eller beskyttelse før bruk av f.eks. rettetang. Den er rik på mettede fettsyrer og E-vitamin, som virker fuktbevarende på håret, men helt uten å gjøre det fett. 

Kokosolje er en super all-round olje, som er god til alle hårtyper. Den er nemlig proppet av antioksidanter og fettsyrer, og har en super evne til å trenge dypt inn i håret og gjenopprette hårets fuktbalanse. I sin rene form kan den dog etterlater håret en smule fett, så den er best som en hårkur som kan virke over natten.

Jojobaolje er egentlig en flytende voks og ikke en bestemt olje. Den utvinnes av nøttene fra jojoba-planten og er full av antioksidanter, fettsyrer og vitamin A, D og E. Den brukes i hårprodukter på grunn av dens gode evne til å tilføre fukt og omslutte håret, slik at fukt og næring innkapsles i håret, og håret etterlates beskyttet og mykt. Utover det virker den også naturlig beskyttende mot UV-stråler. 

Eteriske oljer

Eteriske oljer er også utvunnet fra forskjellige deler av planter, som blomster, trær, gress, blader og røtter. Oljene kan trekkes ut fra blader, bær, harpiks, kongler, trebiter og frukt samt andre deler av planten. Det kan imidlertid være verdt å merke seg at ikke alle planter produserer eteriske oljer.

Eteriske oljer er en del av plantens overlevelsesmekanisme. Eteriske oljer er høykonsentrerte essenser med en sterk duft, som brukes til blant annet aromaterapi. Utover dette brukes de også i ofte i kosmetikk, hår- og hudpleieprodukter, matvarer og farmasøytiske produkter på grunn av smak, duft og egenskaper. De kan f.eks. brukes som en pleiende ingrediens og gir ofte en hårolje dens deilige duft. Den sterke aromaen signaliserer til insekter som skal pollinere planter at pollen er klar for høsting. Lukten gir i tillegg signaler til skadedyr om å holde seg unna. Eteriske oljer er svært konsentrerte og kraftige oljer. Det kan skape irritasjon å ha eteriske oljer direkte på huden, og kan i verste fall føre til en allergisk reaksjon eller skade i huden. Hvis en eterisk olje skal brukes er det derfor viktig å tynne ut eller blande ut oljen med en baseolje, og passe på å ikke bruke store mengder.

HairLust - Hair Strengthening & Protection Oil HairLust - Hair Strengthening & Protection Oil

Hair Strengthening & Protection Oil

Multifunksjonell hårolje som jevner ut krusete hår for en skinnende og myk finish.

189 kr

Les mer

5 fordeler ved å bruke olje til håret:

 • Olje styrker håret ditt: Olje styrker elastisiteten til håret, noe som gjør at håret ikke har like lett for å brekke av.
 • De beste håroljene gir varmebeskyttelse til håret: En god olje kan hjelpe til å beskytte hvert hårstrå mot varmeskade.
 • Hårolje gir fuktighet og forhindrer et krusete hår: Oljer rike på fettsyrer og vitamin E skaper en hinne rundt hårstrået som forhindrer at håret mister fuktigheten sin. Denne hinnen forhindrer også fuktigheten trenger inn i hårstrået, og du vil derfor oppleve mindre krus i håret.
 • Olje for håret kan fremme sunn hårvekst: Ettersom oljer for håret gir mye fuktighet og bidrar til å styrke hårstrået, vil du oppleve at håret ikke brekker like lett. Dette gir følelsen av at håret vokser raskere, og virker sunnere i lengdene.
 • Oljer beskytter mot UV stråler: Plantefenoler, funnet i botaniske oljer, har en naturlig evne til å forhindre, eller til og med reparere, den skadelige effekten UV stråler har på hår og hud. Noen oljer gir faktisk så mye som 30% høyere beskyttelse sammenliknet med ubeskyttet hud og hår.

Vil du lære hvordan du kan bruke hårolje i håret ditt? Se videoen nedenfor:

Hva er den beste håroljen?

Ikke alle oljer er bra for håret ditt. Hvilken olje for håret som passer til akkurat deg kommer an på hårtype, og hvilke fordeler du ønsker å få ut av en olje for håret. Her er våre anbefalinger av de beste oljene til forskjellige hårtyper!

Den beste håroljen for: Krøller

Har du krøllete hår er fukt alfa og omega. Krøllete hår har, på grunn av hårets struktur, bruk for mer fukt enn glatt hår. Dette er fordi det er vanskeligere for de naturlige oljene som dannes i hodebunnen, å bevege seg ut langs hårstråene. Dette gjør at krøllete hår har en tendens til å bli mer tørt og krusete enn de fleste andre hårtyper. Dermed kan en effektivt fuktgivende olje være redningen for ditt hår!

Har du krøllete hår er det også en god idé å unngå silikon i hårprodukter. Derfor kan du gjerne gå for helt naturlige oljer, og bruke dem som dyptgående behandlinger over natten, eller som pre-shampoo behandlinger, så oljen vaskes ut etter at den har trengt helt inn. Dermed sikrer du at oljen ikke gjør håret fett. 

Kokosolje er et fantastisk valg hvis du har krøller. Hvorfor? I motsetning til mange andre oljer har kokosolje en mindre molekylær størrelse, som gjør at den trenger lettere inn i håret. Det gir god fuktighet til krøllene dine, uten at det tynger håret. Avokadoolje har også en liknende effekt. Disse oljene passer til krøllete hår:

 • Kokosolje
 • Avokadoolje

Den beste håroljen for: Ekstra glans

Sliter du med glansfult hår? Eller har du grått hår fra naturens side? Da har håret ditt mest sannsynlig bruk for litt ekstra glans. Grått hår mangler nemlig pigment som gir håret den fargen man hadde da man var yngre. Grunnet mangelen på pigment, ser grått hår ofte mattere ut enn andre hårfarger, og en olje til grått hår skal derfor ikke kun gi fukt og beskyttelse, men også gjerne virke glansgivende og mykgjørende. En annen en god egenskap i en olje til grått hår, er UV-beskyttelse og antioksidanter, da solskader og UV-stråler kan gi fine grå lokker et uønsket gulaktig skjær. 

Lette baseoljer, som for eksempel jojobaolje eller gulrotolje er perfekt hvis du ønsker ekstra glans i håret. Gni en veldig liten mengde olje i tørt og stylet hår. Pass på å ikke bruke for mye av disse oljene! Da kan du lett ende opp med hår som ser fett ut i stedet for glansfullt. Disse oljene passer for hår som trenger ekstra glans:

 • Jojobaolje
 • Gulrotolje
 • Granatepleolje

Kokosolje til håret

Den beste håroljen for: slitte tupper

Skadet hår har bruk for intens beskyttelse, fukt og proteiner! Er skaden skjedd, og håret er blitt slitt, ødelagt eller ekstra skjørt, så er det også her kokosolje eller arganolje du bør gå for. Kokosolje er et godt valg for å forebygge slitte tupper som splitter seg. Varm opp en liten mengde kokosolje mellom hendene og påfør i tuppene av håret. For best resultat anbefaler vi å bruke oljen over natten, samtidig som du setter opp håret i en beskyttende frisyre som for eksempel en løs flette. Dette vil hjelpe med å holde tuppene dine sunne! Disse oljene passer for skadet hår og slitte tupper:

 • Kokosolje
 • Arganolje

Den beste håroljen for: krusete og tørt hår 

Hvis du sliter med tørt og skadet hår anbefaler vi deg virkelig å prøve en olje.Tørt hår har bruk for fukt - og mye av det. Derfor bør du ser etter oljer som er rike på gode fettsyrer, som trenger dypt inn i håret, forbedrer fuktbalansen og virker fuktbevarende og forseglende på tørre hårstrå. Disse oljene passer til tørt og krusete hår:

 • Arganolje
 • Vindruekjerneolje
 • Mandelolje

Om man har krusete og tørt hår kan det også være en god idé å behandle håret med en god hårkur 1-2 ganger i uken som inneholder gode fuktighetsgivende ingredienser. Vi har skrevet en artikkel om nettopp dette, der du kan lese med om hva som er viktig å lete etter i en god hårkur for tørt hår.

Den beste håroljen for: Fint hår

Mange mener at man ikke burde bruke olje hvis man har fint hår, men det stemmer altså ikke helt. Fint hår er nemlig ofte skjørt og mer utsatt for å knekke enn andre hårtyper, og kan derfor ha minst like stor nytte av en olje som alle andre hårtyper - når man bare sørger for å velge den riktige oljen til håret.

Lette oljer kan gi ekstra glans og fuktighet til fint hår uten å tynge det ned. Vær likevel forsiktig når du har oljen i håret, og prøv å unngå for mye olje ved røttene. Det kan få håret til å se unødvendig fett og flatt ut. Disse oljene passer til fint hår:

 • Aprikoskjerneolje
 • Vindruekjerneolje
 • Granatepleolje

Den beste håroljen for: Tynt hår

Har man tynt hår er det viktig å gå etter en olje som lett absorberes og som ikke tynger håret. Derfor kan man gjerne gå for de samme oljene som ovenfor til fint hår.

Har man tynt hår er det også en god idé å sørge for at hodebunnen er i en sunn balanse. Gå derfor gjerne for en olje som stimulerer hodebunnen og hårrøttenes funksjon, slik at hårveksten optimaliseres. Disse hodebunnsstimulerende oljene kan man også med fordel se etter i andre hårprodukter som shampoo, en skrubb eller et serum for hodebunnen. Disse oljene passer også for tynt hår:

 • Castorolje/Ricinusolje
 • Rosmarinolje
 • Tea tree-olje

Den beste håroljen for: Tykt og kraftig hår

Tykt og kraftig hår tåler litt tyngre oljer enn finere hårtyper, men avhengig av de behovene man har, vil alle oljene jeg har nevnt til fint hår også kunne være gode tykkere hårtyper. Har du derfor tykt eller kraftig hår, er du altså rimelig heldig! Utover de overnevnte gode allround oljene; Arganolje, Kokosolje, Vindruekjerneolje, Jojobaolje og Mandelolje, vil kraftigere hårtyper også elske disse oljene:

 • Olivenolje
 • Avokadoolje

Den beste håroljen for: Hårvekst

Peppermynteolje kan bidra til å fremme hårvekst ved å stimulere sirkulasjon i hodebunn. Økt blodsirkulasjon gir ekstra næring til hårsekkene, og fremmer en sunn hårvekst. Peppermynteolje er den absolutt beste oljen for å fremme hårvekst. Rosmarinolje har også en liknende effekt. Disse oljene passer for tynt hår:

 • Peppermynteolje
 • Rosmarinolje

Hvis du sliter med fett og oljete hår bør du ikke påføre ren peppermynteolje rett på håret, da resultater kan bli verre en utgangspunktet. Men vi har en løsning: Scalp Follicle Treatment & Volumizer! Dette produktet inneholder peppermynteolje som øker blodtilførselen i hodebunn og fremmer hårvekst. Som et ekstra pluss gir produktet ekstra volum fra røttene, og håret ser derfor tykkere ut. Dette produktet er også supert hvis du trenger å roe ned og gi fuktighet til en tørr og irritert hodebunn, som kan være en årsak til hårtap. 

HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Beroligende kur mot kløende, tørr hodebunn, beriket med RootBioTec™ for hårtap.

299 kr

Les mer

Den beste håroljen for: UV-beskyttelse

Hvis du skal på solferie og ikke orker å gå med solhatt eller caps hele tiden, eller suger solen til deg hver gang den er titter frem her hjemme, er en olje med gode UV-beskyttende egenskaper helt essensiell, hvis du vil verne om håret ditt. Solskader kan elde hår og hårsekker, gi solbrent hodebunn og hud, og faktisk også føre til hårtap. Det er med andre ord en veldig god idé å passe godt på både hår og hud under solens skarpe stråler. Gå for en olje til håret med masse antioksidanter i, og så husk gjerne solhatten eller et lekkert tørkle, når solen er sterkest mellom kl. 12 og 15.

Av alle oljene du kan bruke til håret er solsikkeolje, olivenolje og kokosolje de aller beste om du ønsker beskyttelse fra solen. Disse oljene passer som UV-beskyttelse:

 • Solsikkeolje
 • Olivenolje
 • Kokosolje

  Den beste håroljen generelt

  Dette virker kanskje som mye å huske på og å finne ut av? Finnes det ikke en alt-i-ett olje? Klart det! Det finnes en løsning for det meste i dag. Vår absolutte favoritt om vi måtte velge én er Hair Strengthening & Protection Oil. Denne oljen kombinerer organisk solsikkeolje, arganolje, kokosolje og aprikoskjerneolje for en større effekt. Denne oljen gir i tillegg en dyp fuktighet til håret, varmebeskyttelse og ekstra glans! Ha oljen i vått hår for å enklere gre ut floker og for varmebeskyttelse når du skal style håret, eller ha oljen i tørt hår for UV beskyttelse og beskyttelse mot miljømessig forurensning når du skal ut.

  HairLust - Hair Strengthening & Protection Oil HairLust - Hair Strengthening & Protection Oil

  Hair Strengthening & Protection Oil

  Multifunksjonell hårolje som jevner ut krusete hår for en skinnende og myk finish.

  189 kr

  Les mer
  HairLust - Hair Defence & Hydration Mist HairLust - Hair Defence & Hydration Mist

  Hair Defence & Hydration Mist

  Ekstra fuktighetsgivende hår-mist som også gir solbeskyttelse.

  229 kr

  183 kr

  Les mer

  Hvordan bruke hårolje på best mulig måte?

  Nå som du forhåpentligvis har en idé om hva som er den beste oljen til din hårtype kan det være greit å vite hvordan du skal bruke oljen for best resultat.

  Bruk av hårolje: For ekstra fuktighet

  For ekstra fuktighet

  Den enkleste måten å bruke en olje for håret på er som en fuktighetsgivende behandling. Før du går inn i dusjen har du i favorittoljen din i håret, og setter opp håret med en Hair Ring. Varmen og dampen fra vannet i dusjen åpner det ytterste laget rundt hårstrået slik at oljen kan trenge dypt inn i håret og ned i hårrøttene. Etter du har dampet håret i rundt fem minutter vasker du håret med sjampo og balsam som normalt.

  Bruk av hårolje: Mot floker og som varmebeskyttelse

  Bruk av hårolje mot floker og som varmebeskyttelse

  En god olje for håret vil også hjelpe deg å gre ut floker lettere, samt beskytte håret mot varme. Ha en liten mengde olje i håndkletørt hår, og gre forsiktig gjennom håret med en Wet Brush.

  Du kan også påføre en varmebeskyttende olje, som Hair Strengthening & Protection Oil, i vått hår før du føner håret for å begrense noen av skadene som en varm hårføner forårsaker håret ditt.

  Bruk av hårolje: Mot krus og som beskyttelse mot UV-stråler og forurensning

  Bruk av hårolje mot krusete hår

  For å beskytte håret mot skade fra UV-stråler og forurensning, spray en liten mengde Hair Defence & Hydration Mist over tørt hår. Hemmeligheten ligger i ingrediensen Phytessence™ Fransk eikeekstrakt, en antioksidantrik forbindelse som fungerer som et naturlig UV-filter, i tillegg til andre plantebaserte fuktighetsgivende ingredienser.

  Du kan lage din egen beskyttende spray ved å blande en spiseskje hver av de beste oljene dine, som for eksempel olivenolje, kokosolje, solsikkeolje og sheasmør med en dl vann og spray over håret når du skal ut.

  Unngå disse feilene når du bruker hårolje

  Det er noen feller å gå i når du skal bruke olje til håret. Her er noen tips det kan være greit å passe på:

  Hårolje feil nr. 1: Påføring av olje ved røttene og i hodebunn

  Hvis du har fint, tynt eller rett hår kan du ende opp med et hår som ser fett og livløst ut dersom du påfører olje nær røttene. Hodebunnen din produserer naturlig olje, kalt sebum. Ettersom røttene dine sitter nær hodebunn finnes det allerede nok olje i dette området. Hvis du påfører mer olje i området rundt hodebunn vil håret derfor virke tyngre og flatere. Det kan i tillegg føre til at porene i huden blir tettet, som igjen kan føre til uren hud og til og med hårtap.

  Unntaket til regelen er selvfølgelig om du bruker en god olje som er spesielt laget for hodebunn, for eksempel Scalp Follicle Treatment & Volumizer, som inneholder vekstfremmende peppermynteolje.

  Hårolje feil nr. 2: For mye olje til håret

  Når det kommer til olje for håret kan en mindre mengde ta deg en lang vei – mindre er altså mer i dette tilfellet! Begynn med en liten mengde, og dersom du trenger mer kan du heller påføre litt ekstra. En liten mengde olje på størrelse med en ert er anbefalt å begynne med. Hvis håret fortsatt føles tørt kan du ha i litt ekstra olje i håret.

  HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer

  Scalp Follicle Treatment & Volumizer

  Beroligende kur mot kløende, tørr hodebunn, beriket med RootBioTec™ for hårtap.

  299 kr

  Les mer

  Hårolje feil nr. 3: Feil type olje for håret

  Hvis du bruker feil type olje til håret kan resultatet bli langt fra tilfredsstillende. Hvis du for eksempel bruker en tørr olje til tørt hår vil ikke håret bli mykt eller få nok fuktighet. Det gjelder også dersom du bruker en fet olje i fint hår, hvor du kommer til å oppleve et fett og flatt hår. Ovenfor finner du listen vår over de beste oljene til ditt hår!

  Kokosolje er en av de mest fuktighetsgivende oljer til håret. Den passer for alle hårtyper og bidrar til å gjenopprette hårets fuktighetsbalanse.

  4 tips for å få mest mulig ut av olje til håret

  Nå som du kjenner til fordelene ved de beste håroljene og hvordan du skal bruke dem har vi noen tips til hvordan du kan maksimere resultatene dine:

  Tips nr. 1: Prøv en skrubb for hodebunnen

  Prøv en skrubb for hodebunnen

  Selv om en olje til håret gir fuktighet og beskyttelse kan det også legge igjen rester som tynger ned håret ditt. Heldigvis kan du enkelt fjerne oljerester med Hair & Scalp Detox Scrub. Denne hodebunnsskrubben fjerner skånsomt gamle produktrester og døde hudceller, og gir et mykere og mer elastisk hår. Vi anbefaler å bruke hodebunnsskrubb en gang i uken, eller når du føler håret trenger en oppfriskning.

  HairLust - Hair & Scalp Detox Scrub HairLust - Hair & Scalp Detox Scrub

  Hair & Scalp Detox Scrub

  Forfriskende hodebunnskrubb for tørr, kløende eller fet hodebunn.

  249 kr

  Les mer
  HairLust - Scalp Massage Brush HairLust - Scalp Massage Brush

  Scalp Massage Brush

  Hodebunnsbørste med myke silikontupper for skånsom eksfoliering og stimulering.

  139 kr

  Les mer

  Tips nr. 2: Proteinbehandling

  Proteinbehandling

  Selv de beste håroljene kan trenge en hjelpende hånd til tider, så det kan være lurt å legge til en proteinbehandling i hårpleierutinene. Hvorfor? Fordi skadet hår trenger både ekstra fuktighet og ekstra proteiner. Vi anbefaler Protein Reconstructor Hair Mask som bruker hydrolyserte vegetabilske proteiner til å gjenoppbygge skader ved hårsekkene. For best resultat anbefales det å bruke behandlingen en til tre ganger i måneden.

  HairLust - Protein Reconstructor Mask HairLust - Protein Reconstructor Mask

  Protein Reconstructor Mask

  Proteinkur for håret, som gjenoppbygger viktige proteiner og forbedrer elastisiteten.

  299 kr

  Les mer

  Tips nr. 3: Næring fra innsiden

  Næring fra innsiden

  Du kan ikke forvente et sunt, skinnende hår uten rikelig med næring! Det er derfor viktig å få i deg alle de vitaminer og mineraler hårsekkene trenger for en sunn hårvekst. Vi anbefaler å ta et kosttilskudd for håret, for eksempel Hair Growth Formula Gummies eller Tablets, som er proppfulle av alt håret trenger, som biotin, selen, vitamin C og sink. Tyggevitaminene er i tillegg sukkerfrie og smaker helt fantastisk, så du kan glede deg til å spise de hver dag!

  HairLust - Hair Growth Formula Gummies HairLust - Hair Growth Formula Gummies

  Hair Growth Formula Gummies

  Sukkerfrie tyggevitaminer med høyt innhold av biotin, som bidrar til å vedlikeholde normalt hår.

  349 kr

  Les mer
  HairLust - Hair Growth Formula Tablets HairLust - Hair Growth Formula Tablets

  Hair Growth Formula Tablets

  Hårtabletter for kvinner, basert på silika fra bambus, aminosyrer, vitaminer og mineraler.

  349 kr

  Les mer

  Tips nr. 4: Verktøy som forhindrer brekking

  Bruk verktøy som forhindrer brekking

  Hvis målet ditt er å oppnå sunn hårvekst, er det viktig å være ekstra forsiktig og gi håret masse kjærlighet for at det ikke skal brekke. Hvis håret ditt brekker når du styler det har det virkelig ingenting å si hvor fort håret vokser, det kommer ikke til å bli lenger!

  Nøkkelen bak å forhindre at håret brekker ligger i spesielle verktøy som gir håret all den kjærligheten det fortjener. Først anbefaler vi Wet Brush, en børste med myke silikontupper som forsiktig grer ut floker uten å brekke hårstrå.

  HairLust - Detangle Wet Brush, Rosa HairLust - Detangle Wet Brush, Rosa

  Detangle Wet Brush, Rosa

  Hårbørste, spesielt utviklet for bruk i flokete, vått hår, som reduserer risikoen for knekt hår.

  89 kr

  Les mer
  HairLust - Detangle Wet Brush, Fersken HairLust - Detangle Wet Brush, Fersken

  Detangle Wet Brush, Fersken

  Hårbørste, spesielt utviklet for bruk i flokete, vått hår, som reduserer risikoen for knekt hår.

  89 kr

  Les mer

  Videre anbefaler vi Hair Rings, som er spesielt designet for å sette opp håret uten unødvendig slitasje som du kan oppleve med en normal hårstrikk. Begge disse verktøyene kan virkelig gjøre en stor forskjell for håret ditt.

  HairLust - Hair Rings 6-Pack, Rosa/Lilla HairLust - Hair Rings 6-Pack, Rosa/Lilla

  Hair Rings 6-Pack, Rosa/Lilla

  Skånsomme hårstrikk som holder frisyren på plass uten å skade håret.

  39 kr

  Les mer
  HairLust - Hair Rings 6-Pack, Blå/Grønn HairLust - Hair Rings 6-Pack, Blå/Grønn

  Hair Rings 6-Pack, Blå/Grønn

  Skånsomme hårstrikk som holder frisyren på plass uten å skade håret.

  39 kr

  Les mer

  Nå som du vet fordelene ved å bruke en god hårolje, kommer du til å teste det ut? Eller bruker du kanskje allerede en olje til håret? Hva synes i så fall du er den beste håroljen? Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor og del dine erfaringer!

  Våre kunder sier

  Enestående

  Relaterte artikler

  Se alle artikler
  • Sjampo uten silikon: Her er alt du trenger å vite om silikonfri sjampo og balsam

   Sjampo uten silikon: Her er alt du trenger å vite om silikonfri sjampo og balsam

  • Klør hodebunnen? Finn den beste shampoo for tørr og kløende hodebunn

   Klør hodebunnen? Finn den beste shampoo for tørr og kløende hodebunn

  • Hva er The Curly Girl Method? Slik kommer du i gang med metoden

   Hva er The Curly Girl Method? Slik kommer du i gang med metoden

  • Krøllekrem eller krølleskum? Her er de 5 beste fordelene

   Krøllekrem eller krølleskum? Her er de 5 beste fordelene

  • Ekstremt tørt og sprøtt hår? Velg riktig shampoo for tørt hår

   Ekstremt tørt og sprøtt hår? Velg riktig shampoo for tørt hår

  Se alle artikler