• GRATIS LEVERING VED KJØP OVER 499,-

  • KUNDESERVICE ER ÅPEN 10-16 PÅ HVERDAGER

Hårkur til tørt hår - de 5 beste ingredienser!


Lei av trist og tørt hår? I denne artikkelen kan du lese anmeldelsen min av naturlige oljer, og finne ut hvilke oljer du bør anvende i hårmasken din til tørt hår.

Hanne Nyborg

Skjønnhetsskribent

Hanne startet på sin frisørutdannelse, men valgte etter en stund å gå videre med journalistikk istedenfor Hun er nå utdannet journalist fra Universitetet i Bergen, og arbeider som freelance-journalist for HairLust og andre.Les mer om skribenten.

Jeg er sikker på at du også har opplevd perioder med tørt hår. Spesielt i de kalde vintermånedene er det enda større behov for å pleie håret med en fettholdig hårkur for et tørt hår. Når det kalde været etterlater håret tørt, krusete og livløst, kan en hårkur basert på vegetabilske fettstoffer være en magisk kilde til sunt og gjennomfuktet hår - året rundt.

Jeg har i denne artikkelen kombinert noen av de mest fantastiske vegetabilske kildene for å overvinne tørt og skadet hår. Les videre i artikkelen for å finne ut hvilke oljer som er best å bruke i en hårkur til tørt hår.

Hårkur til tørt hår - vår anbefaling

Jeg har samlet de 5 oljene som vi har konkludert med å være de beste i en hårmaske eller hårkur til tørt hår, men det er likevel noen ting du skal være oppmerksom på ved hver enkelt. Fortsett å lese for å bli litt klokere!

Utover hårkur til tørt hår, er det flere vaner som du kanskje bør overveie å tillegge deg, for å enkelt og hurtigere forbedre styrken og sunnheten av ditt hår.

Kokosolje

Ingenting er bedre enn kokosnøttolje når det kommer til å bekjempe skadet og tørt hår. Kokosolje er en av de beste naturlige kildene til middelskjede-fettsyrer, som er fettsyrer med antibakterielle og antimikrobielle egenskaper. Kokosolje er veldig næringsrik for hele kroppen og ikke bare til å hjelpe tørt og skadet hår. Kokosolje inneholder laurinsyre, som støtter produksjonen av protein i håret og kan trenge dypere inn i håret sammenlignet med andre oljer og fettstoffer du kan finne på markedet. Det er derfor du veldig snart vil se og kjenne en forbedring om du bruker en kokosnøttolje-basert hårmaske. Når du velger en kokosolje til håret ditt vær oppmerksom på at du velger en som er laget for å brukes direkte på håret ditt, spesielt om du har fett hår og hodebunn.

Arganolje

Denne oljen er et svært populært valg når man velger en hårmaske eller hårkur til tørt hår og derfor trenger den ikke en veldig stor introduksjon. Araganolje kommer fra marokkansk argentin og brukes i hårprodukter og hårmasker som er til tørt hår, i tillegg kan kan du finne den i fuktighetskremer til huden. Arganoljen inneholder store mengder gunstige næringsstoffer, vitaminer og fettsyrer. Det høye innholdet av blant annet vitamin E i araganoljen kan fremme sunn hårvekst, da den inneholder antitoksinene som bidrar til å stimulere blodsirkulasjonen og hårcellene og påvirke dem for å produsere friskt og sunt hår. I tillegg kan en god aroma av arganolje virke som fuktighetskrem til hodebunnen og redusere flass og andre problemer med tørt hår og tørr hodebunn.

Avokadoolje

Avokadooljen er en tykk og deilig olje som er laget av avokadokjøttet. Denne frukten er rik på antitoksinene, mineraler, biotin og essensielle fettsyrer, og er derfor veldig nyttig når det kommer til å overvinne skadet og tørt hår som vokser sakte. I tillegg til å være en god ingrediens i hårkurer til tørt hår og hud kan avokadoen også bidra til næring av hårsekkene og dermed fremme hårveksten. Vi bruker avokadoolje i vår HairLust Hair Growth & Repair Conditioner på grunn av dens raske evne til å trenge inn i håret. Om du har tørt hår, er avokadoolje en ingrediens du må se etter når du kjøper hårpleieprodukter.

Olivenolje

Om du har problemer med slitte typer eller krusete krøller, kan olivenoljen hjelpe deg å få mykere hår. Olivenoljen er rik på vitaminene A og E samt antioksidanter som bidrar til å opprettholde en sunn produksjon av hårets naturlige byggestein, keratin. Olivenolje brukes i hårprodukter og hårkurer for å fjerne oppbyggingen av talg som forhindrer dannelsen av nye hårsekker og sunn hårvekst.

Aloe vera olje

Aloe Vera inneholder noe som kalles prototypiske enzymer som reparerer døde hudceller i hodebunnen. Hårmasker som brukes til tørt hår er normalt sett basert på aloe vera-olje vil forlate håret fuktet og skinnende. Aloe vera-oljen sies å fremme hårveksten, hindre at hodebunnen din klør, reduserer flass og typiske hodebunnsproblemer.

Hårpleie utover hårkur til tørt hår

Om du ønsker å lese mer om hvordan du kan pleie håret ditt på best mulig måte, kan du dra nytte av vår artikkel om hvilke vitaminer som er bra for håret ditt.

Kundeanmeldelser av HairLust

4,8

4,8 av 5 stjerner

41 anmeldelser


Legg igjen en kommentarVær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres